Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crash47

Enjekte Edilen İlacın Dışarı Çıkması

Önerilen İletiler

crash47    10

Merhaba arkadaşlar

1-16 hafta testo e. 500mg

1-8 hafta bolde 400mg 8-15 hafta 600mg

1-6 hafta dianabol 30mg

kürüne girdim . Suan 12. haftamdayım ve son enjeksiyonlarımda sorun yaşıyorum.Boldenon u 600mg a çektikten sonra, testoyla birlikte 1.75ml ilaç oluşuyor. Genelde sağ bacağa enjekte ediyorum. Ayda bir sol bacağıma. Sağ bacağıma enjekte ederken artık ilaç cok zor gidiyor ve enjektörü çekince az bi kan yerine 4-5 defa ilaç cıkıyor. Acaba bacağın alabileceği ml ya da süresi mi var? Siz böyle sorunlar yaşıyor musunuz? eğer yaşıyorsanız nasıl bir yöntem önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

crash47    10
kalçaya geçebilirsin yada omuza.

hocam siz kendiniz nasıl kalçaya vuruyorsunuz. Yani bölge değiştirmem lazım sanırım. ozaman birazda sol bacak ağırlıklı yapıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45

william l kitabında intramasküler enjeksiyonda bir yere en fazla 500mg enjekte edilebileceğinden bahsetmişti. fazla geliyordur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

anlamadığım nokta 600 mg boldenon sadece 3 ml ediyor :D 500 testo 2 ml birileri size özel efsane dozajlar felan mı üretti 2 ilacı çekince 1.75 ml ediyor ?

haftada 3 ml e kadar bacaktan yapılabilir 5 ml e kadar kalça 2 ml e kadar da omuzdan her tarafı için geçerli sağa 3 sola 3 gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10
anlamadığım nokta 600 mg boldenon sadece 3 ml ediyor :D 500 testo 2 ml birileri size özel efsane dozajlar felan mı üretti 2 ilacı çekince 1.75 ml ediyor ?

haftada 3 ml e kadar bacaktan yapılabilir 5 ml e kadar kalça 2 ml e kadar da omuzdan her tarafı için geçerli sağa 3 sola 3 gibi

hocam haftada 2 enjekte oluyorum. 1ml testo. 250mg

boldenon ise 1ml /400mg mix ürün onda da 600mg almak 1,5 ml ediyor. haftada 2 enjekte ettiğim için 0,75 alıyorum.

hocam bacakları mı değiştirmeliyim ozaman.? sağ bacaktan ilaç kusuyorsa soldan vuruyum. Yav şu kalça enjeksiyonunu öğrenmem lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

o dediğiniz dozajlarda kusma felan olmaması lazım ben ilk zamanlarımda her hafta 3 bi bacaga 3 bir bacaga gittiğimde bile hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası hangi uç iğne kullanıyorsunuz ve boldenonların markası ne merak ettim rahat olabilir :) kalçadan kendine yapmayı dene başta acır ama onu diyeyim alışmak gerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10
o dediğiniz dozajlarda kusma felan olmaması lazım ben ilk zamanlarımda her hafta 3 bi bacaga 3 bir bacaga gittiğimde bile hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası hangi uç iğne kullanıyorsunuz ve boldenonların markası ne merak ettim rahat olabilir :) kalçadan kendine yapmayı dene başta acır ama onu diyeyim alışmak gerek

hocam optimum pharma 400mg bolde mix

diğer bacağa rahat gidiyor. sanırım sağ bacak ömürnü yitirdi :D . Bacağa yeşil uç kullanıyordum acıtıyordu. şimdi siyah uç kullanıyorum. hem daha kısa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

optimum pharma felan uzak durun 3 kuruş ucuz diye türkiyede merdivenaltında yüzde 30 40 saflıgı bile olmayan dandik ürünler kullanmayın allah aşkına

bir hocam enfeksiyon kaptı kalçasından 20 ml iltihap çektiler 20 ml diyorum 2 felan değil :D20! o yüzden böyle ürünlere girmeyin keten tohumu yağı felan vardır içinde ondan dışarı fışkırıyordur :D

adamları sitesi felan bile offside mix ürünü haftada 1 kez vurun yeter diyebilecek kadar konudan uzaklar bari bir işi yapıyorsun araştır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10
optimum pharma felan uzak durun 3 kuruş ucuz diye türkiyede merdivenaltında yüzde 30 40 saflıgı bile olmayan dandik ürünler kullanmayın allah aşkına

bir hocam enfeksiyon kaptı kalçasından 20 ml iltihap çektiler 20 ml diyorum 2 felan değil :D20! o yüzden böyle ürünlere girmeyin keten tohumu yağı felan vardır içinde ondan dışarı fışkırıyordur :D

adamları sitesi felan bile offside mix ürünü haftada 1 kez vurun yeter diyebilecek kadar konudan uzaklar bari bir işi yapıyorsun araştır

hocam haklısınız aslında. bu kürde testoları da thaiger labs aldım. herkes övüyordu. jelatin falan da muazzam 3 flakon aldım. sahte çıktı. Optimum da çalısmıyor büyük ihtimal. sonra balkan testo ile devam ettim. hala bişey yok. su tutma bile yok. acaba kürü kesip nolvadex ile pct yapıp 3 ay sonra sağlam bi kür mü yapsam. 14 hafta oldu nerdeyse 1-2 kilo falan aldım. Oda 3500 kcal beslenmedendir heralde :D :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

uzatmanın manası yok bi kan testi yaptır bakalım novaldex e bile gerek kalmayabilir büyük ihtimal kazıklanmışsınız 1-2 kilo zaten doğal olarak alırsınız :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10
uzatmanın manası yok bi kan testi yaptır bakalım novaldex e bile gerek kalmayabilir büyük ihtimal kazıklanmışsınız 1-2 kilo zaten doğal olarak alırsınız :D

hocam sağlam 1 pkt aburaihan kullandım ama içerik cok düşük cıkmıstı. hocam sıradaki 3. kürüm olacak. sizce nasıl bir kür izlemeliyim. 16 hafta düşünüyorum yine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.