Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

hectordoyle    851
r2maru1, 35 dakika önce yazdı:

hocam ben kullanmayı düşünüyorum arttık yan etkileri karşılıycam tek korkum tren öksürüğü belki hepiiniz için normaldır ama o öksürüğü tarif edicek var mı?

Emin ol tren öksürüğü, ilacı kullanmaya başladıktan sonraki yaşayacağın yan etkilere kıyasla korkulacak kadar ciddi değil

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

r2maru1    9
hectordoyle, 16 saat önce yazdı:

Emin ol tren öksürüğü, ilacı kullanmaya başladıktan sonraki yaşayacağın yan etkilere kıyasla korkulacak kadar ciddi değil

Doğrudur diger yan etkiler yaninda buna yan etki bile denmez ama öyle duyuyorumki krizler  bogulma hissi falan bu bile korkutuyor

Rma, 03.09.2026 - 03:10 yazdı:

Tren kullanırken hiçbir yan etki almayıp sadece uyumak istiyorum fazla fazla günde 10 saat yatıyorum siz nasıl uyuyamıyorsunuz ya 😂. 

Hocam sizde öksürük oldumu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    240

Yeni çalışmalar ve kendi üzerimdeki gözlemim ile trenbolon + düşük e2 seviyesi aslında o kadar masum değil. Trenbolon u her e2 seviyesinde denedim, düşük e2 seviyesinde umutsuz, uykulu mutsuzken, yüksek e2 seviyesinde sinirli, agrasif, ve çok dengesiz bir ruh halim vardı.

Trenbolon serotonin seviyesini düşürdüğü için asıl psikolojik noktada bitkinlim hissi burdan geliyor, serotonini yükseltmek için ise e2 seviyemizin ideal aralıkta olması hatta biraz yüksek olması şart, yani tren sizi paradoxa sokuyor, ne yapsanız iki ucu boklu bir değnek oluyor. 

Fakat gözelmim trenbolonun 35 40 e2 seviyesinde ve yüksek masteron ile berber kullanımında trenbolonun psikolojik etkisini neredeyse yok ettiğimi fark ettim, masteron e2 seviyesini düşürmeden etkinliğini azaltan bir bileşik ve dht olmasına rağmen serotonin seviyesini en fazla arttıran steroidler arasında. Tren kürlerinde masteron olması bence bir şart artık. 

Şimdi ise trenbolonu psikiyatri ilaçları ile test etmeyi düşünüyorum ama biraz tedirginim beyin kimyama zarar vermekten korkuyorum.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    60
Rma, 21 dakika önce yazdı:

Yeni çalışmalar ve kendi üzerimdeki gözlemim ile trenbolon + düşük e2 seviyesi aslında o kadar masum değil. Trenbolon u her e2 seviyesinde denedim, düşük e2 seviyesinde umutsuz, uykulu mutsuzken, yüksek e2 seviyesinde sinirli, agrasif, ve çok dengesiz bir ruh halim vardı.

Trenbolon serotonin seviyesini düşürdüğü için asıl psikolojik noktada bitkinlim hissi burdan geliyor, serotonini yükseltmek için ise e2 seviyemizin ideal aralıkta olması hatta biraz yüksek olması şart, yani tren sizi paradoxa sokuyor, ne yapsanız iki ucu boklu bir değnek oluyor. 

Fakat gözelmim trenbolonun 35 40 e2 seviyesinde ve yüksek masteron ile berber kullanımında trenbolonun psikolojik etkisini neredeyse yok ettiğimi fark ettim, masteron e2 seviyesini düşürmeden etkinliğini azaltan bir bileşik ve dht olmasına rağmen serotonin seviyesini en fazla arttıran steroidler arasında. Tren kürlerinde masteron olması bence bir şart artık. 

Şimdi ise trenbolonu psikiyatri ilaçları ile test etmeyi düşünüyorum ama biraz tedirginim beyin kimyama zarar vermekten korkuyorum.

Kanka bende de aynı durum mevcut Tren kullanırken kullanmadığım aridimexi her enjeksiyon zamanı kullanıyorum genellikle. Çünkü yüksek e2 bende çok yan etki yapmazken tren varken yüksek e2 bende sıkıntı yaratıyor. Sinirli agresif terli dondurma yemek isteyen bir lavuk :D psikiyatri ilaçları ile kullanmanı önermiyorum bence o işe kalkışma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    9
Rma, 18 saat önce yazdı:

dostum tren öksürüğü yasadınmı en az yaşamak için neler yapılabilir veya öksürük gelirse ne yapabiliriz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    60
r2maru1, 22 dakika önce yazdı:

dostum tren öksürüğü yasadınmı en az yaşamak için neler yapılabilir veya öksürük gelirse ne yapabiliriz 

Ben her enjeksiyon yaşıyordum, Enjeksiyon daha bitmeden ilacı enjekte etmeye başladığım saniyelerde başlıyordu göğüs daralması ve öksürük tarzı gelen o boğaz acısı ölücem sanıyordum her enjeksiyon tarif edemedim şuan ama bu birazda kullandığımız ilaçtan kaynaklı bence. Spectrum beni mahvediyordu humax tren ace veya cooper bu kadar kötü yapmamıştı beni. Çözüm bulamadım bu duruma 10 hafta katlandım.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    9
klorsex, 15 dakika önce yazdı:

