Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

Rma, 3 saat önce yazdı:

Humax knk senin tavsiyen üzerine aldık ya 😂 01.28 skt li olan enhatatlardan

Treni, sen subq mı yapıyorsun? Daha doğrusu diğer bileşenlerle hepsini aynı anda subq mi şaşırdım işin doğrusu? Pek bir bilgim yok bir dönem omuzdan 0.5 ml tren  kahverengi uçlu ile  bir sağ bir sol hergün denemiştim ama,, subq mantıklı değil ama illa ki sebebin vardır... 

Bu arada  doz ayarlamasını neye göre yapıyorsunuz trende??

Çevremde  80-85 kg bandı arkadaşlarım 350-450 mg kullanıyorlar 

Forumda ki üyelerde  200-300 çok görüyorum 

105-110 kg için makul doz ne olabilir mesela 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    167
GomuGomuFuseN, Şimdi yazdı:

Treni, sen subq mı yapıyorsun? Daha doğrusu diğer bileşenlerle hepsini aynı anda subq mi şaşırdım işin doğrusu? Pek bir bilgim yok bir dönem omuzdan 0.5 ml tren  kahverengi uçlu ile  bir sağ bir sol hergün denemiştim ama,, subq mantıklı değil ama illa ki sebebin vardır... 

Çevrendeki arkadaşların dozajlarını kullansan bir işe yaramaz tren kas sentezlemez mevcut olanı fuller. Tren kullanmayı bırakınca getirisi gider ztn 350 450 kullanmak cahilliktir. Yada kısa dönemde max verim almak isteyen Yarışmacılar yada plajda show yapcak adam içjn uygundur ama o da max 2 ay sürer bence duşuk doz en makbulu.

Hocam sadece treni subq yapıyorum günde 0.1ml şeklinde birazda 0.3 0.4 vitamin vuruyorum daha kolay emsin diye bir sorun olmuyor ama treni subq yapmayı bende önermem. Ztn kas dokuya geçicem enjektör aldım omuzdan günlük vurucam. Subq u sadece enhatat için dene acetat yaparsan acıdan duramazsın.

Makul doz ayarlaması kişiye göre etkiye göre değişiyor bunu kendin gözlemlemen lazm acetat ester ile haftada 100mg başlarsın kademeli arttırırsın. Bence en iedal doz 150 250 arası. Vücut tepkine göre çok değişir ama yan etki vs almazsan bas 300 hep gezele 😁

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9

Testonun libido yükseltmesi bunun yanında hicbir seymis. Kafayi yedirtiyor bana tren 200 mg de 😃 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    37
Rma, 13 saat önce yazdı:

Çevrendeki arkadaşların dozajlarını kullansan bir işe yaramaz tren kas sentezlemez mevcut olanı fuller. Tren kullanmayı bırakınca getirisi gider ztn 350 450 kullanmak cahilliktir. Yada kısa dönemde max verim almak isteyen Yarışmacılar yada plajda show yapcak adam içjn uygundur ama o da max 2 ay sürer bence duşuk doz en makbulu.

Hocam sadece treni subq yapıyorum günde 0.1ml şeklinde birazda 0.3 0.4 vitamin vuruyorum daha kolay emsin diye bir sorun olmuyor ama treni subq yapmayı bende önermem. Ztn kas dokuya geçicem enjektör aldım omuzdan günlük vurucam. Subq u sadece enhatat için dene acetat yaparsan acıdan duramazsın.

Makul doz ayarlaması kişiye göre etkiye göre değişiyor bunu kendin gözlemlemen lazm acetat ester ile haftada 100mg başlarsın kademeli arttırırsın. Bence en iedal doz 150 250 arası. Vücut tepkine göre çok değişir ama yan etki vs almazsan bas 300 hep gezele 😁

Kanka söylediklerin doğru ama ben tren acetatı 300mg aşağısında hissetmiyorum vallahi. Uzun ester için konuşuyorsan 200mg üstü hedefe göre değişir ama fazla 200 üstü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
GomuGomuFuseN, 14 saat önce yazdı:

kilograma doz diye birşey yok alıyorsun eline insulin enjektörünü 0.1 ml ace çekip hergün vuruyorsun 2 3.hafta geçtiğinde iyiysen yavaş yavaşa rttırıyorsunuz. 150mg trenle millet prep yapıp aklınızın alamayacağı fizikler yapıyor. fazlası cebinizi kafanızı sağlınıza zarar başka bişey değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
klorsex, 6 saat önce yazdı:

