Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ahmethakan

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

ahmethakan Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 08-10-1993

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Kür geçmişi </p> <p> 1. </p> <p> 14 hafta test-e </p> <p> 2. </p> <p> 16 Hafta test-e boldenon </p> <p> 3. </p> <p> 16 hafta sustanon rimobolan anadrol proviron </p> <p>   </p> <p> . </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Meslek:
    Eczacı
  • Konum:
    Adana
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

108 profil görüntüleme
  1. Testerone enanthet ve nandrol phenlypropionat(npp)e kürü

    Yani steroidin fiyat performansı olmaz aslında, vücuduna sokacağın sentetikler bunlar. İlk kür için rimobolan alması bencede daha iyi olur boldenon kadar damarlandırmasada anabolik oranları nerdeyse aynı ve boldenonun saçma sapan yan etkilerini içermiyo, uzun vadede herhangi bir zararı olmayan bir ilaç.
  2. Omuz sakatlığı ve deca kullanımı

    Anapolon eczane listelerinden silinmiş durumda.
  3. Unigen pharma

    0 uplu hesaptan herkesin boş dediği ürünü savunman bile yeterli bir sebep
  4. Ilk bulk kürüm

    Düşük testo yüksek anabolizan sadece trenbolon da olur. Bunun sebebi trenin çok armoatize olmasından dolayı yan etkiyi azaltıp zarar/yarar denklemindeki zarar kısmını azaltmaktır. Boldenon adam akıllı aromatize olmadığı gibi östrojeninden yer, kürden verim alamayabilirsin.
  5. Proviron yerine ne kullanırım

    Nolvadex tamoxifen zaten.
  6. En iyi steroid döngüsü %100 t iyileşmesi

    Bu kadar ağır pct yapmanı gerektirecek bir küre girdiysen pct yapmak yerine blast cruiese gitmek daha mantıklı olmaz mı ? Çünkü bu kadar ağır pct lik bir kür girdiysen pct bence gainlerini korumak için yeterli olmaz gibi.
  7. Genontech kullananlar

    D.C. isimli ünlü bir instagran kullanıcısının markası. Ürünleri kullananlar memnun değil.Anaboliklerin fiyatlardan felan belli gibi. Zaten temin ediceğin yerde açılıp kapanıp duruyor ahahahahaah.
  8. Enova phaarma

    Patladı derken azaldı yani.
  9. Enova phaarma

    Peki treni dolu mu test yaptırdınız mı ? En son tren diye aldığım şişe overdose bolde çıktı e2 patlamıştı
  10. Enova phaarma

    Trenini kullandınız mı
  11. Anabolizan yok

    Beyler sustanonu ve primoyu eczaneden bulabiliyorum ancak tren winstrol vs.nerden bulacağım şu sıralar. Burak hocamın elindede bir şey yok hollanda daki savaştan dolayı nerden bulunur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×