-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Gh max suplements
Oluşturan:
scorocco, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Dobest
Geçmiş bayramınızı kutlarım, selamlar.
Ben hardline arjinin ve sitrulin supplementleri kullanıyorum ve etkilerini hissediyorum ama bazen içim rahat etmiyor.
SORULARIM:
Firmaların bu supplementlerin içine etiketin dışında bazı maddeler ekliyor olma ihtimalleri var mı? Yani içine 5 fosfodiestera inhibitörü ya da tablet bir hormon ekleme ihtimalleri var mıdır? Bunların üretim bandında bulunmuş görmüş veya bilgisi olan var mı? Fiyatı düşününce mantıksız oluyor zaten çok ucuz fiyata satılan ürünler içine ekstra ne koyabilir ki diyor insan ama gene de obsesif olduğum için galiba kafama takılıyor.
-
Yazan: Zangetsu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: albertocamus
Dostlar selam,
Bayramda nasipse yurtdışı seyahatim olacak. Bir zamanlar çok övülen ve kült olan supplementlerden "Animal" serisini edinmeyi düşünüyorum.
Fakat kafamda bazı soru işaretleri var;
"Animal Pak" yerine ülkemizdeki muadili olan "Monster Pak" almak daha mantıklı olur mu? Amacım kas kütlesi kazanırken yağ yakmak olduğu için "Advanced Cuts" almak mantıklı olur mu? Biraz skinny fat'im. Testosteron üretimini teşvik açısından "Hormone Booster" ürünü alınır mı? Yine hedefim temiz kas kütlesi kazanmak olduğu için "M-Stak" ürünü alınır mı? Bunlar haricinde Türkiye'de bulunmayan, bulunsa da erişimi zor olan natürel, temiz kas kütlesi kazanırken yağ yakmaya çalışan bir sporcu için önerebileceğiniz supplementlere açığım.
Teşekkürler...
-
Yazan: mempisto26
Abilerim bir akrabam yurt dışından gelcek gelirken sporcu takviyesi getireyim dedi protein tozu pre workout falan bir pre olarak hangi markayı tercih etmeliyim öneriniz varmı dmaa sız?
-
Yazan: massmonsterrr
FATURA YOK ! BELGE YOK !
Dolandırıcı çetenin büyüme hormonu paketlediği görüntüler yurt dışından geldiği söylenip üretimini paketlemesini Adan Zye herşeyinin bu çeteye ait olduğunun görüntüleri!
WhatsApp Video 2020-06-06 at 23.01.33.mp4
-