Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

OnlyTesto

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

OnlyTesto Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 16 yaşındayken vücut geliştirmeye başlayıp aralıksız 2 yıl doğal yaptım bu sporu, sonrasında 3 yıl ara verdiğimde vücudumun gerçekten kötü durduğunu anladım ve 21 yaşında spora başlarken direkt olarak küre girerek başladım </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

338 profil görüntüleme
  1. Sarm mk677

    Kardeşim 600 tlye inan hiçbir şey yapamazsın sen doğal haldeyken güzel vitaminlerini balık yağını al o para tutar ve daha iyi gelişirsin emin ol bir sarm alınca olay bitmiyor ki yanında supplement gerekecek vitaminlerini alman gerekecek.
  2. Diyafram

    Formun nasıl kullandığın ilaçların dozajları nasıl bunu bilmeden yorum yapamayız maalesef. Belki de vücuduna göre fazla besin alıyorsun vücut kullanamadığını yağ veya ödem tutuyor
  3. 6 günlük split antrenman hakkında

    Bütün bölgeleri birer kez çalışmaktan o kadar verim alınacağını sanmıyorum özellikle kür esnasında. Kasa yeterince tahribatı verdikten sonra protein sentezimiz ve onarımımız hızlı olduğu için aynı kası çalışmak için 1 hafta gibi uzun bir zaman ara vermenin verimli olacağını sanmıyorum.
  4. Gelişmeyen kollar

    24 mü? Arkadaş 56’dan 70 olmuş? Bir an şaşırdım ben mi yanlış hesapladım diye.
  5. Ilk kür deca durabolin

    Yanına danabol eklemek yerine testo deca bolde kürü senin için daha güzel olabilir tablet eklememelisin bence.
  6. Müsaitseniz anketi doldurur musunuz

    Yaklaşık olarak ben de öyleydim belki daha az gelişmiş bile olabilirim ama şu an ilk kürüm 2.5 ay sürdü ve kollarım kür sonu vücut fazla suyu attıktan sonra 41cm.
  7. Müsaitseniz anketi doldurur musunuz

    1- Testo enanthate bolde deca kürüydü. Çok iyi verim aldım fakat dozajların planlamasını daha iyi yapsam daha da uzun bir kür dönemi yaşayıp daha verimli geçirebilirdim. 2- Lise zamanında 2 yıl vücut geliştirmeyle doğal olarak uğraşıp kollarım maksimum 38cm olmuştu ekto yapıdayım. 5 yıl sonra spora direkt olarak kürle başladım. 3- Henüz 1 kür yaptım ama yaklaşık 2 maksimum 3 kür düşünüyorum yıl içerisinde. 4-Psikolojik olarak biraz güç düşüşü hissediyoruz ki o da kür sonrasındaki beslenme ve antrenman düzeniyle beraber kürde kazanılanları ne kadar tuttuğunuza bağlı, ayriyeten kürler arası dönemde genellikle beslenmeyi biraz salıyoruz kür zamanındaki disiplini maalesef devam ettiremiyoruz. 5- İlk kürden deca kullanmayabilirdim veya ilaçları temin ettiğim arkadaşın planlamasına uymak yerine bilgili bir hocadan gerekirse uzaktan eğitim almalıydım. Kas kütlesi 0 ayarında olan bir insana 500mg testo 500-750mg deca öneren bir arkadaşın planlamasına uyduğumda yaklaşık 5 hafta sonra LH değerim 0a düşmüştü ve bu yaşta kısır kalma hissini yaşamıştım Mutluyum ki kontrol ederek hormon değerlerimi belirli aralıklarla ölçtürerek gittim ve gerektiği yerde kürü kesip güzel bir pct ile hormon değerlerimi olması gereken değerlere çekebildim.
  8. Blace labs kullananlar yorum yapabilir mi?

    Ben Blace Labs ürünlerini kullanmış birisi olarak her ay kan testi vererek hormonlarımı ve karaciğer enzimlerini kontrol ettirmiş birisi olarak Blace Labs ürünlerini öneririm. Testo enanthate bolde ve deca kürüne girdim. Çok verimli oldu benim için bu yüzden yeni kürüm için de blace labs ürünleri sipariş edeceğim. Sürekli belirli ürünleri almanıza gerek yok ürün çalışıyorsa ve tedariğiyle fiyatı da işini kolaylaştırıyorsa önyargılı olup da kullanmadan ürünü burada kötülemek yerine kullananların yorum yapması daha mantıklı diye düşünüyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×