Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

levenna    9
gönderildi (düzenlendi)

Inanilmaz nefes darligi yapiyor. Ilk trenbelone enantathe(humax) enjeksiyonumun uzerinden 1.5 hafta falan gecti. Ozellikle son 1-2 gundur yokus cikarken nefes nefese kaliyorum, konusurken nefes nefese kaliyorum. Tansiyonum iyi, diger ilaclari yuksek doz kullanmama ragmen tansiyonum bayadir 120mmhg nin ustunu gormedi. Kiyafetlerim su gibi oluyor ve adeta yaniyorum. Psikolojik mi yapiyorum acaba? Anabolik etkilerinden once yan etkiler vurmaya basladi. @hectordoyle 

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    818
levenna, Bir saat önce yazdı:

Inanilmaz nefes darligi yapiyor. Ilk trenbelone enantathe(humax) enjeksiyonumun uzerinden 1.5 hafta falan gecti. Ozellikle son 1-2 gundur yokus cikarken nefes nefese kaliyorum, konusurken nefes nefese kaliyorum. Tansiyonum iyi, diger ilaclari yuksek doz kullanmama ragmen tansiyonum bayadir 120mmhg nin ustunu gormedi. Kiyafetlerim su gibi oluyor ve adeta yaniyorum. Psikolojik mi yapiyorum acaba? Anabolik etkilerinden once yan etkiler vurmaya basladi. @hectordoyle 

Psikolojik değil, yaşadığın şey trenbolon'un yavaş yavaş ben burdayım demesi gibi bir şey. Kürünün son aşamasında tren enanthate eklemen pek mantıklı olmamış. En azından başlamışsın bi 7-8 hafta 200 mg da devam et, bu süreçte de bu tarz yan etkileri yaşamaya devam edersen ya da başka diğer yan etkiler yaşarsan direkt kesersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
levenna, 5 saat önce yazdı:

Hocam kaç mg kullanıyorsun haftalık ve kaç enjeksiyon bölüyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
Rma, 7 saat önce yazdı:

Hocam kaç mg kullanıyorsun haftalık ve kaç enjeksiyon bölüyorsun 

200 mg kullaniyorum ve 2 ye bölüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    41
gönderildi (düzenlendi)
levenna, 5 saat önce yazdı:

200 mg kullaniyorum ve 2 ye bölüyorum.

200mg dan devam et arrtırma yapma sakın 200mg ile uzun süreler gidersin ama 8 haftada kes bu etkiler genelde bende 3-4 hafta sürmekte. Şuan tren ace kullanıyorum bu etkiler ilk 3 hafta inanılmaz yoğun oluyor sonrasında azalıyor sonlara doğru yine ufaktan ufaktan gelir (Ekstra Öneri olarak bu etkiler dayanılmaz ve günlük yaşantını etkilemeye başladıysa özellikle bu havalarda sıcaklık terleme vs vs. 1 hafta Testoyu 50-100mg daha az al ama tren aynı mg da sabit kalsın ben geçenlerde ilk defa denedim haftanın sonunda yan etkiler azaldı terleme gibi geceleri terliyorum şuan hala baya cunku testoyu yine yükselttim aklında bulunsun) 

hectordoyle, 27.06.2026 - 20:02 yazdı:

Valla kardiyovasküler anlamda beni hiçbir zaman etkilemedi ancak dediğin diğer etkilerin hepsini yaşadım. 

Tren öksürüğünü de arasıra yaşarım o da öksürük değil, daha çok göğsümün ortasına biri oturmuş gibi bir his geliyor

hocam tren ace 4. hafta bitiyor tam 4 enjeksiyondur enjeksiyondan hemen sonra sürekli şiddetli bir öksürükten ziyade göğsümün içerisi gazete kağıdı ile doldurulmuş hissi 3-5 dakika boyunca devam ediyor bunu nasıl hafifletirim daha önce bu yan etkileri 1-2 kere yaşamıştım fakat bu kadar şiddetli değildi. Geçer diye düşünüyordum da 4 enjeksiyondur aynı sorun.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)

Ciddili astım ilacı kullanmayi düşünmeye başladım 😃 Bugun fark ettim inanilmaz damarlanmaya başlamışım. 18% yag oraninda birisi icin bacaklarımda damar gormek garibime gitti 😃 200 mg kanda tam peak yapmadan boyle yamultuyorsa yuksek doz alan ne yaşıyor bilmiyorum.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    395
levenna, 9 dakika önce yazdı:

Ciddili astım ilacı kullanmayi düşünmeye başladım 😃 Bugun fark ettim inanilmaz damarlanmaya başlamışım. 18% yag oraninda birisi icin bacaklarımda damar gormek garibime gitti 😃 200 mg kanda tam peak yapmadan boyle yamultuyorsa yuksek doz alan ne yaşıyor bilmiyorum.

İnan hiç güzel şeyler yaşamıyor bir çoğu, bazılarına da hiç bir şey yapmıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 20 dakika önce yazdı:

İnan hiç güzel şeyler yaşamıyor bir çoğu, bazılarına da hiç bir şey yapmıyor.

Haklısın abi tren gün sonu ilacı gibi işin sonunda vucut biraz parça olsun diye kullanılır. İnsanlar ilacın güç fln verdiğini iddia ediyorda bende öyle bir etki yok hatta gücum duşuyor, bu yüzden mikro tren yerine mikro ment deniycem bir gun e2 sorununa artık bakcaz bi şekil 

@levenna Knk eczaneden onceair alabilirsin her gece yatmadan 1 tablet al gece rahatlarsın gün içinde de daha fazla rahat oluyor. Bi tanede ventolin sprey al çok nefesin daralırsa 1 2 fıs atarsı. Gun içinde ben öyle yaptım ama belli bir sure sonra geçiyor bu nefes sorunu

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    17

tren hexa kullanan oldu mu hiç ? ace ile benzer mi yan etkileri ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
boldiboldi, 13 dakika önce yazdı:

tren hexa kullanan oldu mu hiç ? ace ile benzer mi yan etkileri ?

Hexa gereği olmayan bir ester hep tren kullanıp bırakmıyorsan yıl boyu ancak o zaman mantıklı. Yan etki bakımından acetat daha fazladır çünki acetat daha agrasiftir kanda bir anda yuksek tren patlaması yapar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    395
Rma, Bir saat önce yazdı:

Haklısın abi tren gün sonu ilacı gibi işin sonunda vucut biraz parça olsun diye kullanılır. İnsanlar ilacın güç fln verdiğini iddia ediyorda bende öyle bir etki yok hatta gücum duşuyor, bu yüzden mikro tren yerine mikro ment deniycem bir gun e2 sorununa artık bakcaz bi şekil 

@levenna Knk eczaneden onceair alabilirsin her gece yatmadan 1 tablet al gece rahatlarsın gün içinde de daha fazla rahat oluyor. Bi tanede ventolin sprey al çok nefesin daralırsa 1 2 fıs atarsı. Gun içinde ben öyle yaptım ama belli bir sure sonra geçiyor bu nefes sorunu

Tren nos gibi bir şey motoru kırma pahasına sınırları zorluyorsun, bu işi uzun yıllar yapma planın varsa ve yarışmayacaksan hiç gereği yok bence ama insanın bi aklını çelmiyor da değil, cut yaparken 250 test + günlük 5-10mg acetat kullanmak çok az yan etkiyle güzel bir antikatabolik etki sağlayabilir belki günlük 5mg'ın glukokortikoid antagonizma etkisini sağladığını iddia ediyorlar eğer doğruysa kas kaybını çok büyük ölçüde engeller.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Tren nos gibi bir şey motoru kırma pahasına sınırları zorluyorsun, bu işi uzun yıllar yapma planın varsa ve yarışmayacaksan hiç gereği yok bence ama insanın bi aklını çelmiyor da değil, cut yaparken 250 test + günlük 5-10mg acetat kullanmak çok az yan etkiyle güzel bir antikatabolik etki sağlayabilir belki günlük 5mg'ın glukokortikoid antagonizma etkisini sağladığını iddia ediyorlar eğer doğruysa kas kaybını çok büyük ölçüde engeller.v

