-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Estradiol 160
Oluşturan:
sonmez, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: DFYOUNG
Merhabalar,
26 yaşındayım ve yaklaşık olarak 10 yıldır fitness yapıyorum. Daha önce 3 kere kür geçmişim oldu. Uzun zamandır (yaklaşık 2 yıl kadar) natural olarak devam ediyordum ancak yaklaşık 1 haftadır testosteron propiyonat kullanmaya başladım. (Pazartesi , Çarşamba ve Cuma enjeksiyon günleri belirledim.) Çarşamba başladım ve geçtiğimiz cuma günü 2. enjeksiyonumu yaptım. Haftalık toplam dozum 300 mg.
İlk enjeksiyondan sonra belirgin şekilde libido artışı yaşadım. Ancak 2. enjeksiyondan sonra tam tersi bir durum oluştu; libido düşüşü ve ereksiyon problemi yaşamaya başladım.
Bugün (pazar) sabah yaptırdığım test sonuçlarında:
E2 (östrojen) yüksek çıktı Prolaktin üst sınıra yakın LH ve FSH değerleri ise baskılanmış görünüyor Aklıma takılan birkaç konu var:
Sadece 2 enjeksiyon sonrası LH ve FSH’nin bu kadar hızlı baskılanması normal mi? Yaşadığım ereksiyon problemi E2 yüksekliğinden mi kaynaklanıyor olabilir? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Ayrıca böbrek bölgesinde hafif bir sızı hissediyorum. Bu sizce psikoloji olabilir mi yoksa dikkate alınması gereken bir durum mu? Tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Erenim
Abiler, kardeşler herkese merhabalar.
Parçalı bulutlu bir spor geçmişim oldu şimdiye kadar, son 3.ayım ise düzenli olmak üzere kendimce form tutmaya başladım bunu da only testo kürü ile desteklemeye karar verdim haftalık 500mg ever pharma eczane ürünü kullanıyorum ve 10 aralıkta ilk enjeksiyonumu yaptım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg (Haftalık) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım: 32 Boyum: 1.95 Güncel kilom: 113,5 KÜR ÖNCESİ ÖLÇÜLERİM:
Bel 107 Kol 41 Omuz 145 Göğüs 120 Bacak 63 Klasik periyot olarak ptesi 250mg perşembe 250mg olarak ilerliyorum. Bu gün göğüs uçlarımda hafif bir kaşıntı ve batma var!
SORULARIM:
Arimidex mevcut hali hazırda stoğum da fakat kullanmalı mıyım? Ne zaman kullanmak doğru olur? Tecrübeli kardeşlerimizden, büyüklerimizden yardımcı olabilecek olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
-
Kür içi su tutumum çok fazla! arimidex kullanmam söylendi bu sorunu aşmak için! sizce ne yapmalıyım?Yazan: Batarya
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Su tutumum oldukça fazla salonda ki iranlı bir yarışmacıya sordum su tutumu hakkında provironu kesip gün aşırı Arimidex kullanmamı söyledi daha önce Arimidex hakkında formda konular gördüğüm için ilk olarak formdaki abilerime danışmak istedi.
KÜR İÇERİĞİM:
625 Test E. 300 Deca 400 Bolde 5 iu gh İranlı arkadaşın dediğini yapmalı mıyım yada tavsiyeleriniz nedir?
Teşekkürler sağlıklı günler.
-
Yazan: mtgrlylmz
Hocalarım iyi günler arimidex sebebi ile 2 günde 3 kg kayıp yaşadım, bunun etkisi ne zaman biter ve giden su kolayca geri yerine gelir mi?
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar
Şuanda kan testinde e2 yüksek testosterone e2 ye kıyasla düşük çıktı bu artan su tutumu moon face düşük libido gibi şeylerin cevabı oldu benim için arimidex 0.2mg kullanmaya karar verdim tek seferlik sizde ne kadar sürede libido düşüklüğü su tutumu ve moon face gibi yan etkiler kayboldu?
Yardımlarınız için teşekkürler.
-