Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

forbit

Üye
  • İçerik sayısı

    1.193
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    15

İletiler bölümüne forbit kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Alırken neden araştırmadınız da aldıktan sonra araştırıyorsunuz :) Keşke almadan araştırsaydınız.

    Kimden aldınız ürünü, satıcınızın açıklaması neydi bu konuda?

    Ben sizin için minik bir araştırma yaptım buyurun.

    Reddit kaynakları:

    https://www.reddit.com/r/noxylabs/

    https://www.reddit.com/r/noxylabs/hot/

    https://www.reddit.com/r/noxylabs/comments/1bpzcdm/noxy_labs

    Yurtdışı en büyük steroid platformu:

    https://www.eroids.com/reviews/hghroid.com

    Yurtdışı bazı satış platformları:

    https://hghroid.com/

    cartmangear.co burada vardı şimdi kaldırdılar sanırım güncelleme yapıyor olabilirler tabletleri ilk burada görmüştüm.

    Böyle uzar gider araştırmanız lazım çok fazla kaynak var. Ben sarmslarını uzun zaman oldu deneyimleyeli oldukça memnunum.

    • Beğen 2

  2. Hikmett, 6 dakika önce yazdı:

    Arkadaşlar merhaba yakın zamanda mk677 alacağım ama daha önce bu tarz ilaçlara hiç girmedim dolayısıyla nereden alacağımı da bilmiyorum. Yıllardır pro kart alamamış birinin sattığı ürünler güvenilir mi? Kullanan deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

    Nereden alırsınız bilemem fakat çalışan markaya denk gelirseniz mk677 mutlu eder diyebilirim :) Ben noxy kullandım oldukça memnunum sarmlardan.

    • Beğen 1

  3. Askabar, 01.02.2023 - 09:47 yazdı:

    Aralık ayında yarışma kararı aldım. Eylül ayında yarışmaya girmeyi planlıyorum. Eylülle kadar kullanacağım. İlaçları toplu olarak aldım. Yaklaşık 30 bin tl tuttu ki bu rakamın üstüne sonradan tekrar alım yaptım. Aylık min 3-4 kalem gh gidiyor. Ortalama 1400 tl den 15 kalem aldım oda 21 bin tuttu. Yanına insülin ve 3-4 flakon igf ekledim Buda 9 bin tuttu. Yarış ve sonrasında ki rebond dönemine kadar olan harcama aylar öncesinden almama rağmen 60 bin tuttu. Yanına koruyucular vitaminler ve 10-15 bin tl onlar. Beslenme ortalama aylık bir asgari ücret. Bir yarışma hevesi uğruna yıllık 200 binden fazla para gitmiş oluyor. Bunu ben bilinçli yapıyorum ve karışlayacak imkanım vardı. Lütfen Burak hocanın da belirttiği gibi ayda 2-3 flakon ilaç alamaya zorlanan insanlar bu hevese katılıp paralarını heba etmesi

    Forumda bir kaç kişi var galiba bu sene yarışacak @Semih Erarslan ve siz.

    Nasıl gidiyor yarışma süreci? Günlük açsanız herkes istifade etse keşke deneyimlerinizden.

    • Beğen 1
    • +1 1

  4. Yasinakda, Bir saat önce yazdı:

    Arkadaşlar merhaba,

    Yarış hazırlığım olacak! Sorumlarım:

    • 10 aylık bir süreç aylık ilaç masrafı sizce ne olur?
    • Ortalama bi koçtan fiyat aldım aylık 6 bin 6.500 arası dedi  doğruluğu var mıdır?

    Hangi ürün? Kaç mg? Sadece rakam var :) Bence yarışma başlığının gazına gelip yola çıkma arifesinde olan biri gibi duruyorsunuz.

    Burak hocanın konusu var onu okumadan bu yola çıkmayın :) 

    • +1 1

  5. Yani 3 haftada tek seferin katkısı ne olur bilmiyorum bana biraz değişik geldi.

    forbit, 19.04.2024 - 15:20 yazdı:

    Hocam testosteron yerlerde 2 ampul bir şey yapmamış yapamaz da zaten. Sizin haftada 500mg enant. ile başlayıp 2,3 ay böyle devam edip total yükseldikten sonra haftada toplam 300 mg düşüp 2,3 ay öyle devam ettikten sonra hayat standartlarınız tamamen normale döner daha sonra kalan süreçte haftada 200 mg ile devam edebilirsiniz ben böyle yapardım sizin pozisyonunuzda olsam. Ben ne dersem diyeyim siz yine doktorunuzun dediklerini uygulayın lütfen :) 

    Buradaki yazım daha makul sizin konumunuzda biri için sanki.

    Jonturk, 18 saat önce yazdı:

    Merhaba tekrardan arkadaşlar,

    2 aydır doktor önerisi ile kullanmış olduğum sustanın bugünkü kan çıktısı sonrasında gördük ki 300 Ng altında hala.

    Şimdi doktorumun yeni önerisi '' 3 haftada bir kere olacaksın '' şeklinde oldu. Ayda 2 defa olacağım yani.

    Bu durumun spor yapmama pozitif katkısı olur mu acaba?

    Sporu bırakın sizin sorununuza bile katkı sağlaması benim teknik tecrübelerime göre pek mümkün gözükmüyor. Fakat bu konuda uzman olan değerli forum büyüğümüz @metinav hocamızın yorumunu beklemenizde fayda var. Kendisi size bilgi veren doktordan bile daha deneyimlidir bu konuda.

