Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fert

Üye
  • İçerik sayısı

    175
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

fert kullanıcısının paylaşımları

  1. Sp labs npp kullananlar var mı?

    Merhabalar. SP labsın NPP sini kullananlar var mı? Varsa nasıl etki aldınız?
  2. Decadan neden verim alamadım ?

    Yakın çevremden 2 kişi 2 şer flakon orjinal SP deca kullandık 3 ümüzde de etki. Başka marka deca denemeni tavsiye ederim. Açıkcası ben de şuan çalışan deca arıyorum sonraki kürüm için.
  3. Dragon pharma

    hocam decasını Almayı düşünüyorum. Decası hakkında kullandırdığın kişiler üzerinde bi deneyimin gözlemin var mı? Nasıldır acaba?
  4. Dragon pharma

    Hocam şuan dragonun hangi ürününü kullanıyorsun? Ve ne etkiler aldın? Sen optimum yarışmacı serisi kullanıyodun en son onla kıyaslarsan doluluğu nasıl?
  5. Dragon pharma

    Hangi ürününü kullanıyorsun? Ne etki aldın?
  6. Uzun ester deca max kaç kafta kullanılmalı

    Toplu dragon pharma almıştın galiba. Dragondan verim alıyor musun? Gidişat nasıl?
  7. Pharmtec

    Günlük 0.5 vuruyorum her gün vuruyorum ben 1cc lik enjektöre her gün 0.5 npp 0.3 testo prop ve 0.2 masteron vuruyorum. Ayrıca 2 günde 1 1cc boldenon vuruyorum. Bu da haftalık 800 bolde 350 npp 140 masteron ve 210 testo prop yapıyor. 5. Haftamdayım. Açıkcası en az 30 hafta gitmeyi düşünüyorum. Tüm ilaçlarım SP marka. Ama bu küre bir de uzun ester deca girmek istiyorum. Ama daha önce SP orjinal deca kullandım 10 hafta psikolojik yan etki ve jinekomasti dışında en ufak etki alamadım. O yüzden başka marka usun ester deca arıyorum.
  8. Pharmtec

    Bi dahaki kürüne SP npp yi tavsiye ederim. Şuan SP npp nin 5. Haftasındayım güzel etki alıyorum hem daha ucuz. Senle aynı durumda olduğumuz için söylüyorum bazı insanlara kısa ester ilaç daha iyi yarıyo.
  9. Pharmtec

    Senin şuanki piyasada önereceğin marka hangisi olurdu?
  10. Pharmtec

    Senle bire bir aynı doz ve sürede bire bir aynı şeyleri yaşadım. O yüzden sordum zaten. Ya SP nin decasında sorun var ya da bizim bünyelere deca yaramıyo anlamadım. Bilen birinin bu durumu açıklığa kavuşturmasını isterdim.
  11. Pharmtec

    İran testo zaten malum bu aralar ben dahil kimse memnun değil. Ancak SP decadan ne gibi etki aldın yada alamadın kaç hafta hangi dozda kullandın?
  12. Only testo propionate e2 sorunu

    Belirledikten sonraki doza vücut uyum sağladı mı yani tolerans geliştirdi mi? Yoksa hep aynı doz yeterli oldu mu? bi de sizdeki yüksek e2 belirtileri tam olarak neydi özellikle en şikayetçi olduğunuz yan etki neydi?
  13. Deca kullanırken nelere dikkat edilmeli?

    Hocam şöyle bişey var yalnız şuan prolaktini 2 gün önce sıfırladım dostinexle bu sefer düşük östrojen ve sıfır prolaktin yine depresyona neden oldu. Açıkcası bu prolaktin yönetimi çok zor işmiş. Lohusa kadınları şimdi daha iyi anlıyorum vallaha çok zor. Hem östrojen hem prolaktin bu 2 sini sürekli test yapmadan (çünkü çok maliyetli oluyo) referans aralığında tutmanın bi yolu var mıdır acaba?
  14. Deca kullanırken nelere dikkat edilmeli?

