Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

YeahbuddY.

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

YeahbuddY. Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-05-2000

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

120 profil görüntüleme
  1. Kan tahlili gariplik

    Evet ilac artık kandan çıkmış olabilir. Ama ben bu 1 aylık süreçte bu testoyu lobido vs hissetmedim.
  2. Kan tahlili gariplik

    Enantın açılması 4-5 gün sürüyor. 1 ayda libido agresiflik vs yansıtması gerekmiyordu onu soruyorum.
  3. Kan tahlili gariplik

    Peki testesteronun düşük çıkmasının sebebi nedir?
  4. Kan tahlili gariplik

    Öncelikle S.aleyküm abilerim kardeşlerim. 5 nisan tarihinde ilk kürüme başladım. Kürüm haftada 500mg testo enant ,500 mg boldenon ,günde 30mg danabol şeklindeydi. Aradan 2 hafta geçti ve ben libido agresiflik vs hiçbir belirti olmadığını farkettim. Danabol içinde güç artışı su tutumu vs olmadı. Ben ilaclardan suphelenmeye basladım.6 mayıs perşembe günüde son enjeksiyonu yaptım ve kutuları bitirdim 10 ar ampul vardı içlerinde. Danabolude kestim. Ilaca devam edemedim çünkü yasaktan dolayı kargoda sıkıntı yaşadım. Sonrada iptal ettim zaten kalan kutuları. 17 mayıs pazartesi günüde yani dün gittim test yaptırdım. Bu arada Kürden önce test yaptıramadım bikaç sıkıntı çıktı 1.5 sene önceki testlerim vardı onu baz alırım dedim. Dün gece e nabıza baktım sadece total testesteronum çıkmış. Sonuç 6.27 çıkmış. 1.5 sene önce Eski testimde sonuç 6.28di. Tamam dedim işte ılaclar sahte zaten testo ve danabolun hicbir belirtisini gormemistim sistemimde baskılanmamıştır dedim ve bugün bu kafayla kalan testlerimi almaya gittim. Fakat sonuçlar beni şaşırtı LH eski sonuç 4.5 suanki 0.05 FSH eski sonuç 6.7 suanki 0.18 Prolaktin eski sonuç 17.5 suanki 22.71 (sıkıntılı ve stresli bir dönem geçirmiştim o yüzden yüksekti) TSH eski sonuç 0.868 suanki 1.64 Östrojen eski sonuç 19.8 suanki 50.09 Progesteron, karaciger, böbrek hemogram değerlerim normal. Östrojen baskılayıcı birsey kullanmamıştım"HOCA" kullanma gerek yok haftada 500mg aromatize olmaz demişti. Östrojenin danabol kaynaklı arttığını sistemide danabolun baskiladigini düşünüyorum. Görüsleriniz nelerdir sonuçlar neden bu şekilde ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Armidex aldım bugün 1 adet. Prolaktin içinde cabaser siparis ettim gelicek. Bu sefer guvendigim bir kaynaktan ilaçları sipariş ettim küre devam etmeyi düşünüyorum.
  5. Ilk kürüm t. enant.-Bolde-dianabol

    Yarım kutu daha gelicek 3 aya tamamlıcaz. Giricem atıcam sonuçlarını sağolun
  6. Ilk kürüm t. enant.-Bolde-dianabol

    3 aylık kür. 2 kutu enanthate 2 kutu boldenon 1200tl verdım.
  7. Ilk kürüm t. enant.-Bolde-dianabol

    Banada öyle geliyor. Umarım çalışır.
  8. Ilk kürüm t. enant.-Bolde-dianabol

    1 ay oldu. 10. Enjeksiyon😊
  9. Ilk kürüm t. enant.-Bolde-dianabol

    Öncelikle s.aleyküm. Forumda yeniyim.21 yaşındayım. Bu sporu benimsemiş biriyim. Tek solukda olmasada 2 sene duzenli geçmişim var. 5 Nisan'da ilk kürüme başladım. Pazartesi ve perşembe olmak üzere haftada iki kere enjeksiyon yapıyorum.Dianabolu 4 hafta kullandım yeni kestim günde 30mg alıyordum.Haftalık 500mg bolde,500mg testo enanthate alıyorum.Östrojen için birsey kullanmıyorum. Meme uçlarımda vs his yok. Çinko ,c vitamini, omega 3, d3 vitaminive enginar hapı kullanıyorum.Siz değerli büyüklerime birkaç sorum olucak.Dün 10. Enjeksiyonu yaptım fakat ne libidoda uçuş var ne de agresiflik. Fakat incede olsa damarlanma mevcut. İlaçların orjinalliginden şüpheliyim. Unigen pharma marka barkod sorgulattım orjinal çıktı fakat okuduklarımdan bunun çokda guvenilir olmadığını öğrendim. Hem sorularıma cevap hemde kürüm hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. Maddiyattan dolayı şuanda test yaptiramiyorum. 2 hafta içinde yaptırıcam. Günde 3bin kusur kalori, 400 gram karb,200 grama yakın protein alıyorum.Kilo 82 boy 174 yağ oranı 13 civari. Aklıma gelenler bu kadar. Şimdiden sağolun

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×