Kanka söylediklerin doğru ama ben tren acetatı 300mg aşağısında hissetmiyorum vallahi. Uzun ester için konuşuyorsan 200mg üstü hedefe göre değişir ama fazla 200 üstü

Tabi hocam değişir kişiden kişiye, bide sizin ilaçlar galiba spectrumdu 😁 300mg kullandığından emin olmanda zor olur o yüzden.

sven, 5 saat önce yazdı:

kilograma doz diye birşey yok alıyorsun eline insulin enjektörünü 0.1 ml ace çekip hergün vuruyorsun 2 3.hafta geçtiğinde iyiysen yavaş yavaşa rttırıyorsunuz. 150mg trenle millet prep yapıp aklınızın alamayacağı fizikler yapıyor. fazlası cebinizi kafanızı sağlınıza zarar başka bişey değil

Ayn hocam haklısınız enhatata 200mg bence en ideali acetat da biraz daha az almakta fayda var. Ama şu durumda var bağzı insanlar gerçekten hissetmiyor benim srkadaş 300mg alıyordu çocuk terlemiyordu bile, kişisel bir mesele bence bu tren çok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    37
Rma, 3 saat önce yazdı:

Tabi hocam değişir kişiden kişiye, bide sizin ilaçlar galiba spectrumdu 😁 300mg kullandığından emin olmanda zor olur o yüzden.

Ayn hocam haklısınız enhatata 200mg bence en ideali acetat da biraz daha az almakta fayda var. Ama şu durumda var bağzı insanlar gerçekten hissetmiyor benim srkadaş 300mg alıyordu çocuk terlemiyordu bile, kişisel bir mesele bence bu tren çok

Hocam şuan baya verim alıyorum ne yükseltmek isterim ne azaltmak 10. Haftaya kadar böyle gideceğim sonrasında 5 hafta kadar uzun ester tren kullanacağım haftalık 200mg. Pct yapmayı düşünmüyorum sonrasında Trt ilerleyip 15 hafta npp veya tekrar uzun ester tren girme planım var ama sağlık el verirse tabii. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
klorsex, 1 dakika önce yazdı:

Hocam şuan baya verim alıyorum ne yükseltmek isterim ne azaltmak 10. Haftaya kadar böyle gideceğim sonrasında 5 hafta kadar uzun ester tren kullanacağım haftalık 200mg. Pct yapmayı düşünmüyorum sonrasında Trt ilerleyip 15 hafta npp veya tekrar uzun ester tren girme planım var ama sağlık el verirse tabii. 

Sağlık en önemlisi kankam aman dikkat et nolursun, trenden sonra bence tekrar tren girmek yerine npp ile biraz dolgunluk ver bide kendini öyle dene npp den sonra tekrar tren ekleyip daha kaliteli dolgun damarlı bir görüntü alabilirsin. Npp yi prolaktin yüzünden sevmiyorum prolaktin kontrolünü ben beceremiyorum bu konuda yetersizim halen

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    37
Rma, 1 dakika önce yazdı:

Sağlık en önemlisi kankam aman dikkat et nolursun, trenden sonra bence tekrar tren girmek yerine npp ile biraz dolgunluk ver bide kendini öyle dene npp den sonra tekrar tren ekleyip daha kaliteli dolgun damarlı bir görüntü alabilirsin. Npp yi prolaktin yüzünden sevmiyorum prolaktin kontrolünü ben beceremiyorum bu konuda yetersizim halen

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende prolaktin cycle beceremiyorum agam kan tahlili 5 haftada bir hep veriyorum , kısa süreli deca kullanıp bıraktığım zaman bunu çok iyi anladım ama bir antrenör eşliğinde ilerlemek istiyorum eylül sonrası. Dediğin gibi npp ekleyip daha güzel bir adele çıkartıp tren eklemek işin boyutunu değiştiricektir ama deca dick muhabbeti falan beni strese sokuyor şuan mesela trenin o libidosunu seviyorum 