    Yemin ediyorum decanın bu etkisinden nefret ediyorum. Ben moğol kökenli bi adamım normalde çelik gibi sinirlere sahibimdir ama npp nin 4. Haftasında dün arabada hüngür hüngür ağladım sebepsiz yere. Tren öfke küpü ve potansiyel katil yapıyo ama deca ağlak ve depresif bi ezik hale getiriyo insanı. Hayır dostinex kullanıp prolatini düşürünce bu sefer yine düşük prolaktinden sebep depresyon oluyo. Deca küründe hem östrojen hem prolaktin referans aralığında tutulmalı. Her hafta sadece bu 2 değer için kan vericem bundan sonra.
  15. Growth fiyatlari

    27.599 tl yapar 12 haftada sadece yağ yakarsın ve cildin güzelleşir değmez bence definasyon yapacaksan başka tabi
  16. Anavar seçim

    Hellasın anavarı nasıldı iyi etki aldın mı? Doğrudan marka sahibiyle iletişimim var ama malum kimse yoğurdum ekşi demez. Ona göre almayı düşünüyorum.
  17. Bacak antrenmanı yardım

    Şimdi kendi görüşümü belirtmek isterim ki bacak bende de saplantı oldu 😅😅 Öncelikle bacak gerçekten karmakarışık ve aşırı güçlü bi kas grubu şöyleki neredeyse diğer tüm memeli hayvanlarda 4 bacak var ve çok basit yapıdalar bize göre 4 bacak üstünde uzunlamasına şişman ve kaslı bi gövde ve yatay bi omurga. bizde ise durum bambaşka diğer memelilerde taşıman gereken tüm o yük bizde 2 bacakla taşınıyo üztünde uzun ve dik bi omurga var bu yüzden binen yük ağırlık merkezinden uzaklaştığı için daha da fazla üstüne üstük hareket kabiliyeti çok daha geniş. İnsan bacakları iyi bi esnemeyle 90 derece yana açılabiliyo ve bu halde bile vücudu taşıyabiliyo diğer memelilerde böyle bi durum söz konusu bile değil. Bu kadar karmaşık bi kas yapısı yetmezmiş gibi inanılmaz bi diz eklemiyle alt bacağa gücü aktarıyoki bu bambaşka bir mesele. Bacak kaslarının boştayken sahip olduğu gerginlikte çok farklı. Mesela kendine enjeksiyon yapanlar bilir beybi insülin ile omuz araka kola enjeksiyon yaparken kas lokum gibidir iğnenin girdiğini hissetmezsin bile ama iş bacağa gelince sanki bıçak saplanıyomuş gibi oluyo tüm gün bütün vücudu taşımaktan bacak kasları boştayken bile inanılmaz sert haldedir. Yani bacak kasları çok daha kaliteli kaslardır. Yağ oranı düşüktür. Hacmine göre verimliliği inanılmaz yüksektir. Bacak kaslarına sadece 1kg kas eklemek bile ağırlıklarınızı ve vücudun istediği kaloriyi inanılmaz arttırır. Birazdan örnekle açıklayacağım. Bacaklar yüksek gerilime alışkındır. Şimdi tüm bunları niye anlattım şundan dolayı; diğer kas gruplarında herşeyi arttıramazsınız ne kullanırsanız kullanın. O kasların anatomisi buna uygun değildir ve yıkım oluşur. Kütle artmaz. Ama bacakta tam tersi durum geçerli yukardaki nedenlerden ötürü bacak idmanlarında hem ağırlığın çok yüksek olması gerekir hem set sayısının çok olması gerekir hem tekrar sayısının çok olması gerekir. Örneğin normal günlerde bulkta 300gr pirinç bile midemi bulandırırken bacak idmanı yaptığım gün 1kg pirinç artı yarım kg patates yiyip aç yatmışlığım var sonraki günlerde iyileşmeye bağlı olarak vücudun ihtiyaç duyduğu karbonhidrat miktarı da azalıyor. Çıkarılacak sonuç bacak büyüyecekse 4 yada 5 temel harekette en az 10 set (ki bence bu bile yetersiz tatmin olana yürüyemeyecek hale gelene kadar devam edilmeli) tekrar sayısı her sette tükeniş olmalı ve sakatlanmadan kaldırılabilecek en yüksek ağırlık kaldırılmalı(makine taraftarıyım kesinlikle bacakta serbest ağırlık karşıtıyım diz yada bel bir kez ciddi hasar alırsa spor hayatı hatta sosyal hayat bile bitebilir gereksiz riske gerek yok 😅)
  18. Sp labs niye farkli

