Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

cmracr55

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

cmracr55 Hakkında

  • Yaş 24
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 25-07-1999

Platform İstatistikleri

  • Yaş 24
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 4-5 senelik natural bir geçmişim var bu süre içinde uzun zaman spora ara verdiğim çok oldu. Altyapı ve genetiğim bu spora çok uygun.  </p> <p> -Endomorf </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 24
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo e - bolde - turinabol tavsiye

    Öyle tabi ben de en samimi olduğum kişiye bile şüpheyle yaklaşır oldum artık her kafadan farklı ses geliyor herkes birbirini kötülüyor. Nereden destek alacağımı da bilemiyorum artık.
  2. Testo e - bolde - turinabol tavsiye

    Spor camiasında yaşadığım yerde çok fazla tanıdığım ve samimi olduğum insan var kime sorsam aynı şeyi söylüyor o para kazanma derdinde, o kalitesiz ilaç satıyor, saçma kür yazmış vb bir sürü laflar kime danışacağımı da şaşırdım. İnternette de farklı farklı hocalarla konuştum onlar da aynı lafları söylüyorlar.
  3. Testo e - bolde - turinabol tavsiye

    O kadar yüceltmedim olduğum ilde tanınmış bir kişi dedim 🙂
  4. Testo e - bolde - turinabol tavsiye

    Kürü planlayan kişi olduğum ilde adını duyurmuş aynı zamanda samimiyetim olan bu sektörün çok eskilerinden biri. Benim isteğime göre bir kür planı hazırladı yağsız ve susuz hacim kazanırken aynı zamanda yağ ve su atmayı istedim Turinabolü yazmasının sebebi de bu evet biliyorum piyasada yok denecek kadar Orjinali az olan bir steroid. 350 Mg araştırmalarıma göre yukarıda da yazdığım gibi kilo boy oranımı hesaba kattığım için bana az geldi ve bir çok forumda başlangıç olarak ortalama 70-80 kg bir sporcu için bile 400 mg tavsiye ediliyor. Girdiğim ilk kür clen ve wins oldu dediğiniz gibi karaciğer değerlerimi çok fazla yükselttiği için 3. Haftada bırakmak zorunda kaldım fakat ilk kürde karaciğer ve böbrekler için hiç bir koruyucu kullanmamıştım beslenmemde sebzeye çok fazla yer vermemiştim şuanda tecrübeyle daha çok sebze ve koruyucu kullanıyorum. Tekrardan boldeye dönecek olursak elimdeki ampullerin her biri 350 mg yükseltmem gerekirse bile 500 testo 700 bolde olacak bunu nasıl eşitleyebilirim ? Boldenin çeyreğini enjekte etmeyip çöpe mi atmam gerek ?
  5. Bu spordaki 3.Ayım

    Karb almazsan büyüyemezsin definasyondaki sporcular bile karbı sıfırlamazlar sıfırlayan bilgisizdir. Enerjin olmaz ağırlıkların düşer güç kaybedersin. Yağsız beslenmeye devam et karb yüksek kalsın. Glikojen depoların boş olduğunda (örn. Uykudan uyandığında) kardiyo yapmaya çalış. Natural sızma zeytinyağı soğuk sıkım şeklinde kullanabilirsin. Antrenmandan sonra karın egzersizlerini rutin haline getir. Sabırla bu şekilde devam edersen gelişimi göreceksin.
  6. Merhaba, başlıkta yazdığım gibi bu küre girdim 6. Haftada turinabolu kesip clen + wins ile devam edeceğim. Testoyu haftalık 500 mg alıyorum boldenin bir tüpü 350 mg fakat haftalık 350 bana göre az geliyor bunu iki tüp kullanıp haftalık 500 Testo 700 de bolde olarak kullansam daha iyi etki eder mi zararı çok mu olur ? Bildiğim kadarıyla boldenon diğer anaboliklere göre daha zararsız. Boy kilo orantısına göre düşük mg ile sürdürmek istemiyorum bu yüzden sorma gereği duydum. Boy: 196 Kilo: 118 @galicik @otopsicikedi
  7. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    Çok doğru ucuza kaçmak hem zaman hem para kaybı, ben ucuza kaçmam en kötü ihtimalle en dipte olduğum zamanda bile ya orta halli ürün alırım ya da hiç almam beklerim. Bu seferlik bilgi eksikliği olduğu için adi ve sahte denilen steroid markasını almışım bazen de tecrübe edindikçe bilgilenmek gerekiyor. Umarım bu açtığım konuyu küre başlamadan önce araştıran arkadaşlar görür ve yorumlara dayanarak bilgi edinmiş olurlar.
  8. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    1-2 hafta değerleri düzelttikten sonra yeni ve sustanonsuz bir küre geçeceğim bu sefer daha bilgili ve yarışmacılar hazırlayan bir hoca ile konuştum protein tozu dışında her şeyi şuanlık kesmemi istedi bu sefer daha iyi ve sıkıntısız olacağına inanıyorum.
  9. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    Bu kadar agresif olmaya gerek yok. Kesinlikle bırakmayacağım demedim zaten herkesin be dediğini dikkate alıyorum.
  10. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    Bu saatten sonra bırakmak olmaz artık daha çok bilgi edinip temkinli ilerlemek gerekiyor doktorla görüşüp bırakmadan düzeltme imkanım varsa devam ettireceğim eğer düzelmez ve daha kötüye gider karaciğeri iflas ettirirsin derse mecbur bırakırım. Dediğiniz ilacın 900lüğünü yazdırıp 1 hafta kullanmayı düşünüyorum onun dışında besinleri de buna göre düzenleyeceğim 1 hafta sonra değerler yine yüksek çıkarsa bırakacağım.
  11. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    Çok iddialı konuştu 😄 ama riskinin her zaman olabileceğini söyledi göğüs uçlarında karıncalanma, şişkinlik, sertlik hissedersen pctye başlarsın demişti.
  12. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    Yanıt için teşekkür ederim, bilinçsiz şekilde bu ilaçları seçmedim tecrübeli bir kaç kişiye sorarak aldım ilk kürüm olduğu için kimse böyle bir şey olabileceği ile ilgili bir şey söylemedi hatta ilk kür ve 8 haftalık bir kür olduğu için neredeyse 0 zararla atlatacağımı ve pct tedavisine gerek kalmayacağını söylediler sadece kontrollü şekilde gitmek istediğim için kan testi yaptırayım dedim ve sonuç beklenmedik çıktı. Söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim tekrar.
  13. Alt - ast değerlerim tavan yaptı

    Evet clen ve wins tablet kullanıyorum, yağ oranım yüksek evet fakat daha yüksek olduğu zamanlarda bile (natural devam ederken) değerlerim gayet normaldi. Sustanon kullanmaya başladıktan 1-2 gün sonra karaciğerimde hafif sızlamalar ve sürekli mide bulantıları başladı. Tek dozda bu kadar hızlı yükselmesi bana göre de normal değil ama pek bilgisizim bu konuda belki normal de olabilir bilmiyorum.
  14. Merhabalar ilk kür olarak yaklaşık iki haftadır stanozolol + clenbuterol kullanıyorum geçtiğimiz hafta cuma günü de sustanona başladım bugün ikinci enjeksiyonu kullandım. Sustanona başladığım günden bu yana karaciğerimde ufak ağrılar başladı. Bugün ikinci enjeksiyonu vurulmadan önce kan testi yaptırmaya gittim ve ALT değerimin 453e AST değerimin ise 107ye çıktığını gördüm bu değerler 1 enjeksiyon sonrasında normal mi ? Şuan çok kritik bir noktada mıyım ? Neler yapmam gerek ? Kürü bırakmak istemiyorum 8 haftalık zaten kendimi buna çok hazırlamıştım. Yarın spor hekimine gideceğim gitmeden önce tecrübe edinmiş arkadaşlar var ise sormak istedim. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×