Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

samefrag

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

samefrag Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Spor yapmayı severim </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Bilgisayar müh
  • Konum:
    Eskişehir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ovitrelle kullanımı, basit soru.

    teşekkür ederim hocam değerli bilgilerinizi paylaştığınız ve zamanınız için. saygılar, iyi günler dilerim..
  2. Ovitrelle kullanımı, basit soru.

    hocam ,,total testo normal seviyelerde ,,,free testo referans alt sınıra yakın,,,e2 31.4 referans üst sınıra yakın kusura bakmayın fotoğraf atamıyorum e nabıza düşmedi o günkü test sonucu hastahane şirket değiştirmiş.
  3. Ovitrelle kullanımı, basit soru.

    teşekkür ederim yanıtınız için forumda yüksek miktarda iu alımı kısırlık yapabiliyor gibi şeylerle gözümü korkuttum...
  4. Ovitrelle kullanımı, basit soru.

    evet hocam son enjeksiyondan bu yana 3 hafta geçti, 2. hafta test sonucumda lh fsh 0 total testo normal seviyelerde..
  5. Merhabalar, ovitrelle kullanmyaca başlıyacağım. 3gün boyunca hergün 3'e böldüğüm ovitrelleyi almamda bir sakınca var mı ? yaklaşık 2000iu x 3 gün yapıyor. Ve ucundaki iğneyi değiştirmeden yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Dezenfekte etme yöntemi var mıdır alkol batikon gibi. 12 haftlaık testo e, dianabol, bolde küründen çıktım. @metinav @rastlantisal
  6. Pct/trt yardim ve destek

    Kürün çalıştığını doğal fsh lsh ve kür ortası/sonu baskılanmasından çok rahat anlayabiliyorum sizde anlarsınız ki, östrojen yüksek sınır seviyelerde dianabolu de saw p. Nin baskıladığubu düşünüyorum ürünü kötüleyip doğal testona dönersin umarım gibi yorumlar değil de pct trt yardım istemiştim :)) her şeyin hakkını da veriyorum çok güzel formum var 🙏
  7. Pct/trt yardim ve destek

    swiss pharma
  8. Selamlar, Değerli kardeşlerim ve abilerim hepinize iyi forumlar dilerim. Ben 178 boyunda güncel 85 kilo bir kardeşinizim. Küre ek olarak milkt. , saw palmetto, nac600 zma omega3 benexol 12 haftalık 500 testo e. bolde ve 40 mg dianabol kürümün sonlarına doğru test yaptırdım ve ortasında olduğu gibi total testo yüksek, östrojen düşük lh fsh 0’a yakın çıktı. Doğal testo döndüm kapandı. Sizlerden trt ve pct tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek not olarak doğal testo seviyem normalde de çok yüksek, referans değerinin 2 katı üstünde çıkıyordu sürekli. Alt ast spora başladığım dönem 700 civarını gördü 100 alt ast korkutmuyor artık beni.. testonun çalıştığını lh fsh düşüşünden anladık prolaktin normal seviyelerde. Hocamın önerdiği pregnyl klomen proviron arimidex—— Preg yerine ovitrelle 4 günde 1 1500 olucak sekilde 2 kutu proviron arimidex veya östro blok kullanmayı düşünmüyorum e2 zaten çok düşük dianabol çalışmadı gibi.. Testislerde atrofi var sadece Değerli yorum ve yardımlarınıza muhtacım. Saygılar.
  9. Kür içi test sonuçları yardım

    Hocam kusura bakma bir süre yazamadım, bunların dozajı ve kullanımı nasıl tavsiye edersin ?
  10. Kür içi test sonuçları yardım

    Teşekkür ederim bilgileriniz için, önceden de testo miktarım ref değerinden çok yüksekti küre girmeden. son bir sorum var, cevaplarsanız sevinirim. Doğal testo üretimini başlatmak için pct’ de ne önerirsiniz ? Nasıl olmalı ?
  11. Kür içi test sonuçları yardım

    Sıfır döngüsü kapanmış ne demek acaba
  12. Kür içi test sonuçları yardım

    Olabilir dediğiniz gibi ürünler zaten tavsiye edilen ürünler değildi..
  13. Kür içi test sonuçları yardım

    Belki de ürün boş ? Olabilir mi
  14. Kür içi test sonuçları yardım

    Özür diliyorum, haftalık 500 testo + bolde 40 mg dianabol
  15. Kür içi test sonuçları yardım

    Merhabalar 5 haftadır kürdeyim. Testo değerim kür öncesi de ref değerinden yüksek olduğu için karşılaştırma yapamıyorum. E2 ve fsh durumu hakkında yorum yapabilir misiniz iyi forumlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×