    Biri eski seri 2021 diğeri yeni seri 2022 veya 2023. İkisi de orjinal.
  19. Definasyon da 0 karb alımı?

    Şuan definasyondayım ve tam 21 gündür 0 carb yapıyorum. Gerçekten çol etkili ama iğrenç bişey. Ayrıca eğer ilaçların doluysa bu dozajlarla bile kas kaybı yaşamazsın arttırmana gerek yok. ama tabiki ölçü kaybı yaşarsın. Nedeni de yağ yakınca hacimin ufalıcak. Bu 21 günün son 10 gününde 4 saatten fazla uyuyamadım açlıktan. Uykum bölük pörçük ve tüm rüyalarım yemeklerle ilgili. Ayrıca carb ve hatta yağı aynı anda sıfırlayınca otomatikman libido ölüyo tam manasıyla ölüyo. Ama 96 kilodan 74 e indim ağırlıklarım arttı idman dayanıklılığım arttı. O kadar iğrenç bi durum ki bir kaç gece mutfağa girmemek için arabamla uzak yerlere gidip arabanın içinde yatmak zorunda kaldım ama yine uyuyamadım açlıktan doğru dürüst. Ve tabiki engellenemez olan kabızlık. Tüm bu yaşayacaklarına hazırsan kaldırabilirsen yap. Başarılar. Bu arada şuan bu yazıyı yazma nedenim açlıktan uyuyamamak. 😅😅
  20. Aci yardımm tren kürü

    Hocam masteronu arttırmayı önermenizin nedeni nedir? yani masteronun kür içindeki yeri tam olarak nedir? Mantığı ne? Daha yüksek doz masteron diğer anaboliklerin daha mı iyi çalışmasını sağlar?
  21. 2. kür - mutasyon kürü

    Peki hocam dhb de haftalık kulkandığın doz neydi ve kaç hafta kullandın? Açıkcası yıl sonu gibi 20 haftalık hayvani bi bulk kürü düşünüyorum o yüzden baya araştırıyorum açıkcası.
  22. 2. kür - mutasyon kürü

    Hocam Dihydroboldenone kullanırken nasıl bi etki aldınız? hacim ve kütle yönünden bi artısı oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
  23. Bu ürünlerin markası nedir?

    Vodoo aldığın kişiye bağlı olarak dolu üründür yerlidir. Propunu kullandım efsaneydi treni az dolu npp si boştu. Testolarının hepsi ödem yapar ama deli gibi de çalışır. Testo alacaksan al ve tek seferde 0.5 cc den fazla vurma hem ödem yapmaz o zaman hem de daha uzun süre gider sadece propunu 2 günde 1 yarım cc vursan bile gözle görülür sağlam değişim görürsün. Ama dediğim gibi anaboliklerinden pek memnun kalmazsın bence. Bu arada masteronunu kullanmadım ama kullanan arkadaşım oldu ve baya baya değişti baya da övmüştü. Anlaşılan vodoo nun definasyon ürünleri daha dolu galiba.
  24. Vücut geliştirmeci için optimal kan şekeri aralığı

    Çevrende farklı bi ölçüm cihazına sahip biri varsa ondan rica et yada 2dk git eczaneye rica et ölçtür bi daha bence. Büyük ihtimal cihazın sorunlu bence
  25. Vücut geliştirmeci için optimal kan şekeri aralığı

    Çok oluyorum biliyorum ama bişey daha sormak istiyorum. 😅 Bu şekeri acısız ölçebilen bi alet yada yol var mı? @Askabar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×