Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oguzdalkilic

Shree venkatesh ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Fuhrer    1.130

dostum sanıyorum 15k dolarlık bir ZPHC siparişi vermiştin, yani çoğu ürünün elinde olduğunu düşünüyorum. bence bu markalara ihtiyacın yoktur ama yine de cevaplayım.

1700 tl'ye testosteron satıp 2000 tl'ye tren acetat satılıyorsa eminim o trenin içinde tren yoktur. çoğu markada testo fiyatının 1.7-2x farkıyla tren satılıyor. hammadde fiyatı da benzer şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ysf0941    1
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

dostum sanıyorum 15k dolarlık bir ZPHC siparişi vermiştin, yani çoğu ürünün elinde olduğunu düşünüyorum. bence bu markalara ihtiyacın yoktur ama yine de cevaplayım.

1700 tl'ye testosteron satıp 2000 tl'ye tren acetat satılıyorsa eminim o trenin içinde tren yoktur. çoğu markada testo fiyatının 1.7-2x farkıyla tren satılıyor. hammadde fiyatı da benzer şekilde.

Bitirdik hocam ürünleri aylar yıllar oldu 3 kişi kullandık zphc den pek memnun kalmadık

Farklı markalar arıyoruz 

tarihinde ysf0941 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
ysf0941, 1 saat önce yazdı:

Bitirdik hocam ürünleri aylar yıllar oldu 3 kişi kullandık zphc den pek memnun kalmadık

Farklı markalar arıyoruz 

zphcden memnun olamadıysan bence hiçbir markadan olamasın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    1
polatpr, 38 dakika önce yazdı:

zphcden memnun olamadıysan bence hiçbir markadan olamasın

Zphc de abartılı balon gibi bilindik markalardan pek farki yok , shree venkatesh çok övdü satan şahıs pro lar felan kullanıyor dedi çok kaliteli memnun kalırsın ama test onu göstermiyor bir de aşırı pahalı 1.5 haftada biter 5 ml makul fiyat söylense denenirdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
ysf0941, 4 saat önce yazdı:

Farklı markalar arıyoruz 

yani, en fazla 4 ay falan olmuştur diye tahmin ediyorum. bu fiyatlara en az 1000 flakon ürün alırsın. 1000 flakon ürünü 4 ayda tüketen 3 kişiye ben tavsiye veremem maalesef. sizin kaleminiz evrenler arası vücut geliştirme.

https://verify.janoshik.com/tests/64014-T3_CMGYKYVKF524

shree venkatesh yakın tarih T3 sonucu, arkadaşlar bu heriflere gidip para kazandıracağınıza gidin optimum alın para Türk sporculara ve girişimcilere gitsin.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
ysf0941, 2 saat önce yazdı:

Zphc de abartılı balon gibi bilindik markalardan pek farki yok , shree venkatesh çok övdü satan şahıs pro lar felan kullanıyor dedi çok kaliteli memnun kalırsın ama test onu göstermiyor bir de aşırı pahalı 1.5 haftada biter 5 ml makul fiyat söylense denenirdi

Doğrudur hocam ne diyelim 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    1
Fuhrer, 47 dakika önce yazdı:

yani, en fazla 4 ay falan olmuştur diye tahmin ediyorum. bu fiyatlara en az 1000 flakon ürün alırsın. 1000 flakon ürünü 4 ayda tüketen 3 kişiye ben tavsiye veremem maalesef. sizin kaleminiz evrenler arası vücut geliştirme.

https://verify.janoshik.com/tests/64014-T3_CMGYKYVKF524

shree venkatesh yakın tarih T3 sonucu, arkadaşlar bu heriflere gidip para kazandıracağınıza gidin optimum alın para Türk sporculara ve girişimcilere gitsin.

Satışınıda yaptık hepsini kullanmadık dost çevremizde dağıttımız oldu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    845
ysf0941, 8 saat önce yazdı:

Bu markayı kullanan oldu mu daha önce alınır mı?

• 5ml box
  • 38$ testo p
  • 47$ tren ace
  • 45$ npp

shree venkatesh 5 ml test enanthate 22 dolara satan birini buldum da 10 ml testosterona 44 dolar vermem ben 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
ysf0941, 18 saat önce yazdı:

Zphc balon mu ? 😂😂😂

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
Askabar, 08.03.2026 - 16:00 yazdı:

Zphc balon mu ? 😂😂😂

arkadaş 1000 flakon zphc ürünü bitirmiş hocam 3 ayda, senin benim onların bizim vurduklarımızı içen bir adama göre balon :) 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya    1

Başlangıç için Shree Vankatesh öneren hocamın verdiği fiyat:

• Testo cyp 68usd (*4 kutu)
  • Boldenone 77 usd (*4kutu)
  • Danabol 67 usd (*3kutu)
  • 3 aylık kür için toplam 781 usd
  • Ayrıca 3 aylık Proton Labs ürünleri için de 257 usd fiyat verdi
  • Testo cpy 29usd(*3 kutu)
  • Bold 35 usd(*2 kutu)
  • Tren 20usd (*2 kutu)
  • Dana 30usd (*2 kutu)

Acil tavsiye🙏🙏🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    845
Fergalkaya, 31 dakika önce yazdı:

Başlangıç için Shree Vankatesh öneren hocamın verdiği fiyat

İki markadan da uzak dur özellikle proton labstan, bulabiliyorsan forumda bahsedilen diğer markalara (noxy, zphc, humax, nessie) bakmanı tavsiye ederim.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
Fergalkaya, 37 dakika önce yazdı:

Başlangıç için Shree Vankatesh öneren hocamın verdiği fiyat

3 aylık kür 800 dolar mı?

tren nasıl 20 dolar?

ya bırak kardeşim git sol alt wp butonundan adam akıllı ilaç al allahını seviyorsan, Shree Vankatesh hindistan ürünü ve boş bir marka

• 100 Puan 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya    1

proton labs için orta halli bir ürün, ama soft bir başlangıç için tavsiye ederim dedi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
Fergalkaya, Şimdi yazdı:

proton labs için orta halli bir ürün, ama soft bir başlangıç için tavsiye ederim dedi. 

sorum şudur; iki ürün etiketinde de 250MG/ML BOLDENON yazıyor. Bunda nasıl bir sınıflandırma olabilir? İkisinin de 250 mg olması lazım değil mi? Ne olarak orta halli ürün olarak nitelendiriliyor? Mesela 250 yazarken 600 mü çıkıyor? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya    1
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

sorum şudur; iki ürün etiketinde de 250MG/ML BOLDENON yazıyor. Bunda nasıl bir sınıflandırma olabilir? İkisinin de 250 mg olması lazım değil mi? Ne olarak orta halli ürün olarak nitelendiriliyor? Mesela 250 yazarken 600 mü çıkıyor? 

İçine susam yağ, su tutucu bişeyler koyar, etken maddesini azaltır fiyatta düşer, ürün de orta halli olur😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
Fergalkaya, Şimdi yazdı:

İçine susam yağ, su tutucu bişeyler koyar, etken maddesini azaltır fiyatta düşer, ürün de orta halli olur😁

dostum, steroidlerin içinde 4 madde bulunur genelde. BA BB MCT ve hammadde. Hammadde fiyatı emin ol o kadar pahalı değil, mesela 700 dolarlık hammaddeden 10000 dolarlık ürün çıkartırsın. BA BB MCT ise yok parasıdır. Hammaddeye erişimin kısıtlıysa gidersin hepsine testosteron koyarsın veya hiç bir şey koymazsın. Yani hammaddeden çalma olmaz, şu durumlarda düşük çıkar etiketten o da pişirilme ve hammaddenin saflığı. Bunda bile en kötü %70 oran çıkar. Ancak ülkemizde bunlar pek yaygın değil, genelde hepsine testosteron koyup geçiyorlar.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    50

Bir çok marka kullandım cidden en iyileri zphc ve nessie

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
oguuzars, 16 dakika önce yazdı:

Bir çok marka kullandım cidden en iyileri zphc ve nessie

nessie oral tabletlerini denedin mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    50
Fuhrer, 43 dakika önce yazdı:

nessie oral tabletlerini denedin mi?

Denedim sadece ox kullandım beğendim pre niyetine 30mg kullandım çok güzel verim aldım.

Kan testlerinede yansıdığı çalıştığı, formumada @polatpr kardeşim bilir😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
oguuzars, 2 saat önce yazdı:

Denedim sadece ox kullandım beğendim pre niyetine 30mg kullandım çok güzel verim aldım.

Kan testlerinede yansıdığı çalıştığı, formumada @polatpr kardeşim bilir😂 

hayır sadece oralleri merak ediyorum, çoğu enjekte edilebilirini kullandım ve verimli hepsi. Stanozololunu deneyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    1
HayalleriOlanBirisi, 4 saat önce yazdı:

Ben kullanıyorum çoğu pro yarışmacılar alıyor zphcdir humaxdır vs hepsinden iyi çalıştığını düşünüyorum :)

Test yapda sonuçları görelim 

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp