Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

T and dopamine excellence

Üye
  • İçerik sayısı

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

T and dopamine excellence kullanıcısının son zaferi 29 Ağustos 2020

T and dopamine excellence en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

51 Mükemmel

2 Takipçiler

T and dopamine excellence Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  1. Tahlil sonuçları ve pct yardım

    Pctnin amaci baskilanan lh fsh salinimini arttirmak arkadasin lhsi 33 hipofizi 3-4 kat veya 3-4 kez acilmis zaten. Testisler lh sinyaline yeteri kadar testosteron ureterek cevap verememis. Bunun kismi sebebi yuksek e2 vucut yuksek e2ye bakip e2 cok yuksek demek ki testosterone cok fazla diyip testosterone uretimini dusuk seviyede tutuyor. Su asamada yerinde olsaydim clomid ve nolvadex'i komple kesip 3 hafta boyunca haftada 2 kez 0.5mg arimidex kullanip 1 ay sonunda tekrar test yaptirirdim.
  2. Tahlil sonuçları ve pct yardım

    Aromasin aliyorsan arimidexe gerek yok zaten. Aromasin'e ragmen e2nin 80 cikmasinin sebebi lhnin cok yuksek olmasi yani estrojen dogrudan testis ici uretilen tarzda. Testosterondan aromatize olsaydi aromasin veya arimidex ise yarardi. Clomid pek sevdigim bir ilac degil suan onceligin e2yi dusurup dusuk dozda serm veya hcg ile total testosteronu yukseltip e2yi makul bir seviyede tutmaya calismak olmali. Nolvadex 40mg'a ihtiyacin yok lh zaten cok yuksek. Haftada 4 gun 5-10mg nolvadex(veya nolvadex yerine yine haftada 4 gun 12.5mg clomid)+50mg cinko, duzenli uyku 8+saat ve yag oranini dusurmek. 2.secenek ise 600-750iu civari hcg haftada 3 kez+ 0.25mg arimidex haftada 2 kez. Bu 2 secenek testosteron enjeksiyonundan onceki vucudun dogal uretimini tesvik etme yollari ama dedigim gibi testis hassasiyetin oldukca dusuk gorunuyor. Serm dozlarini nolvadex veya klomenden birisini secip dedigim dozlarda 1 ay boyunca dene 1 ay sonunda tekrar test yaptir. Beslenme olarak meyve sebze kuruyemis ve kirmizi et baklagil agirlikli bir beslenme vitamin mineral destegi bakimindan cok fayda saglayacaktir.
  3. Tahlil sonuçları ve pct yardım

    Merhaba. Pek kotu haber vermek istemem ama malesef primer hipoganadism durumu var, testislerin calismiyor. Yuksek miktarda stimulasyona ragmen 6.24 bandinda kalmis total testosterone lh 31 olmasina ragmen. Normal sartlarda lh 3-7 araligindayken testisler 400-1100ng arasi testosteron uretir. Clomid ve nolvadexi kestigin anda lh ve total testosterone dusmeye baslayacak suan ki degerlerin omur boyu testosteron replasman tedavisine ihtiyacin oldugunu gosteriyor. Yuksek doz clomid nolvadex dozlari sebebiyle e2 degerin cok yuksek birden kesersen bu ilaclari hipofiz e2 nin cok yuksek oldugunu gorup daha da sert kapanabilir. Haftada 2 tablet 0.5mg arimidex alman daha iyi hissettirecektir 3 haftaligina. Neden primer hipoganadism oldugun konusuyla ilgili ise yuksek doz anabolik steroidler shbgyi asiri dusurup kur sonunda total testosteronun cok zor toparlanmasina sebep olabiliyor diger olasilik ise asiri yuksek yag oranina sahip olmak veya testislere zamaninda darbe almis olmak.
  4. Jinokomasti sorunum ve test sonuçlarım

    Total testo dusuk, lh fsh daha yuksek olabilir. Haftada 4 gun 10mg nolvadex+ 50mg cinko ile hem nolvadexin lh yi arttirma hem de jinekomastiyle mucadele etkisiyle total testo yukselip jinekomasti gerileyecektir. Cinko da ayni sekilde testosteronun toparlanmasina fayda saglayip estradiol'un kismende olsa kontrol altina alinmasina fayda saglayacaktir. Prolaktin cok yuksek degil fakat 250mg b6 ve 400iu e vitamini prolaktini ciddi anlamda dusurme gucune sahip. Daha yuksek olsaydi haftada 2 kez 0.125mg cabergoline dusunulebilirdi.
  5. Klomen sonrası

    Ayrica ek olarak 12.5mg bile bende eye floaters denilen olaya ve duygusalliga depresiflige sebep oluyor bir sure sonra. 6 veya 8mg olarak gun asiri sekilde bu aralar tekrar denemeyi dusunuyorum.
  6. Klomen sonrası

    50mg klomen cok yuksek bir doz 25mg da bile ciddi anlamda ruh halinde karamsarlik depresiflik yapip libidoyu negatif etkileyebiliyor sahsen klomeni 12.5mg uzeri dozlarda eger kur sonrasi pct yapilmiyacaksa pek tavsiye etmem. Haftada 3x 25mg veya 4x 12.5 olarak bir sans ver istersen.
  7. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Merhabalar. Test sonucuna gore total testosterone lh ve e2 olmasi gerekenden daha dusuk, 12.5mg klomenin ciddi faydasini gormen olasi. Bu arada tam olarak yaptirmak istedigim testlerin hepsini yaptirmissin hangi hastanede yaptirdin ve ozelde ise ne kadar ucret odediniz acaba tum bu testlere?
  8. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Avodart nukleer bomba dhtyi yuzde 90 civarinda blokluyor yanetki gorme ihtimalin cok yuksek ayrica yarilanma omru cok uzun 5 hafta, kurdeysen haftada 3 gun 1mg finasteride kurden cikincada devam ederim diyorsan dozu biraz daha dusur finasteride icin soyle bir durum var 0.25mg %60 blokaj yaparken 1mg %68 blokaj yapiyor. Kurler genel olarak saci cok hirpalar androjenleri cok yukseltip shbgyi dusurdugu icin. Onun haricinde bol meyve sebze kuruyemis ve az yagli et agirlikli beslenip insulin konusuna odaklanabilirsin kaliteli bir multivitamin biraz cinko takviyesi, minoxidil ve finasteride disinda pek bir secenek yok. Bölgesel androjen blokaji ile desteklerim dersen miracle losyon var internetten inceleyebilirsin.
  9. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Dhtnin onemli fonksiyonlari var evet fakat belli bir esigi gectiginde kontrol edilmezse sac dokulmesi prostat gibi sorunlara sebep oluyor 40-60 araligi iyi bir aralik. Ergenlikte kismen yuksek olmasi iyi birsey fakat surekli yuksek olmasi pek faydali bir durum degil mesela yas ilerledikce testosterone duser dht ve estradiol yukselir yasli insanlarda, yasam kaliteleri ve cinsel fonksiyonlar ise bilebilecegin uzere cok kotudur yasli erkeklerde.
  10. Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

    Merhabalar. Degerli dostum hatan finasteride gibi irreversible bi 5ar inhibitoru gunluk 1mg seklinde kullanman yarilanma omru 6 saat olsa bile dhtnin tekrar yukselise gecmesi 3-4 gunu buluyor ben yillardir zaman zaman ara vererek haftada 3 gun 0.625mg kullaniyorum proscar 5mg i 8e bolerek. Dht hormonu shbgye 1. oncelikle baglanir ve shbgyi baskilar yuksek doz finasteride aliminda dht cok dusuyor ve shbg yukseliyor sende de bu olmusa benziyor cunku 910ng testosteronea ragmen estradiol 24 cikmis ilk testte, bunun sebebi ise dedigim gibi shbgnin yukselmesi sonucu serbest testosterone dusuyor ve buna bagli olarak serbest testosteronun bir metaboliti olan estradiolda dusuyor. Finasteride dozunu dusur ve haftada 3 gun al ve estradiolu yukseltmeye odaklan mumkunse shbg ve estradiol testi iste.
  11. Lh yüksekligi

