Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ferdikb61

Üye
  • İçerik sayısı

    38
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Ferdikb61 Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 08-01-1996

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Konum:
    Istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

189 profil görüntüleme
  1. Eski kür ve yeni kür hakkında

    Sustanonlar bittikten sonra enant. mı devam edeyim yoksa kür boyunca sustanon mu gideyim abi asıl kararsızlığım orda. Deca veya tren yerine Primabolon kullanmak mantıklı olur mu?
  2. Eski kür ve yeni kür hakkında

    Çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. @rastlantisal abimiz ilaçların çalıştığından emin misin demişti, konuyu yukarda yazdığım herşey için bilgi almak amaçlı açtım zaten. Haftalık 500mg testo enant ile serbest testonun ne kadar olması gerekiyor? Bolde diye testo mu itelediler acaba bize. Bunları tam anlayamadan memnun kaldım veya kalmadım diyemem. 3 aylık bir antrenman beslenme+spor sürecinde gayet iyi ilerliyorum diyebilirim (kendi bakış açımla belki sizi tatmin etmeyebilir) @rastlantisal neleri ekleyip çıkarmam gerekiyor abi elimdeki sustanonları da kullanmak istiyorum
  3. Eski kür ve yeni kür hakkında

    Yok kardeşim herhangi birşey kullanmadım kür içerisinde de kür sonrasında da. Testoyu vurunca e2 düşmüş, baktım kür öncesinde de 40a yakınmış zaten.
  4. Eski kür ve yeni kür hakkında

    Merhabalar daha önce kür öncesi ve kür günlüğü hakkında iki konum oldu. İlaçlar bitene kadar sporla alakalı istisnalar hariç bir sıkıntı yaşamamıştım. Sonrasında eleman eksikliği fln derken ara vermek zorunda kaldım. Son enjeksiyonu vurduktan sonra test vermeye de gidemedim haliyle. Herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için elimin altında bulunan pct ilaçlarını kullanma gereksinimi duyana kadar da kullanmamayı tercih ettim ve kullanmadım. Kürün 1.ayın sonu böyleydi; Kürden 3 ay sonra PCTsiz sonuçlar şöyle; 17 hafta boyunca Haftalık 500mg Aburaihan testo, 400mg swiss bolde kullandım. Şuan elimde eczane sustanon var. Primabolan kullanmak istemiyorum dhtden dolayı saç dökülmem var çünkü Sustanonlari kullanıp aburaihan testo ile mi devam edeyim? İş ile alakalı herhangi bir sıkıntı çıkmazsa 1ay sustanon ile devam edip Sonrasında 500testo 200bolde 200deca 150tren en. İle 2 ay gidip son 1ayı da testoyla bitirmeyi düşünüyorum. Bu şekil uygulamam sıkıntı yaratır mı? @rastlantisal yardımcı olursan sevinirim abi.
  5. Abi bilmiyorum konumda vardı zaten kür içi testi sonuçları şöyleydi;
  6. Markaları nedir kullandığın ilaçların
  7. 15.haftada bitirmek zorunda kaldım Testo bolde kürünü. Pct'ye ihtiyaç duymadım. 2.5 ay fln geçmiş aradan test yaptırdım kontrol amaçlı. Tüm değerler referans aralığında. Hatta testo 6.5 çıkmış, steroidden öncesinde 6ydı. Eğer alt komşuda bir sıkıntı yoksa bence kendine biraz zaman tanı
  8. Testo bolde kür günlüğü

    Hiç foto çekilmedim desem yeridir Öylesine ışığa bakmak için çekildiğim foto var bunlardan da pek birşey anlaşılmayacak ama atayım
  9. Testo bolde kür günlüğü

    Ağırlıklar ilk 1 ve 2.aya göre düşüyor. 1 hafta spora ve ilaca ara verdim, tekrar devam ediyorum şuan. Kilo 82-83 arasında. Cinsel anlamda hâlâ aynıyım etki veya yan etki yok. Ufak tefek kramplar oluyor östrojenle alakalı mı bilmiyorum natürelken östrojen daha yüksekti aynı kramplar oluyordu. 5-6 hafta daha devam edip bir süre ara verdikten sonra tekrar devam etmek mi, yoksa bırakmadan farklı marka ilaçlarla devam etmek mi gibi ikilemdeyim bakalım neler yaşayacağız.
  10. Testo bolde kür günlüğü

    Dolu dolu çalıştığını nasıl anlayabiliriz? Herkes de aynı tepkiyi veriyor mu ilaçlar?
  11. Testo bolde kür günlüğü

    8.gün sonra ufak bı güncelleme daha, cinsel istekde azalma var gibi. E2 ve prolaktin kaynaklı sanırım. Antreman performans artışı var ağırlıklar artıyor. Testis atrofisi tam anlayamadım ama çok belli olmayacak derece de küçülmüş gibi hissediyorum. Gelişim devam ediyor ama beslenme de ishal sonrası problem oldu tam dengeyi yakalayamadım. Kilo 77-78 gidip geliyor. Hava çok sıcak diye çok üstelemiyorum ama definasyonda gibiyim muhtemelen
  12. Ilk kür öncesi tahlil sonuçları

    Kür günlüğüm ve bu konum var abi zaten. Gelişmeleri,yardım alacağım sorularımı, deneyimleri fln paylaşıyorum abi zaten arada rahatsız ederim sizi de
  13. Ilk kür öncesi tahlil sonuçları

    Teşekkürler abi
  14. Ilk kür öncesi tahlil sonuçları

    Artmamış abi düşmüş. Dostinex daha fazla düşürmez mi
  15. Ilk kür öncesi tahlil sonuçları

    1 kilo aldım yağ ve su oranı düştü diye sanırım. 1 ayda çok bi gelişim beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama, başkasını tatmin beni tatmin etmeyecek düzeyde diyebilirim. Naturel yaptigim zamanlarda çok oldu, uzun ara verip 1-2 ayda hemen hemen aynı forma yaklaşıyordum zaten.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×