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
klorsex, 48 dakika önce yazdı:

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende prolaktin cycle beceremiyorum agam kan tahlili 5 haftada bir hep veriyorum , kısa süreli deca kullanıp bıraktığım zaman bunu çok iyi anladım ama bir antrenör eşliğinde ilerlemek istiyorum eylül sonrası. Dediğin gibi npp ekleyip daha güzel bir adele çıkartıp tren eklemek işin boyutunu değiştiricektir ama deca dick muhabbeti falan beni strese sokuyor şuan mesela trenin o libidosunu seviyorum 

nppde trende kullanmana hiç gerek yok. testosteron yanına masteron  primobolan bütçen varsa belki düşük dozaj boldenone bu üçünden biri. tren sadece peak form için kullanılır. npp tolere edebiliyorsan belki düşük dozaj kullanımını mantıklı buluyorum eklem lubrikasyonu ve ekstra anabolizması amaçlı mantıklı olabilir. forumdaki çoğu kişinin hayatı boyunca trene ihtiyacı yok. temel ilaçlarla büyüyüyn gerçek kas kütlesi decada kullansan masteronda  çok farkı olmuyor. testosteron kür kazancınız %70 80 inini veriyor kalan %20 için kan değerlerinizi psikolojinizi mahvetmeye değmez. az her zaman çoktur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
sven, 32 dakika önce yazdı:

nppde trende kullanmana hiç gerek yok. testosteron yanına masteron  primobolan bütçen varsa belki düşük dozaj boldenone bu üçünden biri. tren sadece peak form için kullanılır. npp tolere edebiliyorsan belki düşük dozaj kullanımını mantıklı buluyorum eklem lubrikasyonu ve ekstra anabolizması amaçlı mantıklı olabilir. forumdaki çoğu kişinin hayatı boyunca trene ihtiyacı yok. temel ilaçlarla büyüyüyn gerçek kas kütlesi decada kullansan masteronda  çok farkı olmuyor. testosteron kür kazancınız %70 80 inini veriyor kalan %20 için kan değerlerinizi psikolojinizi mahvetmeye değmez. az her zaman çoktur.

Hocam planlaman iyi ama herkes senin gibi düşünmüyor ben miyostatin seviyemi azalttığı için tren eklerken başka bir adam kuruluk için başka biri güç için ekliyor. Npp duşuk dozajdan ziyada bi 250 350 girmek daha iyi ztn çok zararı olmayan bir roid. Boldenon konusunda ise 1gr bolde kullanacağıma 1gr ment kullanırım her gün leblebi gibi aromasin yutarım daha iyi, bende alerji yapan bir ilaç çünki. Ezbere herkese duşuk dozaj hep iyidir demek biraz saçma bu yüzden. Beni yanlaşın anlama ama durum bu yani. Treni mikro doz tölere eden biri hep kullanabilir ayrıca neden olmasın. Bu sporda tek bir doğru yok bunuda dikkate alın lütfen

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    8

tansiyon, bitmek bilmeyen baş ağrıları ve aritmi den dolayı boldenonu bırakmak zorunda kaldım, demek tren alsam 2 güne pert olurum bu okuduklarıma göre. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
Rma, 52 dakika önce yazdı:

Hocam planlaman iyi ama herkes senin gibi düşünmüyor ben miyostatin seviyemi azalttığı için tren eklerken başka bir adam kuruluk için başka biri güç için ekliyor. Npp duşuk dozajdan ziyada bi 250 350 girmek daha iyi ztn çok zararı olmayan bir roid. Boldenon konusunda ise 1gr bolde kullanacağıma 1gr ment kullanırım her gün leblebi gibi aromasin yutarım daha iyi, bende alerji yapan bir ilaç çünki. Ezbere herkese duşuk dozaj hep iyidir demek biraz saçma bu yüzden. Beni yanlaşın anlama ama durum bu yani. Treni mikro doz tölere eden biri hep kullanabilir ayrıca neden olmasın. Bu sporda tek bir doğru yok bunuda dikkate alın lütfen

