Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kayhan035

Üye
  • İçerik sayısı

    171
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne kayhan035 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. akftrl, 3 saat önce yazdı:

    Hocalarım ağır kürlerden çıkarken testoyu kesmeden 1 ay devam etmenin mantığı nedir acaba hep yapıyoruz bazılarımız yapmıyor mantığını öğrenirsek bence herkese faydalı olur diye düşünüyorum.

    bunu yapanlar genel olarak dalgalanma yaşanmaması için agır agır bitiş aşamasına denk geliyor bu tabi ki kişiden kişiye değişir....


  2. Arenn, 5 saat önce yazdı:

    Alpha ya da Beta HCG’lerin leydinglerin bitirme gibi durumu yok. 6500iu veya 5000iu preparatlar neden var o zaman ? Biraz daha araştırın derim. Ayrıca bir çok araştırma var 6-7 ay kadar HCG kullanımı sperm kalitesinin ve testesteron artışında %30-40’a yakın artışlar oluyor. Bence biraz daha araştırın derim 🙂

    leydıngler bağışıklık kazanırsa o zaman dönüş zor oluyor siz araştırın ben burada üroloji hocasının tanısını söylüyorum hcg masum değil dostum 


  3. Vatan, 8 dakika önce yazdı:

    Hocam ben bu dediğiniz tahlillerin hepsini yaptırdım diyorum sadece bulamadım şuan atacaktım fotoğraf olarak. Bana inanın lütfen bu dediğiniz tahlillerin hepsini yaptırdım diyorum sadece testosteron düşük çıktı ve sebebini bulamadı doktor. Hatta kaçtane doktora gittim hepsinde tahliller testosteron hariç normal çıktı. Kaç tane prof üroloji gittim kimse çare bulamadı veriyorlar tribulus prengly ovitrelle bu yani .

    selamlar yapacagın şu onlar bi kandan cıksın 2 hafta bekle ac karnına git test ver genel olarak ya daimi dışarından testeron alıp döngüyü devam ettireceksin  bu 1 ncı aşama yuksek doz hcgler leydingleri bitiriyor seninkide bu durumda olabilir şuanlık hcg vs işin yok test ver görelim dışarından testerona bagımlı şekilde yaşayabilirsiniz bu kabataslak bi yorum endekronoloji de bu karar verebilir bu dogrultuda yorumları göz önünde bulundur.


  4. Sparta34, 39 dakika önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar. Boldenon giricem 6 8 ay kadar sp marka haftalık 400mg ancak karbı yüksek almam gerekiyor mu boldenin işe yaraması için?

    Yani bulk olarak yapmak istemiyorum hacim olarak yeterli şuan 1.83üm +90 da yarışıcaz inşallah. Günlük 200 250 gramı geçmiyorum bu şekilde verim alınabilir mi sizce?

    bolde 12 haftadan sonra açılıyor ona göre bolde zaten acıktırır sende yükle gitsin NE VARSA

    • Beğen 1

  5. rakenzone1, 22.09.2023 - 19:44 yazdı:

    Değerli hocalarım,

    Rad ve lgd 1.5 aya yakın bir süre kullandım.

    Suan ereksiyon problemi yaşıyorum.Tam anlamıyla sertleşemiyorum.Ayrıyetten libido düşüklüğü var.Sperm konusunda bir problem yok.Testislerde de hiç bir problem yok.(ne küçülme ne ağrı)

    Hormon testi yaptıracak bir vaktim yok.Randevuyu ise 2 hafta sonraya verdi.Ona da izin alabilecek miyim meçhul.

    test ver durumu görelim . psikolojik şartlanma yapmayın 


  6. Sever4141, 3 saat önce yazdı:

    Değerli arkadaşlarım ve hocalarım öncelikle merhabalar. 15 gün öncesine kadar kürüm bitti ve PCT’ye girdim. Kürün son haftasına kadar libido, sertleşme, ereksiyon vs gibi sorunlarım yoktu fakat ilacı kestiğim an inanılmaz derece de bir düşüş yaşadım ve toparlanamamaktan korkuyorum biraz açıkçası.

    Yaklaşık olarak kür de 21-22 hafta kadar kaldım ve son 3-4 hafta enjeksiyonlarımı aksatmıştım yani 10 günde bir vurduğum falan da olmuştu. 

    PCT ZATEN OLAY BU dibe vurur kesin ve net 


  7. Susta, Bir saat önce yazdı:

    Merhabalar yaklaşık 1 haftadır anapolon kullanmaktayım sustanon ile birlikte şuanlık arimidex kullanmadım fakat göğüs bölgemde yumuşama var herhangi bir hassasiyet yok sizce kullanmalı mıyım arimidex bu konuda tecrübesi olan var mı şuanlık su tuttuğu için bu yumuşama plduğunu düşünmekteyim

    E2 Testi belli olur. Sustanonun esteri fazla dalgalanma yapar ve e2 yukarı çeker bu bir gercek aramotize olayı...

    yapman gerek yarım arimidex durumu gözle derim ben sana hissiyatı ölç biç bak. ama en doğrusu tabiki hormon testi 

    anapolona dikkat ona göre önlem alabilirsiniz


  8. Jason35, 19.09.2023 - 12:40 yazdı:

    Arkadaşlar 18 gün önce. Test vermiştim yurt dışı ostarine kullanımından önce  ve bugün tekrar verdim,,18 gündür günde 10 mg kullandım 2-3 kez 20 mg kullandım, başka bişey yok , gerekli takviye vitaminleri karaciğer koruyucu vsyre alıyorum not:( dün gece az uydum  uykum azdı ve bölündü sabah test verdim. )

    Sonuçların nasıl sizce devam etmemde sakınca var mi TSH için düşünceleriniz nedir.( 2 hafta sonra tekrar test verebilirim

    ( not: en sağdaki değerler kur öncesi değerler) yaş 39

     t.t ve fsh baskılamış gibime geldi 

    marka ney ? orjin degil büyük ihtimalle 

    hergun 30 mg cinko d vitamin ayrıca bol antrenman geri testeronu yukarı cıkaracaktır .


