Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Berkberk

Kan testi sonuçlarıma bakıldığında trenbolone çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Berkberk    4

Uzun süredir sadece testo blast/cruise yaptıktan sonra pharm-tec trenbolone a bulunca denemek istedim, geçen hafta ilk defa enjeksiyonumu yaptım pzt76mg, çarşamba76mg ve cuma sabahı 76mg akşamına da progesteron ve tiroid fonksiyon testlerine baktırdım. Bu test sonuçlarından ilacın orjinal olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?

93B5B3F0-6836-46D0-8164-AF51FA557875.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


galicik    763

ilaç enant mı ace mi anlamadım bir şey dozlara bakınca kısa ester gibi vurmuşsun dur daha bismillah 2 hafta geçsin öyle test verirsin trenin çalıştığını test ile değil hissiyat ile daha çok anlarsın zaten çok güçlü bir ilaç.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
Berkberk, 1 dakika önce yazdı:

Tren a yazdım ya kanka asetat

gözümden kaçmış çok pardon

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: farmel09
      Hayırlı günler arkadaşlar,
      Kan tahlillerim ekte total testom düşük çıktı.
      SORULARIM:
      Diğer değerler normal midir? Sizce bi sorun teşkil eder mi? KÜR PLANLAMAM:
      Testo 500 Deca 400 Masteron 200 Dianabol 30 KAN TESTİ SONUÇLARIM:
       
    • Yazan: KA21
      Arkadaşlar Merhaba,
      Tren küründen sonra kanda yükselmiş olan bir şeyi kan vererek düşürmek gerekiyordu diye bu formda okumuştum. Baya formda vakit harcadım ancak okuduğumu bulamadım. Acaba tren sebebi ile kanda hangi değer yükseliyor ve onu düşürmek gerekiyordu.
      Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
      Sevgiler...
    • Yazan: omurakay
      Merhaba değerli hocalarım,
      500mg Testo Enantat ve 40mg dianabol kürümün 5. hafta kan değerlerini siz değerli hocalarımla paylaşmak istiyorum. Kür öncesi kan fazlalığım vardı fakat dianabolden dolayı o da referans değerlerine taşınmış vaziyette. Kürüme 500 boldenon eklemeyi düşünüyorum. Dipnot: dianabol kesmeyi düşünüyorum kickstart için eklemiştim, yerine oxandrolone düşünüyorum. Ayrıyeten arimidex gibi kür içi ilaç kullanmama gerek var mı ?
      Değerlerimi aşağıda paylaşıyorum, değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×