Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

burak23822

Üye
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

burak23822 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Hakkımda önemli bir şey yok. </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 3. kürüm ama çok ara verdim

    Herkese selam dostlar, 3 yıldır ingilteredeyim. Daha önce 2 kür geçmişim var. Son kürümün üzerinden 3 yıl geçti. 1-2 yıldır naturel takılıyorum. 6 ay kadar kürde kalmayı düşünüyorum. Piyasadan çok uzak kaldım eski bilgilerimi hatırlayamıyorum, sizlerin yardımına ihtiyacım var. Şuanda 84 kiloyum 28 yaşındayım yag oranım %15 civarı vardır herhalde. 6 ay için hedefim 8-9 kilo civarı kas eklemek, 10-11 kilo civarıda yag yakmak ve olabildiğince yapabildiğim kadar zararı en aza indirmek. kendimce kafamda bir şeyler oluşturdum. Tamamen değiştirebilirim bütün dostların yorumlarını bekliyorum. Bütcemde çok bi sıkıntı yok. 2 bin paund civarı ayarladım tl ile 80 binli bir rakam yani yeterli olur diye düşünüyorum. 1-4 hafta =) haftalık 250 testo enanthate 200 primobolan, günlük 4 iu genotropin 4-20 hafta =) haftalık 500 testo enanthate 400 primobolan, günlük 4 iu genotropin 20-24 hafta =) haftalık 400 testo propianat 200 primolan, günlük 50 mg winstrol 4 iu genotropin
  2. Kürüm çalışmıyor galiba

    Bu kadar ilacı alıpta bişi hissetmiyorsan kesin çalışmıyordur ama çalışan varsa hangisi şuan ne durumdasın onu bilmiyoruz en iyisi bir test yaltır hemen paylaş dostum iyi forumlar
  3. Tedavi ilaçları

    Peki choriomon bulma şansım varmı?
  4. Tedavi ilaçları

    Meraba arkadaşlar ingilterede yaşıyorum. Pct yapmak istiyorum. Choriomon, klomen, tamoksifen bulunuyormu eczanelerde? Pregnyli yada ovitrelle soguk zincir olduğu için yurt dışına gelene kadar bozulur. Bu konuda da ayrı bi sıkıntı var. Nasıl bir yol izleyebilirim acaba.
  5. Omuz enjeksiyonu sonrası ağrı

    Kahverengi ile turuncu arasında ne fark varki aynı değilmi?
  6. Et için kasapla anlaşmak?

    Bende konuyu dağıtmak istemiyorum ama çok zoruma gidiyor. Burda elin çocukları nasıl rahat ederken bizim kardeşlerimizin düştüğü şu durum neyse. İltica Fransada en meşhur olanı herkes sahte evrak ile alıyor tanesi 100-200 eurodan 2-3 evrak çıkarıyorlar alıyorlar. O süre zamanına kadarda kaçak çalışıyorlar. Fransayı önermem ama önce İngiltere sonra Almanya kesinlikle denenmeli. Gelme diyenlere sakın sakın inanmayın.
  7. Et için kasapla anlaşmak?

    Bu başlığı görmek gerçekten beni üzüyor. Fransadayım bir günlük ücretim 100 euro ortalama 24 kg tavuk göğsü yada 12 kg kırmızı et alıyorum. Dostlar size tavsiyem hiç kimseniz yoksa bile çıkın gelin bu avrupanın başına bela olun. Youtubeden videolar izledim sonrada faceden o ülkenin iş ilanlarına girdim. Hiç kimsem yoktu bir cesaret ettim kaçak olarak geldim bir şekilde çalışıp düzenimi kurdum çok zor oldu çok çok zor oldu ama yaptım. Sizlere tavsiyem kaçakçılara dahi para vermeden yada en az ücret karşılığında Avrupa yada Amerikaya kendinizi atmaya çalışın. Bu dünyaya bir kere geliyoruz tekrarı yok giden ömürden gidiyor.
  8. Biobetic nedir? kullanan varmı?