  9. war_cebeci, 14 saat önce yazdı:

    herkese merhabalar yaklaşık 1 senedir kürdeyim ara vermedim diyebilirim hiç. only testo ile başladım sonrasında 16 hafta kadar testo bolde yaptım sonrasında 6 hafta deca kürüm oldu arkasından şimdi ise tren enanthate testo küründeyim . bu süre zarfında kan tahlillerimde hiçbir sorun yaşamadım o yüzden kürden hiç çıkmadım fakat sorum şu tren e küründen sonra trt dozajı yapmak istiyorum. haftalık 1000 mg testo 400 tren e alıyorum 4.haftadayım . testoyu kademeli yükselttim tabi. aşırı sivilce akne problemi yaşıyorum kürümde wins tablette vardı onu bugünden itibaren kestim çünkü aşırı sivilce artışları yaşadım arka kollarımda alnımda bacaklarımda çok yüksek sivilcelerim var karaciğer koruyucularım ve nac kullanmama rağmen . 4 hafta daha tren kürüne devam ettikten sonra tahlil yaptırıp trt dozajına geçip organları dinlendirmek istiyorum. çok aşırı bir düşüş yaşar mıyım trt zamanında, boyum 1.97 kilo 115 kütlemden memnunum aşırı kayıplar olur mu yoksa kütlemi yarı yarıya koruyabilir miyim merak ettiğim buydu cevaplarsanız çok sevinirim

    kardeşim bence bi kan değeri ver ona göre harita çizilir şuan önümüzü göremiyoruz


  10. Sparta34, 5 dakika önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar. İştahı kesmeye yardımcı olan bir takviye vs birşey var mı bildiğiniz yada kullanıp tecrübe ettiğiniz

    orjin mk-677 iştah açar ama SARMS kategorisindedir ona göre , lakin iyi kilo aldırır karaçiğer alt/ast yan etkisi biraz fazla olarak yorumladım ben gerisi sende


  11. oidanzkuduro, 13.09.2023 - 05:36 yazdı:

    Dostlar merhaba ilk kürüm olan 20 hafta(ilk 5 haftası dozaj altı ilaçtı total testo çok ufak artmıştı) testosteron enanthat boldenon kürünü 15 gün önce bitirdim. Son enjeksiyondan 15 gün sonra verdiğim test sonuçlarına göre nasıl bir pct uygulamam gerekiyor? bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    rastlantısal hocam son noktayı yazmış geçmiş olsun çinko mn 30 mg + magnezyum c vitamin d vit eksik etme 


  12. squafy, 20 dakika önce yazdı:

    Şuan testo enanthat ve prop ve boldenon kullanıyorum.Ürünlerin çalışıp çalışmadığına bakmak icin hangi hormonlara baktırmalıyım tam olarak ve devlet hastahanesinde spor hekimliğinden randevu aldım tahlil yaparlar değil mi? 

    Ayrıyetten sivilce için karaciğer değerlerime de baktırmak istiyorum HDL ve LDL baktırsam yeterlidir değil mi?

    T.TESTERON ALT AST FSH LH PROLAKTIN EK OLARAK HEMOGRAM OLABAILIR KOLSTEROL PSA DA OLUR NORMAL 


  13. catalystxxd, 37 dakika önce yazdı:

    Merhabalar yaklasik 11 haftalik 250 testo 6 hafta 200 rimo kullandim. Is yogunlugu sebebiyle 16 gun once son enjeksiyonu yaptim. Kurden tam verim aldigim soylenemez ama yaklasim 8-10 kilo arasi aldim. Pct protokolunu baslatirken neler kullanmam nelere dikkat etmem gerekiyor? 

    döngü kapanmış  klomen+tamoxifen  30 gun           50 mg klomen 20 mg tamox klomen 21 gün kullanacaksın son 7 günde tamox almayı sürdüreceksin atrofi varsa  hcg yapıp 5-7 gün sonra klomen ve tamox başlarsın kullandıktan sonra 15 gün sonra test ver sonuclara bakalım


  14. metinav, 3 saat önce yazdı:

    Sana daha önce de yorum yaptığımı hatırlıyor gibiyim.Kan değerlerin berbat, kanın koyulaşmış ve akışkanlığı azalmış, bu şekilde fazla baskı altında çalışarak kalp yükünü arttırır ve kötü durumlara neden olabilirsin.

    Kan verip kanını sulandıracak suplement besin veya ilaç kullanmalı bol su içmelisin.Genetik veya yaşam şartlarından kaynaklanan bir kansızlık hastalığın bulunabilir, bunu uzman bir doktora göstermelisin...

    Hocam en son kan vermiştim ama ben düzenli mi vermem lazım acaba onu pek emin olamadım sayin hocam @metinav


  15. rastlantisal, Şimdi yazdı:

    Önceni bilmiyorum. Kürdemiydin vs bunlardan bahsedersen eğer doğru yorumlar alabilirsin.

    Yok hocam en son prolaktin yüksek çıkmıştı 2/1cabaser kullanip 1 haftasonra test verdim

    Kürden cikali 1 yıl oldu pctimide yapmıştım en son sonuclar bunlar Teşşekür ederim 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×