Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Canca

TREN KÜRÜ DESTEK

Önerilen İletiler

Canca    0

Merhabalar değerli hocalarımdan yorumlarını bekliyorum

12 haftalık testo tren ve winstrol kürü olucak Genesis 400mg tren 400mg testo Thaiger pharma 50mg winstrol Kür içi pct öneririrmisiniz kür sonu pct nasıl olmalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TreXiaNos    7

Merhaba, tren küründe neden winstrol?

Cevabına göre bende üç beş bişeyler karalarım, merak ettim zıt şeyleri kullanıyosun bunu sen kafana göremi yazdın yoksa bu işi bildiğini sanan spor salonu hocalarımı önerdi.

Sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canca    0

salon değil daha önce alışveriş yaptıgım çoğu kişinin de alışveriş yaptığı birisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    7

Kendisi ilaç satıyor onun harici anabolikler konusunda nekadar bilgisi var onu ölçmek lazım. Soruma cevap alamadım o şahse iletebilirsen sevinirim tren kullanırken neden winstrol. Birde tren enanthate mı ace'mı?

Ekleme olarak senin bu kürünü yazacak kapasitesi varsa şayet PCT konusundada bilgisi olmak zorunda onu söylemedimi merak ettim sadece yanlış anlama beni lütfen :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canca    0

Winstrol yağlanmaları gidermek için detaylarını kendsine sordum uyumsuz olmsdıgını söyledi . Ysnlış anlamıyorum bilginize saygım var . Alışveriş gerçekleşti ürünler yarın elimde olucak kullanmamalımıyım çakışır mı haftalık Haftalık 500 iu kullanabilirsin hgc dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    7

Winstrol yağmı gideriyor sumu atıyor onu bi araştırsın önce :) Haftalık 500iu da yanlış, pct kür sonu yapacaksın kürle birlite pct'yi oturtamazsınız yanlış bişeyde kürde boşa gider tedavide.

Tren enant. mı yoksa ace mı? Bunu sormuştum.

Ayrıca her ilaç satıcısı bu işi biliyor diye bişey yok, winstrolü yarışmacılar su atsın diye kullanıyolardı ben winstrol ile hiç yağ yakan durmadım açıkçası, bide sen tren kullanıyosun zaten karaciğeri yoran bi ilaç. Üstüne winstrol gibi karaciğer düşmanı ilacıda alacaksın hey babam :) Peki tren kullanacaksın diye sana tren klullanıyosun bak xxxx isiml iilacıda alman lazım dedi mi? xxxx kısmını sen doldur dön bana :) 1 saate satıcıyla seni kapıştıracam ben merak etme :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    211

winstrol olayı gerçekten tam bir fiyasko olmuş allah aşkına yapmayın ne olmak istiyorsunuz sen hele bi yüzde 10 un altına in bakalım sonra istersen winstrol zaten bırakınca eski haline geri dönersin :) profesyonel olmayan birisinin kullanmasının en saçma olduğu ilaç resmen saçma sapan satıcılardan alışveriş yapıyorsunuz

he bu arada kaçıncı kürün senin pct işini bilmediğine göre ilk olduğunu düşünüyorum

yağ oranı kilo boy spor geçmişi hiçbirşey yok böyle yardım edilmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    211

boyun yaşın kilon spor geçmişin yağ oranın ve kür geçmişini söylersen ona göre karar verelim istersen ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    7
Tren e winstrol ile tren neden birlikte olmuyor onu anlamış değiliz

Sevgili kardeşim o süper zekalı satıcına söyle o sana açıklasın madem iyi bir satıcı aydınlatsın bizide madem tren ile winstrol aynı kürde koyuyorsun sen o kürden ne sonuç alacaksın. Adam sana lazar gibi ulises gibi olacağınımı söyledi. Winstrol ile yağmı yakacan, güldürmeyin kendinize bak burada sana boğaz patlatıp açıklama yaptım sonuçta satınıcı kötüleyip sana ben ilaç satayım demiyorum, sizlerin sağlığını düşündüğümüz için ön ayak olalım istiyoruz.

Winstrolü yarışmacılar kullanır genellikle, su atmak içindir, idmandan 30dk önce vurulması yeterlidir gayet güzel terletir onun harici karaciğerini güzel yorar. Tren çok güçlü bir anabolik, oda karaciğerini çok yorar.

Sana sorulan hiçbir soruya cevap vermezden düzara devam ediyosun ben diyorumki sana o aklı yarım satıcın sana kürü yazmış, şukadar doz kullan demiş bunlara okey. Neden pct konusunda gelip buradan bilgi istedin? Kürü yazan süperzeka satıcının pct bilgisi yokmu yoksa? Kür yazabilen her insan pct'yi bilmek zorundadır. Kafana göre 300mg şundan 500mg bundan denilmez. Acaba senin trenemi ihtiyacın var? Sen yukarıda okadar şey sormama rağmen hiçbirine cevap vermiyosun. Şu mesajımı senden ricam 10 kere oku arka arkaya sana bu cümlelerde ne sorduysam bana cevap ver ki bende seni muhattap alayım, ikide bir neden olmaz deme. Sana sorulana cevap ver bende ona göre yol izleteyim sana.

Sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canca    0
Tren e winstrol ile tren neden birlikte olmuyor onu anlamış değiliz

Sevgili kardeşim o süper zekalı satıcına söyle o sana açıklasın madem iyi bir satıcı aydınlatsın bizide madem tren ile winstrol aynı kürde koyuyorsun sen o kürden ne sonuç alacaksın. Adam sana lazar gibi ulises gibi olacağınımı söyledi. Winstrol ile yağmı yakacan, güldürmeyin kendinize bak burada sana boğaz patlatıp açıklama yaptım sonuçta satınıcı kötüleyip sana ben ilaç satayım demiyorum, sizlerin sağlığını düşündüğümüz için ön ayak olalım istiyoruz.

Winstrolü yarışmacılar kullanır genellikle, su atmak içindir, idmandan 30dk önce vurulması yeterlidir gayet güzel terletir onun harici karaciğerini güzel yorar. Tren çok güçlü bir anabolik, oda karaciğerini çok yorar.

Sana sorulan hiçbir soruya cevap vermezden düzara devam ediyosun ben diyorumki sana o aklı yarım satıcın sana kürü yazmış, şukadar doz kullan demiş bunlara okey. Neden pct konusunda gelip buradan bilgi istedin? Kürü yazan süperzeka satıcının pct bilgisi yokmu yoksa? Kür yazabilen her insan pct'yi bilmek zorundadır. Kafana göre 300mg şundan 500mg bundan denilmez. Acaba senin trenemi ihtiyacın var? Sen yukarıda okadar şey sormama rağmen hiçbirine cevap vermiyosun. Şu mesajımı senden ricam 10 kere oku arka arkaya sana bu cümlelerde ne sorduysam bana cevap ver ki bende seni muhattap alayım, ikide bir neden olmaz deme. Sana sorulana cevap ver bende ona göre yol izleteyim sana.

Sevgiler.

Kendisine sorduğumda Tren in olduğu kürlerde ikinci bi anabolizana gerek duymayanlar var Wins su atar evet  Yağ oranın düşükse işe yarar Trenle nie kullanılmıor Onu anlamadım dedi kendisi . Verdiğim cevaplar trafik te oldugum için yarım yamalak olmuş olabilir kusuruma bakmayın şuan ofisteyim daha sağlıklı cevap verebileceğim sizlere ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.

Pct hakkında kendisi beni bilgilendirdi fakat bu pct benim kafama yatmadı çünkü ben kür içerisinde pregnly veya Choriomon kullanılması taraftarı değilim bu fikrimi bilgili kişiler ile görüşmek için destek istedim. Sordugun üzere Tren E olucak bir diğer arkadaşda boyumu yaşımı spor geçmişimi ve daha önceki kürlerimi sormuş . Boyum 1,76 Kilom 76 spor geçmişim 2.5 yılı aşkındır düzenli spor yapıyorum ilk kürüm 500mg testo 500mg boldenon ve 6 hafta dianabol dü 2. kürüm testo ve deca idi . Sanırım bazı arkadaşlar benim sorumu tam olarak okumamışlar tekrar yazıyorum buraya (Kür içi pct öneririrmisiniz) kür sonu pct nasıl olmalı demişim yukarıya yazmıştım kafam kür içi pct nin doğru olmayacağı yönünde bunun hakkındaki düşüncelerinizi bilgilerinizi öğrenmek istediğim için sormuştum diğer soru ise tren gibi bir kürden sonra nasıl bir pct olmalıydı bunun bilgilerini satın aldıgım kişi net olarak verdi fakat kullanan deneyen kişinin bilgi ile desteklenen tecrübesi önemlidir benim için değerli cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim umarım tüm sorulara cevap vermişimdir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    211

kür içi pct uzun kürler 24 hafta gibi olmadıkça pek gerek yok arkadaş açıklamış tren ve winstrol karaciğeri efsane yoran ve toksik etkili ilaçlar sen onları birlikte alırsan heleki senin kilonda ve formundaki birisi için kötü sonuçlar olabilir. tren için erken ve treni tek kullanmak pek yaygın bir olay değil olur da kombine etmek etkisini arttırıyor önerim yüksek dozaj testonun yanına yüksek dozaj boldenon gitmen yönünde olacak bu arada ürünlerin sahte buyur burdan siteye ulaşırsan genesis meds http://www.genesis-meds.com/products.php trenbolone enanthante diye bir olay satmıyor genesis bildiğim ve bizim ürünlerimiz olduğundan :) parabolan denilen başka bir formda 10ml/100 mg şeklinde yada acetat formunda satıyor üretilmeyen birşey almışsın geçmiş olsun :)

zaten satıcının tavrı ve bilgisizliği bunu belli etmeliydi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    1.953
kür içi pct uzun kürler 24 hafta gibi olmadıkça pek gerek yok arkadaş açıklamış tren ve winstrol karaciğeri efsane yoran ve toksik etkili ilaçlar sen onları birlikte alırsan heleki senin kilonda ve formundaki birisi için kötü sonuçlar olabilir. tren için erken ve treni tek kullanmak pek yaygın bir olay değil olur da kombine etmek etkisini arttırıyor önerim yüksek dozaj testonun yanına yüksek dozaj boldenon gitmen yönünde olacak bu arada ürünlerin sahte buyur burdan siteye ulaşırsan genesis meds http://www.genesis-meds.com/products.php trenbolone enanthante diye bir olay satmıyor genesis bildiğim ve bizim ürünlerimiz olduğundan :) parabolan denilen başka bir formda 10ml/100 mg şeklinde yada acetat formunda satıyor üretilmeyen birşey almışsın geçmiş olsun :)

Güzel detaya girmiş arkadaş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    7

Merhaba,

Ekleme yapmak istiyorum, ben kür yazarken asla PCT yazmam. Kür bittikten sonra ihtiyaca göre ayarlanır dozajlar ve kullanılacak ilaçlar. Her bünyeye standart gitmez. İkimiz aynı kürü yaparız ben 105 kiloyum sen 76 kilosun ikimizde aynı PCT yapamayız. Satınıca söyle geleceği görüyorsa helal olsun :) Sana dedimi hiç kürünü bitir bir tahlil yaptır sonuçları at bakalım nelerde sıkıntı var, nelerin artmış, neelrin düşmüş. Tiroid sorunu yarattımı sana, libido ne durumda, karaciğer ne durumda gibi gibi.

Herzaman söylerim önce sağlık..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    211

Güzel detaya girmiş arkadaş.

satıcının bize bahsettiği ilacı en azından biraz araştırmalı yani vucuduna sokacaksın güvenilir bilgili insanlardan almak gerek :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SaVaS    3

12 hafta tren kullanmak kamikaze dalışı yapmaktır ayrıca winstrol baştan sonra alınmaz son 4 alınır oda su atsın diye yüksek yağ oranlarında pek işe yaramaz ek olarak yağ yakmaz ek olarka sanırım ilk kürün tren ile işin ne ? resmen kasapların elinde dolanıyorsunuz. bence sattıkları ilaçlar sahte bu tip adamların yoksa insanın içi rahat etmez yahu ilk kürlerde tren falan veriyorlar yazık yani içleri sızlamıyor mu hiç ? 12 hafta birde zaten sperm üretimi dibe inecek 8 den sonra bile toplaması zaman alıyor sıkıntı sen bir 4 daha uzatıyorsun...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.