    • Tamam 1

  6. ZYZZ, 6 dakika önce yazdı:

    Hocam harika olmuşsun askersin galiba o kadar işin arasında. Üniforma cuk diye oturuyordum şimdi :D 

    Sarmların işe yaradığını şu günlükleri görmesem inanmayacağım piyasadaki 500 liralık sarmlar yüzünden milletin psikolojisi bozuldu :D 

    Burada para ölçü değil piyasada sırf kaliteli gözüksün diye çok astronomik rakamlara ilaç verenler var. 

    Çoğu kişi bunlara kanıyor. Bahsettiğiniz rakamlara zaten almak büyük problem, sporcu o rakamlara bu ilaçları almanın hayal olduğunu bilmeli. Geçen arkadaşım sarms almış 3k hatta daha fazlaydı sanırım gram etki yok parası ve zamanı çöpe gitti umarım sağlığına bir şey olmaz. Referanslarını incelemeden kimseden alışveriş yapmayın ve alışveriş yapabileceğiniz kişi ile kolaylıkla iletişim kuracak mesafede olun böylelikle kür zamanı tüm problemleri hemen çözer çok daha verimli kür dönemi geçirmiş olursunuz.

    Konuya gelince bende çok beğendim emek var gerçekten :) Tüm silah arkadaşlarına selamlar.

    • 100 Puan 1
    • +1 1

  7. Jonturk, 8 saat önce yazdı:

    Biraz Fazla oldu kusura bakmayın. Şuanda doktora gidiyorum akşama son kan testimi paylaşırım.

    2 sustanon sonrası testosteronumuz ne alemde.

    Saygılar.

    Hocam testosteron yerlerde 2 ampul bir şey yapmamış yapamaz da zaten. Sizin haftada 500mg enant. ile başlayıp 2,3 ay böyle devam edip total yükseldikten sonra haftada toplam 300 mg düşüp 2,3 ay öyle devam ettikten sonra hayat standartlarınız tamamen normale döner daha sonra kalan süreçte haftada 200 mg ile devam edebilirsiniz ben böyle yapardım sizin pozisyonunuzda olsam. Ben ne dersem diyeyim siz yine doktorunuzun dediklerini uygulayın lütfen :) 

    • Beğen 1
    • Yıldız 1

  8. GHOST, 9 saat önce yazdı:

    Bence konuyu anavara bağlamış olabilirsiniz zaten düşkünmüşsünüz ve psikolojiniz ne kadar iyi olur hayatınızda olan işler ne kadar pozitife gider bu cinselliğinizi artı yönde etkiler belki de hayatınızın en güzel dönemlerindesinizdir ve bu durum cinselliği tetikler. Ne demişler '' Arap yağı bol bulunca '' misali insan oğlu rahat ettikçe bazı şeyler hep yolunda gider ve daha çok ister, arzular. Misal zenginin hep çükü kalkar derdi yoktur fakirin ç.. hep zor kalkar derdi çoktur :):D Tabi burada mecaz yapıyorum. Siz bence tadını çıkarın bu süreci dert edinmeyin.

    Bence hem farklı hem doğru bir yorum :)


  9. Hocam selamlar aynı yaşlardayız neredeyse bu yaşlar sorunlu yaşlar :) Saatin olması gerektiği yöne değil de aksi yöne döndüğü yaşların başlangıcı :) Şimdi siz mümkünse total testosteron + lh+ fsh + e2+ prolaktin + serbest testosteron bunları ölçtürün ve bizimle paylaşın doktorunuz sustanon yazdıysa muhtemeldir ki total ve serbest testosteronunuz problemlidir. 

    Hipogonadizm hastası olduğunuzu belirtmişsiniz zaten.

    Bilmeyenlere: Bu gibi durumlarda sustanondan ziyade daha düz ester ilaçlar tercih edilmesi daha doğru testosteron ent. gibi veya bulunamıyorsa sustanon uygundur ama diyelim ki haftada 200 mg. alacağız bunu haftanın 3 gününe bölelim.

    Alıntı

    Hipogonadizm erkekte ve kadında cinsiyete özgü seks hormonlarının hiç olmaması veya yetersiz olması demektir. Erkeklerde cinsiyete özgü seks hormonu testosterondur (erkeklik hormonu) ve başlıca testislerden (yumurtalardan) salgılanmaktadır.

    • Pazartesi
    • Salı
    • Çarşamba

    Tüm günlerde 60,70 mg kadar enjeksiyon yaparsak sustanonda kullansak problem olmaz. En kötü nebido alıp ayda 1 kere kullanabilirsiniz.

    Geçmiş olsun :)

    @Loving hocamızın çok güzel anlattığı problemin köklerine indiği konuyu okuyun orada tüm detaylara değinmiş.

    • +1 1

  10. ZYZZ, 3 dakika önce yazdı:

    Çok teşekkürler arkadaşlar Nikon d7500 karar verdim ellerim büyük çünkü diğerleri elimde kayboluyor :) 

    D7500 acemiliği atıp ilerde param olursa z9 geçip nirvanayı yaşamak istiyorum :D 

    Ben z7 kullandım z9 işin çok farklı boyutu hocam daha ötesi yok Nikonun en iyi aynasız cihazıdır. Z serisi tamamen profesyoneldir. Z9 200,250k body fiyatı vardı sadece öyle hatırlıyorum :)  D7500 giriş seviyesi için en iyi cihaz Nikon için d90 vardı ilk fotoğraf makinemdi 2012 gibi almıştım hey gidi hey :)

    • Beğen 1
    • +1 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×