    Lh asiri yuksek clomen nolvadex tarzi ilaclar kullandiniz mi yakin zamanda? Testislerde yeteri kadar duyarlilik olmadigi icin hipofiz lhyi cok yukseltmis doktor testislere ve hipofize baktirilmasini isteyebilir ayrica lh yuksekliginden kaynakli e2de yuksek libido enerji durumunuz nasil?
  12. Progesteron yüksekliği

    Merhabalar. Degerlerinde total testo dusuk e2 fena degil, tipki testosteron gibi biraz daha yuksek olabilirmis fakat sorunu karmasiklastirmana cidden gerek yok haftada 3 gun 350iu hcgyi yillarca duyarsizlasma sorunu yasamadan kullanabilirsin. 750-1000 total testosterone 25-35 arasi estradiol bandi iyi bir aralik bunu hedefle sadece hcg ve zaman zaman multivitamin kullan. Asiri abartip komplikelestiriyorsun buna gerek yok samimi olarak soyluyorum.
  13. Kür içi dht baskılamak

    Sadece dht yeterli degil killanma sakal vb. etkiler icin shbg alt-normal aralikta olmali ve dht normalin biraz uzerinde olmali. Shbg androjenlere baglanip onlara etkisiz hale getiriyor fakat ayni zamanda cok dusuk olmasida tehlikeli cunku shbg ayni zamanda kandaki androjenlerin vucutta gerekli yerlere tasinmasi ve testosteronun asiri miktarda dht ve estradiola donusumunu engelliyor. Eger killanmada ve sakalda artis isteniyorsa meyve, nisastali gidalar peynir sut yumurta ve kirmizi et tuketimini fazlaca arttirmak gerekiyor ozellikle nisastali gidalarin salgilattigi insulin shbgyi paramparca ediyor ayni sekilde meyvedeki dogal fruktoz shbgyi en guclu sekilde dusuren maddelerden bir tanesi. Dedigim gibi testosteronu normal-yuksek olup vucudunda kil sakal olmayanlarin ya shbg ve e2si yuksektir yada dhtsi yeteri kadar yuksek degildir. Rakamlarla aciklayacak olursam; Total testosterone 800-1100 shbg 20-30 dht 550-900 estradiol 25-35 araliginda olursa sakal kil gelismemesi imkansiz eger receptorlerde bir duyarsizlik sorunu yoksa.
  14. Kür içi dht baskılamak

    E2yi cok dusurmus olabilirsiniz e2 asiri dusunce veya normalin ustunde olunca, asiri sinir cogu kisinin gozlemledigi bir durum ama genelde e2 yuksekligiyle alakali sinir durumu veya e2yi normale getirmeniz sonucu artan testosterone ve dht agresiflik vermistir. Bende mesela e2 dusunce ne sinir kaliyo ne duygu asiri duygusalliga inanilmaz ket vuruyor dusuk e2 bende Asiri sosyal anksiyetesi ve ruh halinde surekli dalgalanmalar olan kisiler bir estradiol testi yaptirmali bence. Bu arada yukarida ekledigim calismada finasteride ve arimidex yuksek dozda hergun verilmis ben bu sekilde kullanmayacagim once finasteride kullanip gerekirse arimidex 4 gunde 1 ceyrek tablet alacagim. Bendeki asiri dht sonucu e2nin dht tarafindan reseptor seviyesinde blokaji yapildigini dusunuyorum, dhtnin bende asiri killanma ve dusuk e2 semptomlari vermesi disinda bir faydasi olmadi.
  15. Kür içi dht baskılamak

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9759700/ Testis hacminde artis ve total testosteroneda 3 ila 10 kat artistan soz ediyor makale sonuc bolumunde.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×