    Selamın aleyküm arkadaşlar sosyal medya üzerinden bir fenomenin videosuna denk geldim. Öve öve bitiremiyor bu biobetic denen ilacı. Bu ilacı kullanan varmı? Kas yapma, yağ yakma, tendom, eklemleri, vücudu onarma gibi bir faydası varmı. İngilizce makalesini okudum diyabet üzerinden bilgi veriyor. @metinav @rastlantisal @Vural2
  9. Only testo kür öncesi tahliller / yardım

    Kür yapmamış, Kürden önceki halin buysa pct sonrasından pek bir şey beklenmez maalesef. Değerlerin düşük keşke hiç bulaşmasaydın, değerleri on numara olan insanlar bile pct sonrası toparlanamıyor. Östrojen (e2) yok ama en önemlileri var çok kafana takma. İğnelerini pazartesi-perşembe akşamları yap yat. İgne ucunu ya kısa yeşil kullan, yada plastiğinin yarısını kes aynı uçla sadece yarısını sokarak vur. 1 Dakika tifo ignesi bile sürmez ne çok hızlı nede çok yavaş ver ilacı.
  10. Daha damarlı bir fizik için

    Herkese Fransadan selam arkadaşlar, 2 yıldır Fransadayım naturel olarak takılıyorum. Daha önce 2 defa kür geçmişim oldu. Fiziğim hiç damarlı değil ama iriyim. Ortalama 6 ay kadar kürde kalmayı düşünüyorum. 6 ay boyunca gh yada peptit de ekleyebilirim. Sizce bu planladığım kür bana uygunmu? Yada daha iyi bir öneri yapmak isteyen varmı? Herkesin yorumu benim için değerlidir. Sevgiler saygılar. @rastlantisal @metinav Şuanda yaş:27 boy:1.79 kilo:87 yağ oranım:17-18 1-20 hafta 500 testo enanthe 1-20 hafta 200 primobolon 20-24 hafta 500 testo propianat 20-24 hafta 400 masteron 20-24 hafta winstrol günlük 50 mg
  11. 30 saatte1 uyuyorum kürdeyim

    Coca cola ne alaka ya diyet te?
  12. Aşırı uyku

    Bende de aynı problemler oluyordu. Pre workout yada türevlerini bir süre kestim. Gün içinde daha çok yorulduğum zaman, geceleri aralıksız uyumaya başladım. Her sabah aynı saatde kalkmaya çalış. Bide uyuduğun oda ne kadar karanlık olursa o kadar derin uyuyorsun. Antrenmanlarınıda akşam işten sonra yapıyorsan büyük ihtimalle kafa yorgunluğundan dolayıda antrenman esnasında uykun geliyordur.
  13. Npp kullanırken neler almalıyım?

    Kardeşim sakın o deca yada türevine bulaşma sakın. Tek iğnede deca disk oldum 4 yıl çektim sakın bulaşma o ilaca.
  14. 12 hafta only testo

    Hiç bi zaman ilk defa ilaç kullanacak bir kişiye tavsiye vermedim ama ilaç için çok erken. Naturel olarak bence iyi gelişmemişsin 3 yıl gibi bir süre gerçekten az değil. Bundan sonra yapabilmen için vereceğim tavsiye öncelikle kendi düzenini saglam bir beslenme programına oturt. Her sabah aç karnına en az 45 dk kardiyoyuda programına ekle.
  15. Npp kullanırken neler almalıyım?

    Dostum bilmediğim için soruyorum npp nedir? Tamoksifeni alıp pct için hazırdamı bekleteceksin? Proviron için dht testi yaptırsan ona göre kullansan daha iyi olur. Kürde deca disk edecek ilaç varmı ki korkuyorsun? Cabaser al ama kullanma test sonucuna göre bakarsın durumuna.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×