Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kutukov

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Kutukov Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Protein ocean kullananlar bakabilir mi?

    Kesinlikle sahte ürün satıyorlar ve millete zorla iyi yorum yaptırıyorlar, indirim rüşvetiyle. Zoruma giden şey MacFit ile sponsorlukları olması. Millet harbi keriz bizim ya. Bu arada ayrıca tek bir ucuz ve hakiki marka var o da Farmatek'in Mysupplement markası. Tamamen orijinal ve ucuz bir marka olup proteinocean gibi şerefsiz değiller asla.
  2. Kür sonrası depresyonu.

    Arkadaşlar şuan 4 aydır off cycle'im ve yeni kan testi sonuçlarıma göre iyileşmişim(LH, FSH) fakat aşırı derecede kötü hissediyorum ve özgüvenim aşırı düşük ve aynı zamanda sesim de çıkmıyor ve ince. Yani vücudun bu düşük testo'ya alışması mi uzun sürüyor nasıl başa çıkabilirim ya da bununla? Bir tüyosu olan var mıdır bu bunalım konusunda.. @metinav
  3. Only testo ile gelişemiyorum

    doğru söylüyorsun fayda da görüyorum aslında ama yüksek doz amino asit ve yüksek doz kreatin kullansam da elde edebilirdim sanki bu vücudu ondan bir pişmanlık var böyle devam edeceğim zaten primo eklerim kesinlikle ayrıca supplement abanacagim, bir de bu entry'i gereksiz buldum zaten ama silemiyorum
  4. Only testo ile gelişemiyorum

    2 buçuk aydır only testo gidiyorum ve ikinci kürüm, ne testislerde ufalma ne de gözle görülür lh fsh düşüklüğü belirtisi yaşamadım, şuan haftada 500mg sustanon alıyorum, ayrıca bir gelişme de yaşamadım küre girdiğimden beri 3-4 kilo almışımdır maximum. Ayriyeten günde en az 4 en fazla 6 öğün yemek yiyorum protein alımıma da dikkat ediyorum, haftada en az 3 en fazla 6 gün spor salonuna gidiyorum. Antrenman programım ise push-pull-legs şeklinde. Velakin görünüşümde doğru düzgün gelişme yok sadece 3 ayda 4 kilo almak var yağ oranım her zaman düşüktü benim, çocukken bir deri bir kemiktim o açıdan gene de iyiyim. Ama primo + anapolon + testo kürümde yakaladığım büyümeyi hiç yakalayamadım bu kürde. Sizce de normal midir bu gelişme ben mi fazla kafayı takıyorum acaba? Boy 184. Kilo 75. Ayrıca sağlık testlerini kür sonu yapmayı düşünüyorum.
  5. Sustanon 250

    Aslında besin takviyeleri ve günlük protein alımımda eksik yok. Bu arada elimde Tamoxit var nolur nolmaz diye zaten. Bir de kalp doktoruna gitmiştim geçen ay, sorun yok dendi.
  6. Sustanon 250

    Proviron'un Androjen reseptörlerini hassaslaştırdığı ve kullanılan testo veyahut steoidlerin verimini arttırdığını duymuştum. Ondan onu da kullanıyorum ama aynen benim de hedefim, bir sonraki haftadan itibaren, haftada 2 sefer kullanmak Sustanon'u.
  7. Sustanon 250

    Anladım. Galiba öyle oldu zaten, cevap için teşekkürler.
  8. Sustanon 250

    23 yaşındayım kankam ya, Methylphenidate kullanıyorum dikkat eksikliği için o prolaktini düşürüyor inanmazsan araştırabilirsin. Onun dışında testi bir yan etki görmedikçe yaptırmıyorum. Bu 2. Kürüm, sadece sorduğum soru "Only Testo kas inşa eder mi?" ydi.
  9. Sustanon 250

    6 günde 1, Sustanon vuruyorum 1ml/250mg olarak, 4. Haftadayim yeni yeni gelişiyorum. Param olmadığından ötürü sadece Sustanon vuruyorum ve 1 adet proviron içiyorum günde. Sizce 250mg testo ile kas inşa edilir mi? Yoksa gereksiz yere testisleri shut down mı etmiş oldum?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×