Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

hadiolum

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

hadiolum Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Noxy labs

    Kutu ve şişe üzerindeki yazım yanlışı (intramascula) dikkatimi çekti.
  2. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Bende herhangi bir sorun yaratmıyor. Ben şahsen whey'den daha güvenilir buluyorum.
  3. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Yumurta akı tozunu direkt içmeyi midem kaldırmadığından, 1 ölçek whey 1 ölçek y. akı tozu karıştırıp içiyorum. Yine de çok hoş olmasa da kafaya dikince gidiyor. Yalnız bu karışım shaker ile sallayarak olmuyor, mikser ile karıştırıp içiyorum. Bu şekilde porsiyon-öğün başı 40-45 gr protein elde etmiş oluyorum.
  4. Enjeksiyon sonrası oluşan ödem nasıl geçer?

    Hangi marka ilaçlar yaptı bu ödemi?
  5. Aşırı derecede terleme sorunum var ne yapmalıyım?

    Bende de benzer bir durum var. Neredeyse hiçbir antrenmanımda tshirtimde kuru alan kalmaz, en ufak aksiyonda direkt epeyce terlerim. Bu konu için olmasa da genel olarak bütün kan, hormon, tiroit vs değerlerim defalarca araştırıldı ve herhangi bilinen bir sorunum yok. Ben bunu kendi doğal şeklim olarak karşılıyorum. He nerede sorun olabiliyor, giyim konusunda ve seks esnasında. Seks sırasında damlalı sulama sistemi gibi... Neyse. Umarım doktor sonuçlarında bir sorun çıkmaz. Saygılar...
  6. Merhaba, Senede yalnızca 3-4 ay only testo kürü yapacak olsaydınız, hangi aylarda kullanmayı tercih ederdiniz? Saygılar...
  7. Pct için tek klomen yetermi?

    Choriomon ya da Pregnyl eczanelerde bulunabiliyor mu? Stokları oluyor mu, biliyor musunuz?
  8. Herkesin anksiyete sebebi, şiddeti ve etkileri farklıdır. Testosteron yaşadığın psikolojik sıkıntıları artıracaktır. Bu sıkıntılarla başetmeyi henüz öğrenemediysen kesinlikle denemeni dahi önermem. Normal ilaç kullandığında dahi atak yaşıyorken, insanın duygularını bariz yükselten böyle bir ilaç kullandığında olacakları kendin düşün. Cephanelikte sigara içmek... Anksiyetesi olan insanların yavaşlamaya ve sakinleşmeye ihtiyacı vardır, değil steroid kullanımı pre workout hatta sadece kafeini dahi dikkatli tüketmesi ya da tüketmemesi önerilir. Bir de bunun pct dönemi var ki o da ayrı bir psikolojik savaştır. Dolayısıyla iyi, çok çok iyi düşünmek gerekir. Ne zaman ki gerekli terapi ve tedavi süreçlerini tamamlar ve anksiyete ile tamamen başetmeyi başarırssın yavaş yavaş denemeye başlayabilirsin. Psikolojik rahatsızlıkları lütfen küçümsemeyin...
  9. Evogen çalişiyor mu

    Aynı markayı geçen yıl kullanma gafletinde bulundum. 5 günde 1, 250 mg Test E. ve 250 mg Boldenonunu kullandım, 10 hafta sonunda başladığım vücut ağırlığımın 2 kg altındaydım. (90'dan 88'e) Beslenmem ve antrenmanlarımda bir aksatma olmadığı halde. Test yaptırmadım ancak yani olur tarafı yok, hiç yok. Only iran testo küründe 4 haftada dahi 3-4 kilo en azından su tutuyor vücudum normalde.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×