-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Tahlil sonuçları ve şikayetlerim
Oluşturan:
cndlkc, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Estel
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Yazan: 250MG/W
Şuana kadar 2 kür yaptım ve ikinci kürümdeyim hep only testo yaptım.
İLK KÜR DETAYLARI:
Haftalık 400 mg İKİNCİ KÜR DETAYLARI:
Haftalık 400 mg Bu süreçte yaptığım hata şuydu ben ikiye bölerek aldığım için vücuttaki etkiyi 200 mg sanarak devam ettim yani 200mglık kür yaptığımı sanıyordum biraz geç aydınlandım. Şu sıralar pek antrenmanıma vs odaklanamadığım için 3 haftalık cruise dönemine geçtim cruise bittikten sonra haftalık 200 veya 300 testosteron enanthate 200 veya 300 boldenon alarak başlamak istiyorum.
SORULARIM:
Cruiseda reseptörler duyarsızlaştıysa bu düzelir mi? (çünkü sonrasında aldığım dozun biraz daha altında alacağım) Etki almaya devam eder miyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Powerk
Sadece 3 tanesinde son kullanma tarihi var orijinal midir? Sosyal medyada bilindik birinden temin.
ÜRÜN FOTOĞRAFI:
-
Yazan: Cherox
Hocalarım saygılar selamlar size bir sorum olacak,
Prolaktinin sıfırlanması ereksiyon kaybı veya boşalırken spermin çok az gelmesine sebep olur mu? Yoksa östrojen düşüklüğü mü neden olur buna ? Şu an kürdeyim ve genel olarak prolaktinim hep cok yükseldiği için ve en son teste de 24 çıktığı için 3 hafta boyunca 1 mg dostinex aldım haftalık ve ayrıca haftada 2 aridmex aldım ve sonuç olarak son yani bu hafta boyle bir problem yaşamaya başladım bunun sizce bununla alakası olabilir mi ?
KÜR İÇERİĞİM:
testestoron propianat masteron winstrol -
Yazan: Umicinaolaar
Son zamanlarda pumpta azalma vs gibi durumlardan ötürü bir tahlil vermek istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
3ml prop 100mg 3ml masteron 100 mg Kullanmaktayım tablet ürün kullanmıyorum ama tahlilde östrojenim korkunç derece yükselmiş ne gibi bir önlem almalıyım kürün 6.haftasındayım zaten 8.haftada kesip dinleneceğim sonrasında bulk kürüme başlayacağım ama bu yüksek östrojenin nedeni nedir nasıl kontrol altına alabilirim arimidex dozajlaması nasıl olmalı?
GEÇMİŞ SORUNLAR:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-