Ben her enjeksiyon yaşıyordum, Enjeksiyon daha bitmeden ilacı enjekte etmeye başladığım saniyelerde başlıyordu göğüs daralması ve öksürük tarzı gelen o boğaz acısı ölücem sanıyordum her enjeksiyon tarif edemedim şuan ama bu birazda kullandığımız ilaçtan kaynaklı bence. Spectrum beni mahvediyordu humax tren ace veya cooper bu kadar kötü yapmamıştı beni. Çözüm bulamadım bu duruma 10 hafta katlandım.

hocam öksürüğü az tarif  edermisin ölcek gibimi :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
r2maru1, 2 dakika önce yazdı:

Tam öksürük değil, gıcık varmış gibi, içten içe gıdıklyormuş gibi bir his geliyor ciğerine ister istemez öksürme ihtiyacı hissediyorsun

Bu kadar öksürüğü dert ediyorsan acetate esterini kullanma, enanthate ya da parabolan kullan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    9
hectordoyle, Şimdi yazdı:

Tam öksürük değil, gıcık varmış gibi, içten içe gıdıklyormuş gibi bir his geliyor ciğerine ister istemez öksürme ihtiyacı hissediyorsun

Bu kadar öksürüğü dert ediyorsan acetate esterini kullanma, enanthate ya da parabolan kullan

hocam evde enanthate var kullanıcaktım birisi kısa esteri daha az yan etki var dedi o yüzden kullanmadım sizin tavsiyeniz ne olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
r2maru1, Şimdi yazdı:

hocam evde enanthate var kullanıcaktım birisi kısa esteri daha az yan etki var dedi o yüzden kullanmadım sizin tavsiyeniz ne olur 

Kısa ester daha az yan etki var yanlış bir terim, tren kullanırken herhangi bir olumsuz yan etki yaşarsan (tren öksürüğünü saymıyorum) yan etkilerden hızlıca kurtulman için kısa ester kullanmak daha mantıklı.

Ben acetate esterini kullanmandan yanayım ancak öksürüğü daha yaşamadan kafanda büyütüp sorun haline getirmişsin o yüzden elindeki enanthate esterini kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    9
hectordoyle, 2 dakika önce yazdı:

Kısa ester daha az yan etki var yanlış bir terim, tren kullanırken herhangi bir olumsuz yan etki yaşarsan (tren öksürüğünü saymıyorum) yan etkilerden hızlıca kurtulman için kısa ester kullanmak daha mantıklı.

Ben acetate esterini kullanmandan yanayım ancak öksürüğü daha yaşamadan kafanda büyütüp sorun haline getirmişsin o yüzden elindeki enanthate esterini kullanabilirsin

hocam enanthate öksürüğü engelliyormu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    12

Çok kez tren e ve a kullandım hiç öksürük yaşamadım damara kaçırmadığınız sürece olmaması gerekiyor. aspirasyon ile kan geliyor mu diye kontrol edip doğru bölgelere yapınca sorun olmaması lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    60
r2maru1, 1 saat önce yazdı:

öksürmeden bahsetmiyorum içten içe yakan bir şey tam tarifini yapamıyorum lakin kendimi soğuk suların altına attığım oluyordu sana tavsiyem siyah uç ile bacağa yap enjeksiyon sonrası genelde kan geldiği durumlarda bu sorunu yaşadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    240
r2maru1, 5 saat önce yazdı:

Enhatat da öksürük neredeyse olmuyor sadece damara çok yakınsa oluyor, acetat bende öksürük yapmıyordu ama enjeksiyondan sonra genzim ve gözlerim yanıyordu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    24
r2maru1, 18 saat önce yazdı:

ilacın esteriyle ilgisi yok bu durumun mesela Nandrolon grubu tüm ilaçlar bende öksürük yapıyor npp vururken ciğerim çıkcak gibi oluyorum :D damara denk gelmesiyle alakalı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    9
Human, 4 dakika önce yazdı:

ilacın esteriyle ilgisi yok bu durumun mesela Nandrolon grubu tüm ilaçlar bende öksürük yapıyor npp vururken ciğerim çıkcak gibi oluyorum :D damara denk gelmesiyle alakalı 

Minimuma indirmek icin ne yapilabilir mesela igneyi vucuda girisi  bölge veya ilacin verilis hizini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    24
r2maru1, Şimdi yazdı:

Minimuma indirmek icin ne yapilabilir mesela igneyi vucuda girisi  bölge veya ilacin verilis hizini

deneyerek görmek lazım belkide hiç yaşamayacıksın hocam omuzdan veya lattan dene daha az sinir ve damar var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Moby    4

Kalp çarpıntısı muhabbeti beni korkutuyor başka bir korkum yok açıkçası. Bunun dışında kilolu ve kilo verme sürecinde olan biri olarak spor hayatımdaki ilk kür olarak bunu kullanmak sizce mantıklı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
Moby, 7 dakika önce yazdı:

Kalp çarpıntısı muhabbeti beni korkutuyor başka bir korkum yok açıkçası. Bunun dışında kilolu ve kilo verme sürecinde olan biri olarak spor hayatımdaki ilk kür olarak bunu kullanmak sizce mantıklı mı?

Değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    47
Moby, 1 saat önce yazdı:

Değil tabiki. Kilosu olan kilo vermeden kür yapması saçma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ZIBORCU
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
      Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp