-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mathteacherxyz
Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
Sizlerden tahlil sonuçlarıma göre destek istiyorum. 2 senedir düzenli olarak fitness yapıyorum. Beslenme vitamin, mineral, antioksidan herşey tam. 2 3 ayda bir kan tahlili yaptırıp ggt, d vitamini gibi değerlerimi de takip ediyordum. Geçen gün merak ettim dahiliyeye testosteron değerine bakabilir misiniz dedim ve baktılar. Total testosteron yerlerde çıktı.
Bugünde ürolojiye gittim total testo, fsh ve lh değerlerine bakıldı. Hepsi yerle bir. Ne zamandır böyle hiçbir fikrim yok. Kür hiç yapmadım. 35 yaşındayım, yağ oranım yüzde 13.Gelişimim de ve libidomda bir problem şuana kadar olmadı. Sadece son zamanlarda aşırı derecede uyuyamama problemim vardı. Bu kan değerlerine göre ne kullanmalıyım. Klomen, tamoksifen vs dozaj bilgisi önerebilir misiniz? İlk defa konu açıyorum.
Bir yanlışım varsa affola.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Yazan: Fkehlibar
Değerli hocalarım merhaba,
Yaklaşık 1 sene kürde kaldım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate 300mg
Masteron 300mg
Geçmeden bununla birlikte. Bir süre npp sonrasında bir süre tren acetate kullandım yine haftalık 300 mg olacak şekilde. Kür içinde yorgunluk, halsizlik ve sanki ilaç kullanmıyormuşum gibi bir etki almaya başladım. Libido düşüklüğü cinsel isteksizlikte bonus.
Birinin yönlendirmesiyle kürdeyken.Ovitrelle ve klomen kullandım.
ovitrelleyi 2 ye bölüp 1 hafta arayla vurdum. klomeni beraberinde günlük 50 mg kullandım. 15-20 gün kadar kullandım. Bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünerek bıraktım sanırım klomeni bıraktıktan 2 hafta sonra test verdim.
Test sonuçlarını ekledim.
Sizce ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı rica ediyorum.
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 19 kilo 92-93 boy 178-180 9aydır spor yapıyorum geçmişim yok
4aylık bulkumun sonuna yaklaştım 79-80kilodan 93kiloya ulaştım 4ayın 3ayını ilaçlı bir şekilde ilerledim
şuan kullandığım ilaçlar (ilk kürüm)
15haftadır testo ilk 8hafta 250 sonrasında 500e çıktım 10haftadır bolde ilk 4 hafta 200 sonrasında 400mg yan etki görmedim sadece dozajları değiştirince kısa süreli 2 belki 3gün kaygı stres duygusallık yaşıyordum sonra geri düzeliyordu 3-4hafta sonra diyete girmeyi düşünüyorum 2aylık bir definasyonda testo-ghrp6 mı yoksa testo-düşük doz tren ace mi daha verimli olur? formum aşağıdadır hepsi son 1ay içinde çekildi sadece 2.deki sırt formum bulka başlamadan önceki halim
-
Yazan: emrexent
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 hafta boyunca 500 mg testo enant kullandım sonra bırakma kararı aldım pct yapmam sizce gerekli mi ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: farukaksoy
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg Testosteron Enanthate 400 mg Boldenon O yüzden merak ediyorum boldenon etkisini ne zaman ve nasıl gösterir, onun haricinde güç artışı nasıl olur? Mesela şuanda natural olarak 120kg bench prım var kür sonu sizce prım kaç olur? İlk kürüm olacağı için sonuçlarını merakla bekliyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim.
-