volla dayanamadın geri başladım 😂 günlük 15 20mg subq enjeksiyon yapıyorum enhatat esteri ile geldi birşeyler şimdiden. Tren duşuk doz makbul bu arada. Bak yüksek dozda kullandım sadece yan etki yan etkiden etkiyi hissedemiyorsun, şimdi 375 testo 300 mast bide 100mg tren ile missss gibi gidiyorum. Tren dozu 100 140 arası değişiyor subq ve günlük vurdugumdan enhatatta zorlanıyorum ayarlamaya bazen kusma oliyor vs derken anca 100 fln alıyorumdur diye düşündüm

IMG_2211.jpeg

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    395
Rma, 2 dakika önce yazdı:

volla dayanamadın geri başladım 😂 günlük 15 20mg subq enjeksiyon yapıyorum enhatat esteri ile geldi birşeyler şimdiden. Tren duşuk doz makbul bu arada. Bak yüksek dozda kullandım sadece yan etki yan etkiden etkiyi hissedemiyorsun, şimdi 375 testo 300 mast bide 100mg tren ile missss gibi gidiyorum. Tren dozu 100 140 arası değişiyor subq ve günlük vurdugumdan enhatatta zorlanıyorum ayarlamaya bazen kusma oliyor vs derken anca 100 fln alıyorumdur diye düşündüm

IMG_2211.jpeg

Az ilaç vuruyosun aslında enjeksiyon hacmin düşükse bd 29g 13mm enjektörle ED veya EOD enjeksiyon hapabilirsin onunla doz ayarlamak da kolay oluyor enjektörde ilaç da kalmıyor kas içine vurucağın için taşma da olmaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
Rma, 24 dakika önce yazdı:

IMG_2211.jpeg

Bunu yabancilar cok yapiyor bu arada. Dusuk doz tren alıyorlar cok uzun surece tamamen blast yapmak yerine. Belki gerçekten mantıklıdır. Cok bir tecrübem yok ama 200 mg bunları yapıyorsa 400 e falan çıkmak akıl karı değil.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
berkay16, 19 dakika önce yazdı:

Az ilaç vuruyosun aslında enjeksiyon hacmin düşükse bd 29g 13mm enjektörle ED veya EOD enjeksiyon hapabilirsin onunla doz ayarlamak da kolay oluyor enjektörde ilaç da kalmıyor kas içine vurucağın için taşma da olmaz.

Knk ben enjektör bulamıyorum toplu satan sitelere baktımda hepsi birbirinden garip fiyat yazmış varsa aldığın yer bana atabilirmisin ya, hep o enjektörden arıyordum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    395
Rma, 1 dakika önce yazdı:

Knk ben enjektör bulamıyorum toplu satan sitelere baktımda hepsi birbirinden garip fiyat yazmış varsa aldığın yer bana atabilirmisin ya, hep o enjektörden arıyordum.

En son nerden aldığımı ben de hatırlamıyorum ama şu sitede var38153ac2-b6c4-4b70-b0d3-bccbf3fc0eeb.jpg?revision=1781603633BD Micro-Fine Enjektör 1 ml 0,33×12,7 mm 100 Adet | BD MICROLANCE Enjektör Çeşitleri | Genç SağlıkBD Micro-Fine Enjektör 1 ml 0,33×12,7 mm 100 Adet, BD MICROLANCE kalitesiyle Enjektör Çeşitleri kategorisinde evde bakım ve profesyonel kullanım için ideal bir medikal çözümdür. Genç Sağlık güvencesiygencsaglik.com×

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Rma, 5 saat önce yazdı:

IMG_2211.jpeg

Canım çekti cekmecede duruyor. Az kalori yukseltip başlayayım çok flat oldum yeter diyet aahh

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
Seffa, 12 saat önce yazdı:

