-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba herkese iyi günler,
Bugün karın enjeksiyonu yaparken sol avuç içimde bir doluluk oldu enjeksiyondan hemen sonra.
SORULARIM:
İgf1 (des) veya steril su ile kurulan herhangi bir Peptid damara gelirse ne olur?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: emsalsiz
İyi günler arkadaşlar,
KULLANIMI PLANLADIĞIM İLAÇLAR:
200mcg GHRP2 (Günlük) 200mcg cjc1295 (Günlük) Kullanmayı düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda (tahmini 6 ay) reseptörlerde hissizleşme yaparak verimi düşürür mü?
-
Yazan: mamo
Merhabalar, 10MG GHRP-2 alacağım. 6 ay boyunca kullanmayı planlıyorum fakat aklıma takılan bir konu var. Chatgpt kullandım ama bu işlerde bilgi ve tecrübenin daha doğru olduğunu bildiğim için post açmak istedim.
10MG Ghrp-2 için sitede 2ML antibakteriyel su ile karıştırılması gerektiği yazıyor. Bu karışımı yaptığımda elimde 10000mcg ghrp-2mi olacak? (İlkokul sorusu fakat doğrulanması için yazıyorum)
Forumda yazılan bir yazıda 100MCG GHRP'nin yaklaşık 5,5iu gh salgılattığını gördüm. Günlük 300MCG kullanmak istiyorum. Herhangi bir problem yaşar mıyım ve yaptığım hesap doğruysa (10000mcg karışım elde ediyorsam) 300mcg ile 33 gün kullanabiliyorum ve buna istisnaden fiyatın 26$ olması (10MG GHRP2 için) aklıma yatmıyor. Benim mi bir yanlışım var yoksa yurt dışından alacağım için mi bu kadar uygun? Piyasaya hakim değilim ve bu konularda yeni olduğum için sizlere sormak istedim. Karışık olduysa affola.
-
Yazan: Yasinakda
Arkadaşlar merhaba,
Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?
-
Yazan: Poolside
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Önümüzdeki birkaç aylık dönemde bir peptid kürü planlıyorum ve bu ilk kür olacak.
KULLANMAYI PLANLADIĞIM PEPTİD GRUPLARI:
Hgh Fragment Igf1 lr3 Ipamorelin Cjc1295 Epitalon Bpc 157 KULLANIM PLANLAMAM:
Uyandıktan sonra Fragment ve igf1 lr3 Öğlen spordan 1 saat önce Ipamorelin ve cjc 1295 Gece uyumadan önce Epitalon ve bpc 157 Küçük dozlarda başlamayı ve ilerleyen günlerde artırmayı planlıyorum ama peptitleri karıştırmak ve kür de bu kadar farklı peptidi kullanmak doğrumu bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi den teşekkürler.
-