Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ekalie

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ekalie Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür yapmak istiyorum (tecrübesizim)

    Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şuan söyleceğim kurallara aykırı mı bilmiyorum eğer öyleyse özürlerimi iletiyorum. Baran Kalaycıdan beslenme ve antrenman programı aldım. Günde 350 gr karbonhidrat ve 140 gr protein verdi. Antrenman olarak da split antrenman. Ben normalde spor yapmadığım zamanda bile bu kadar yemek yemiyordum ve haliyle göbeğim almış başını gidiyordu. Şimdi bu beslenme programını dikkate almamam mı gerekiyor acaba? Sanırım hipertrofi için bir beslenme programı bu? Bu programa zaten henüz başlamadım. Ben şuan hesaplayıcı ile BMR değerim (sınır kalori) 1700 kcal. Hesaplayarak günde 1400-1500 kalori alıyorum. Bu kalorinin de altına düşmem gerekir mi acaba? Sizler için basit bir bilgi benim hayatımı çok güzel değiştirebilir. Bu yüzden tecrübelerinizden faydalanmak büyük lütuf benim için. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum, saygılarımı iletiyorum. Sevgiler
  2. Merhabalar, 27 yaşımdayım 69 kilo ve 172 boyum var. Yağ oranım %20 civarı. Genel olarak kol, bacak, bilek yağsız. Fakat bütün yağ göbeğimde. Yumuşak bir göbeğim yok sert bir göbek. Burada şunu demek istedim, tabiki oturduğum zaman göbeğimi elime aldığımda göbeğim yumuşak fakat ayaktayken nefes alıp verirken şişkinlikli bir göbek Daha önceden biraz spor yaptım fakat kısacası yinede iri yarı biri değildim spor yaptığım zamanlar. Genetik olarak da kendimi iyi değerlendiremiyorum. Aile hep göbekli tıknaz yani Evime yeni yatay bisiklet aldım yeni başladım kardiyoya. İlk haftam yeni bitti aslında haftanın 4 günü evdeyim ve aç karına kalkıp karnitin ve kahve içip bisiklet yapıyorum 40 dk. Göbeğim bu şekildeyken kısacası yağlıyken aslında diyete girmeden doğrudan bulk yapıp kas kütlesi kazanıp yağ yakımına en son girmek istiyorum doğru bir tercih midir bilmiyorum ama bu konu hakkında da yorumlarınızı ve önerilerinizi alabilirim. Kendimi tanıttıktan sonra engin tecrübelerinizden yararlanabileceğimi düşündüğüm asıl konuya gelmek istiyorum. Ağırlık antrenmanlarına yeni başladım. Güzel bir beslenme ve antrenman programım var, hardcore bir şekilde. Yani bu fotoğraflara bakıp büyümen lazım veya yağ yakman lazım gibi önerileriniz olabilir mi. Kısacası boşa vakit harcamak istemiyorum. Ama direkt doğrudan bulk kürü de yapmak istiyorum. Bu sizce ne kadar doğru? Biraz geliş sonra kür yaparsın diyenleriniz olur mu? İlk kür için hangi ilaçları almamı önerirsiniz.? (Arada sırada karaciğer değerlerim yüksek çıkıyordu başka bir sorunum yoktu kan tahlillerinde, kronik bir rahatsızlığımda yok muhtemelen pis beslenmeden kaynaklıydı) Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×