Canım çekti cekmecede duruyor. Az kalori yukseltip başlayayım çok flat oldum yeter diyet aahh

Knk başlayacaksan kesinlikle duşuk doz başla düşük dozda daha güzel etki veriyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Rma, 3 dakika önce yazdı:

Knk başlayacaksan kesinlikle duşuk doz başla düşük dozda daha güzel etki veriyor 

Başlayacağım da zamanlamasını kestiremiyorum. Formum böyle şuan. Biraz daha gitmesi gereken yağlar var çıtır. Onlar gidince girerim diyorum. Kalori düşük şuan çünkü reta ile. Ya diyorum reta kesip main kalori ile tren devreye sokayim masterone var şuan zaten bir de. 

IMG_20260718_190018893.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
gönderildi (düzenlendi)
Seffa, 47 dakika önce yazdı:

Başlayacağım da zamanlamasını kestiremiyorum. Formum böyle şuan. Biraz daha gitmesi gereken yağlar var çıtır. Onlar gidince girerim diyorum. Kalori düşük şuan çünkü reta ile. Ya diyorum reta kesip main kalori ile tren devreye sokayim masterone var şuan zaten bir de. 

IMG_20260718_190018893.jpg

Bu dip yağlarda trenin etkisi çok güçlü bence şimdiden eklemeye başla treni diyetini bozmadan çok buyuk etki alırsın, belli deriden su da var o suyu atmana çok yardım eder. 2 3 hafta sonra ekleyebilirsin bi kan testi verip, hdl baktır hdl 40 üzeriyse gir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    818
Rma, 18 saat önce yazdı:

IMG_2211.jpeg

Tren hangi marka 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
gönderildi (düzenlendi)
hectordoyle, 25 dakika önce yazdı:

Tren hangi marka 

Humax knk senin tavsiyen üzerine aldık ya 😂 01.28 skt li olan enhatatlardan

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 1 saat önce yazdı:

Bu dip yağlarda trenin etkisi çok güçlü bence şimdiden eklemeye başla treni diyetini bozmadan çok buyuk etki alırsın, belli deriden su da var o suyu atmana çok yardım eder. 2 3 hafta sonra ekleyebilirsin bi kan testi verip, hdl baktır hdl 40 üzeriyse gir

Bu haftayı retanin nimetlerinden yararlanarak düşük kalori gideyim haftaya eklerim. Retanin flatligi ile nasıl olacak bakalım. Humax ACE var bende de. Kaç mg onerirsin ? Şuan bir tren kullanıyorum arkadaş vermişti bilindik marka değil 1 haftadır. Daha bir etkisini görmedim. Humaxi 200 mg düşünüyorum haftalık. 

tarihinde Seffa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    178
Seffa, 26 dakika önce yazdı:

Bu haftayı retanin nimetlerinden yararlanarak düşük kalori gideyim haftaya eklerim. Retanin flatligi ile nasıl olacak bakalım. Humax ACE var bende de. Kaç mg onerirsin ? Şuan bir tren kullanıyorum arkadaş vermişti bilindik marka değil 1 haftadır. Daha bir etkisini görmedim. Humaxi 200 mg düşünüyorum haftalık. 

Knk günlük 25 30mg vur bence, haftada 175-210mg yapar ama bu dozun üstüne çıkma derim, acetatın hakkı günlüktür 26g enjektör al yada 29g bd al omuzdan her gün sağ sol döne döne yap. Acetat enjeksiyonunu spora gitmeden 4 5 saat öncesine ayarlarsan kas içine antreman manyak geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Rma, 8 dakika önce yazdı:

Knk günlük 25 30mg vur bence, haftada 175-210mg yapar ama bu dozun üstüne çıkma derim, acetatın hakkı günlüktür 26g enjektör al yada 29g bd al omuzdan her gün sağ sol döne döne yap. Acetat enjeksiyonunu spora gitmeden 4 5 saat öncesine ayarlarsan kas içine antreman manyak geçer.

Tamamdır bakalım 1 2  hafta sonra baslarim artık. Kalori açığında nasıl olacak bakalım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp