Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

catalystxxd

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

catalystxxd Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 21-02-2004

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Meslek:
    Tamirci
  • Konum:
    Muğla
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Pct protokolu ve tahliller

    Sagolun hocam
  2. Pct protokolu ve tahliller

    Hocam ekstra bitkisel bi takviye vs gerekiyor mu gerekiyorsa ne kadar kullanmam gerekli 190 boy 92 kilo
  3. Merhabalar yaklasik 11 haftalik 250 testo 6 hafta 200 rimo kullandim. Is yogunlugu sebebiyle 16 gun once son enjeksiyonu yaptim. Kurden tam verim aldigim soylenemez ama yaklasim 8-10 kilo arasi aldim. Pct protokolunu baslatirken neler kullanmam nelere dikkat etmem gerekiyor?
  4. Boy uzamasi icin sarms

    Dostum oncelikle gecmis olsun demek istiyorum yaptigin kur icin. 16 yas biraz erken olmus forum uzerinde erken yasta kur yapip bunun sonucunda sancili donemler geciren cok arkadasimiz mevcut. Kendi ergenligini, gelisiminin buyuk kismini kendi ellerinle bitirmissin. Sarms konusu da hala tam olarak arastirilmamis ve yan etkilerinin belli olmadigi, yan etki durumunda nasil bir mudahale protokolunun izlenecegi oturtulmamis bir konu(okudugum, arastirdigim makaleler bu yondeydi)sana tavsiyem vucuduna daha fazla kimyasal sokma ustelik sonucunda ne olacagini bilmedegin bir kimyasali hic sokma. Saglik mutlu sporlar ve yasamlar diliyorum.
  5. Enjeksiyon tavsiyesi

    Hocam benzer şeyleri ilk enjeksiyonlarımı yaparken yaşamıştım. Sürekli aynı bölgeyi kullanmak, önceki enjeksiyonun ödemi, kılcal damarlar gibi bir çok etken mevcut. Mümkün olduğu kadar bir sol bir sağ omuzdan enjeksiyon yapmanızı, iğneyi tek seferde batırmanızı, çekerken sağa sola hareket ettirmeden çekmenizi, sterilizasyona ve ilacı enjekte ettikten sonra bir süre iğneyi çıkarmamanızı öneririm. Bu söylediklerime dikkat ederek kanama, acı vb durumlardan kurtuldum.
  6. Enjeksiyon sonrası daralma

    Psikolojik oldugunu dusunuyorum ama sormak istiyorum tum vucuda yayilan bi karincalanma ve soguk terleme var stresten dolayi olmus olma ihtimali var mi? Enjeksiyon ile ilgiliyse eger bu kadar sure gectikten sonra olur mu?
  7. Enjeksiyon sonrası daralma

    Yaklaşık bir saat önce 1cc rimo 1cc sustanon olmak üzere toplam 2cc ilacı kalçadan enjeksiyon yaptım. Yaptığım andan beri göğüsümde daralma ve nefes alırken zorlanıyormuş hissi var herhangi bir sağlık sorununa işaret midir bilgilendirirseniz sevinirm.
  8. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    Degil hocam
  9. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    Dolap içinde iğnenin ucu kapalı hocam ekstra dikkat etmem gereken bir husus mevcut mu? teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
  10. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    Anladim hocam sagolun
  11. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    Cok sagolun hocam bu enjektor icindeki ilaci ne kadar sure saklayabilirim 1ml sustanon var
  12. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    Internet uzerinde yazan belirtileri vs psikolojik olarak beni zorladi tesekkur ederim.
  13. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    Kendime ilk defa enjeksiyon yapicaktim omzuma kahverengi uclu igne ile giris yaptim hava kontrolu yapacakken igne cikti ilaci cektigim igne ucunu degistirmistim. Herhangi bir sorunla karsilasir miyim ve enjektordeki ilac ne kadar sure bekletilmeli?
  14. Kür için yardım

    Cok tesekkurler yardimlariniz icin
  15. Kür için yardım

    Turinabol’u nereden temin edebilirim guvenilir ve orjinal olarak? ayrica son 4 haftayi only testo yapmamizin yarari nedir? tesekkurler bu arada verdiginiz tavsiye icin

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×