Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Onerseyfi

Kadınlarda hgh kullanimi

Önerilen İletiler



metinav    4.553
Onerseyfi, 22.10.2022 - 11:40 yazdı:

Arkadaşlar kadinlarda hgh kullanimi hormonlar üzerinde nasıl etkisi olur ornegin regl duzeni bozulur mu ve ya östrojen seviyesi düşer mi ? @metinav

Bunu detaylı araştırmak lazım, fakat erkeklerde büyüme hormonu ne şekilde etki ediyorsa kadın bünyesinde de benzer durumlar geçerli olmalı...

Hgh direkt cinsiyet hormonları üzerinde etkisi yok benim gözlediğim kadarıyla...Dolaylı olarak, prolaktini arttırması nedeniyle libidoyu baskılayabilir...Prolaktinin yükselmesi dopaminin etkisinin zayıflamasıyla sonuçlanabilir...Vucudumuzda doğal olarak düzenli sentezlenen bir hormon olmasından, gençlik dinçlik hormonu olarak yenilenmeyi arttırıcı özellikler sergiler.Hormonel dengeyi düzeni bozması normal şartlarda beklenmez...

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Tr3n
      Bugün 2.250 lira verip ismini vermeyeceğim bir hoca bana peptide science  gönderdi hangi ülkenin malı olduğunu bilmiyor daha bana Rus mali diyor içinden bir de yabancı madde çıktı solüsyonlarını da göndermemiş bana eczaneden al diyor.
      Anlayacağınız param çöp oldu bir daha da o hocaya güvenim kalmadı ilacı getirirken ilaçlar da sıcak geldi ilacın etiketleri soyuk fake olduğu belli bana solüsyonlar göndereceğim diyor içime sinmedi vurmak bu saatten sonra vurmak ilaçları toplu alacaktım iyi ki de almamışım iki tane ile kaldı zararım.
       
    • Yazan: Yekhatb
      Selamlar,
      En son yaklaşık 1,5-2 sene önce:
      Anapolon Sustanon Tren Cypionate Kürüne girmiştim. Uzun zamandır steroidi ve sporu bıraktığım için o zaman elde ettiğim tecrübelerin büyük bir kısmını hatırlayamıyorum. Bu yüzden siz kıymetli abilerim ve kardeşlerimden öneri almak istiyorum. Metabolizmam biraz yavaş, kilo almaya müsait ve yağlı bir yapım var. Özellikle bel simidi kısmında vücudum hep yağ depoluyor  1 aydır spora geri döndüm ve ilaç veya supplement desteği olmadan eski gücüme yaklaştım denebilir. Kas hafızam çabuk yanıt verdi yani. 
      Şu an:
      Tren Acetate Testo Prop Masterone Kürüne girmeye hazırlanıyorum. Elimde CJC ve HGH Fragment peptidleri de mevcut. Kesinlikle zayıflayıp artık karın kaslarımı net görebilmek istiyorum. İlk defa kısa esterli bir küre gireceğim, bazı altın kurallar hakkında bilgi almak istiyorum.
      Hangi supplementleri kullanmalıyım? Beslenme nasıl olmalı? Kardiyo nasıl olmalı/olmalı mı? PPL programı ile verimli bir sonuç alabilir miyim? Kürü ne kadar sürdürmeliyim ve sonuna winstrol atarsam vücudu çok yorar mıyım? PCT nasıl olmalı ? (Elimde 2 kutu orijinal Pregnyl var geçen senelerden kalan, SKT'sine 2 yıl var)  Gibisinden sorularım var. Teşekkür ederim.
      @Askabar @hectordoyle @SantoR @GHOST @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @Emrah @rastlantisal @Rdm
    • Yazan: m0rtifer
      HGH Fragment kullanımı sonrası herhangi bir pct gerekli olur mu?
    • Yazan: pt1990
      Arkadaşlar selam, 
      Biliyorsunuz artık neredeyse bu sporla ilgilenen herkes yakından peptid türevlerini takip ediyor. 
      1) hgh fragmentin sahte olup olmadığını nasıl anlarız?
      Yorumlarınızı bekliyorum. sevgiler 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×