treni mikro doz tolere edebilen diye biri yok. sinir sistemi herkeste aynı çalışıyor kimisi 6. haftada kimisi 10.haftada bitiyor. npp psikolojik olarak yan etki veriyor cogu insanda trende aynı şekilde. 1gr bolde kimse kullanmaz zaten boldenonenun tek kullanım amacı iştah ve ai görevi görmessidir bana göre masteron ya da primobolan daha iyi bi alternatif. 250 350 dediğin oldukça orta-yüksek bi dozaj nppde maksimum kaç mg kullanabilirsiniz 400 500. herkese düşük dozaj iyidir çünkü yanlış anlamayın ama forumdaki çoğu insanin fiziği pekte iyi değil yarışmacı değilsiniz çoğunuz yakın seviyede bile değilsiniz.bence ilaç kovalayacağınıza sürdülebilir sistem üzerinden uzun donem gidin inanın bana daha iyi sonuç alırsınız bu arada işe kendimide katıyorum kendimde çok iyi bi fizik sahibi değilim yarışmacı seviyesinde değilim.

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
boldiboldi, 2 dakika önce yazdı:

tansiyon, bitmek bilmeyen baş ağrıları ve aritmi den dolayı boldenonu bırakmak zorunda kaldım, demek tren alsam 2 güne pert olurum bu okuduklarıma göre. 

boldenonenu kimi sever kimi sevmez ben artık gereksiz görüyorum kendim için lakin çok verim alanda görüyorum. büyümek istiyorsanız trenede boldeyede gerek yok sadece testosteron bile vurursanız çok güzel büyürsünüz

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    8
sven, Şimdi yazdı:

boldenonenu kimi sever kimi sevmez ben artık gereksiz görüyorum kendim için lakin çok verim alanda görüyorum. büyümek istiyorsanız trenede boldeyede gerek yok sadece testosteron bile vurursanız çok güzel büyürsünüz

şu an haftalık 250mg testo enantat alıyorum haftada 2 enjeksiyon şeklinde ve  günlük 25mg proviron kullanıyorum. o kadar memnunum ki. gayet güzel gelişiyorum 45 yaşında olmama rağmen. nac900, omega3, D vit, creatin ve saw palmetto kullanıyorum sadece. 20-25 gündür diyetimi de bozmuyorum. gözle görülür ciddi bir şekillenme var. yanına belki ilerleyen dönemde masteron düşünebilirim ilerlemem durursa istediğim forma gelmeden. 1 yılda 97 kilodan 80 e düştüm. 39cm den 45 e çıktı kol ölçüm. 75 kiloya inip ölçü kaybetmeden sixpack görsem yeter :) 177cm boyum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
boldiboldi, Şimdi yazdı:

şu an haftalık 250mg testo enantat alıyorum haftada 2 enjeksiyon şeklinde ve  günlük 25mg proviron kullanıyorum. o kadar memnunum ki. gayet güzel gelişiyorum 45 yaşında olmama rağmen. nac900, omega3, D vit, creatin ve saw palmetto kullanıyorum sadece. 20-25 gündür diyetimi de bozmuyorum. gözle görülür ciddi bir şekillenme var. yanına belki ilerleyen dönemde masteron düşünebilirim ilerlemem durursa istediğim forma gelmeden. 1 yılda 97 kilodan 80 e düştüm. 39cm den 45 e çıktı kol ölçüm. 75 kiloya inip ölçü kaybetmeden sixpack görsem yeter :) 177cm boyum.

büyüme konusunda arayışın varsa testosteronu biraz artırıp masteron ekle. masteron insanların düşündüğü kadar az anabolik değil ama çokta anabolik değil. masteronun en büyük artısı östrojen kontrol rahatlığı bolde ve primoda olduğu gibi oranlamalarla çok uğraşmıyorsun igf1 signalını maksimize etmiş oluyorsun primoya göre daha ucuz hemde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    8
gönderildi (düzenlendi)
sven, 5 dakika önce yazdı:

büyüme konusunda arayışın varsa testosteronu biraz artırıp masteron ekle. masteron insanların düşündüğü kadar az anabolik değil ama çokta anabolik değil. masteronun en büyük artısı östrojen kontrol rahatlığı bolde ve primoda olduğu gibi oranlamalarla çok uğraşmıyorsun igf1 signalını maksimize etmiş oluyorsun primoya göre daha ucuz hemde.

çok büyümek değil amacım. 75 kiloda kalıp yüzde  8-10 yağ oranı ile sabit gidebilmek. büyük kütleyi beslemek ve korumak zor olur benim yaşımda. 20-24 yaşlar arası 4 yıl aralıksız yapıp 57 kilodan 93 kiloya çıkmıştım. 20 yıl ara verip 44 yaşında geri döndüm salona. keşke hiç bırakmasaydım.

tarihinde boldiboldi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
sven, 41 dakika önce yazdı:

treni mikro doz tolere edebilen diye biri yok. sinir sistemi herkeste aynı çalışıyor kimisi 6. haftada kimisi 10.haftada bitiyor. npp psikolojik olarak yan etki veriyor cogu insanda trende aynı şekilde. 1gr bolde kimse kullanmaz zaten boldenonenun tek kullanım amacı iştah ve ai görevi görmessidir bana göre masteron ya da primobolan daha iyi bi alternatif. 250 350 dediğin oldukça orta-yüksek bi dozaj nppde maksimum kaç mg kullanabilirsiniz 400 500. herkese düşük dozaj iyidir çünkü yanlış anlamayın ama forumdaki çoğu insanin fiziği pekte iyi değil yarışmacı değilsiniz çoğunuz yakın seviyede bile değilsiniz.bence ilaç kovalayacağınıza sürdülebilir sistem üzerinden uzun donem gidin inanın bana daha iyi sonuç alırsınız bu arada işe kendimide katıyorum kendimde çok iyi bi fizik sahibi değilim yarışmacı seviyesinde değilim.

Ben kendimi ztn sürdürülebilir ilerletiyorum hocam 375 testo 300 mast 200 tren in neresi abartı ki dönem dönem testoyu 1 2 haftalık 750mg yapar yada treni 1 hafta 200 yerine 400 alırım bunun nedeni miyostatinin alışkanlık seviyesini kırmamdır. Sürekli 500mg testo giden birinin ilerlemesi belli bir süre sonra durma noktasına gelir araya hormonel dalgalanma sokup miyostatin blokajı kırılabilir, profosyoneller böyle yapar. Şahsen 1 senede iyi yok kat ettiğimi düşünmüyorum bende. Herkesin sistemi kendinr bunu anlaman gerek kimisi 4 ilacı kombinler kimisi bunun yerine 1gr testo alır daha az zarar daha fazla verim alır kimisi hiç gelişemez kimisi 500mg total anabolik ile yarışmacı gibi fizik yapar. Senin reseptörlerin herkeste yokki, ben npp yi hissedemem mesala hissetmeyi bırsktım bana pre work olarak bile gelmiyor. Bolde de alerji yapıyor ve kan değerlerimi o kadar fazla bozuyorki trenbolon yanında masum kalıyor bu benim vücudum. Seninkisini sen söyledin. İnsanlara tavsiye verirken altarnatif sunmak gerek her plan herkeste tutmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
gönderildi (düzenlendi)

@sven Hocam bu arada görüşlerinizde haklısınız beni yanlış anlamanızı istemem demek istediğim herkes kendine pt biraz deneme yanılma ile mantıklı biri yolunu bulacaktır. Bak 35 40 yaşında hayatının 15 20 senesini vermiş adamlar bile hala yeni stratejiler deniyor 😁

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
Rma, 10 saat önce yazdı:

Ben kendimi ztn sürdürülebilir ilerletiyorum hocam 375 testo 300 mast 200 tren in neresi abartı ki dönem dönem testoyu 1 2 haftalık 750mg yapar yada treni 1 hafta 200 yerine 400 alırım bunun nedeni miyostatinin alışkanlık seviyesini kırmamdır. Sürekli 500mg testo giden birinin ilerlemesi belli bir süre sonra durma noktasına gelir araya hormonel dalgalanma sokup miyostatin blokajı kırılabilir, profosyoneller böyle yapar. Şahsen 1 senede iyi yok kat ettiğimi düşünmüyorum bende. Herkesin sistemi kendinr bunu anlaman gerek kimisi 4 ilacı kombinler kimisi bunun yerine 1gr testo alır daha az zarar daha fazla verim alır kimisi hiç gelişemez kimisi 500mg total anabolik ile yarışmacı gibi fizik yapar. Senin reseptörlerin herkeste yokki, ben npp yi hissedemem mesala hissetmeyi bırsktım bana pre work olarak bile gelmiyor. Bolde de alerji yapıyor ve kan değerlerimi o kadar fazla bozuyorki trenbolon yanında masum kalıyor bu benim vücudum. Seninkisini sen söyledin. İnsanlara tavsiye verirken altarnatif sunmak gerek her plan herkeste tutmaz

trenbolonenun sürdülebilir olduğunu düşünmüyorum genel olarak. dozaj artırılması tabi gerekiyor ama 500mg testosterondan kazanılacak çok kas var. treni 4 6 hafta kullanabilirsin ama fazlası çok zor uykunu iştahını bozduktan sonra kullanmanın manası yok. inan bana çok yeni strateji deniyen olduğunu zannetmiyorum  opencılar veya yakın kilolarda büyümek isteyenler dışında. büyüme hormonu eklemeye çalış bence ekstra verim almak istiyorsan artı olarak ekstra anabolik ortam yaratmak istiyorsan başka bi compound ekleyeceğine testosteronu arttır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9

Inanilmaz negatif bir insan oldum. Surekli sanki kötü bir sey olmuş gibi bir his var içimde, nabiz surekli 100 un ustunde. Agirliklar tırmanmaya basladi uzun süre sonra. Ama geceleri uykuya dalmak icin 2 saatim gidior.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
levenna, 17 dakika önce yazdı:

Inanilmaz negatif bir insan oldum. Surekli sanki kötü bir sey olmuş gibi bir his var içimde, nabiz surekli 100 un ustunde. Agirliklar tırmanmaya basladi uzun süre sonra. Ama geceleri uykuya dalmak icin 2 saatim gidior.

Ne kadar oldu kaç mg hocam? Ben de bu hafta başladım 175 mg ACE. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)
Seffa, 9 dakika önce yazdı:

Ne kadar oldu kaç mg hocam? Ben de bu hafta başladım 175 mg ACE. 

İkinci haftadayim. 200 mg enantathe. İşin ilginci kaslar daha define gözüküyor. Deri altındaki su baya azaldı. Trenle mi alakalı bilmiyorum.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
levenna, 12 dakika önce yazdı:

İkinci haftadayim. 200 mg enantathe. İşin ilginci kaslar daha define gözüküyor. Deri altındaki su baya azaldı. Trenle mi alakalı bilmiyorum.

Muhtemel evet o sebepledir. Bakalım bu hafta geçsin 200 yapabilirim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
gönderildi (düzenlendi)

Hocalarım yakın zamanda ment denemek istiyorum biraz dinlendikten sonra ama ne yapsak ne etsek pek fikrim yok açıkcası kalorimi 2500 2900 arasında tutarak mini clean cut yapmak istiyorum diyeyim sizlere. Bu ment çok garip bir madde 2350 anabolik 600 androjenik tahmini skoru var, saç dökmez, prolaktin arttırmaz, akne yapmaz, yan etkisi sadece ostrojen patlaması gibi görünüyor. Trenden bile daha güçlü olduğu tahmin ediliyor. Aklımda ment kürü yapmak var ama teoride basit olsada gerçekte çok zor. Hangi maddeler ile kombine edilebilir sizce herkes fikrini belirtebilirmi siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

Aklımda e2 kontrolü için ve max ment verimi için direk aromatazı bloklamak var letrozol ile ama bu da çok tehlikeli nasıl bir sonuç doğurur tahmin edemiyorum. Yardımcı olarak 1 2 hafta jinodan kaçmak için tamoksifen sonra bırakıcam. Masteron ve testo olucak gibi. Ben 375 testo 600 masteron düşündüm belki ilerleyen zamanda 150 200 de tren eklenebilir. Kafam karışık açıkcası siz olsanız nasıl yapardınız @berkay16 @hectordoyle @sven @Yusufdemir1995 @trenhex @Ruthless

Zphc trestrone erişimim kolay, biraz zor olsada deus ve driada da bulurum. Enhatat veya acetat esterlere erişimim var gelmesi biraz uzun sürer sadece

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp