Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

duende03

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

duende03 Hakkında

  • Yaş 38
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 18-11-1985

Profil Bilgileri

  • Yaş 38
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür sonrası hormon hariç değerler

    Merhaba; testi nerede yaptırabiliriz? Hastaneden hangi bölümden randevu almamız gerekiyor?
  2. Bir kür yapıp devamında doğal sorunsuz devam edilebilir mi

    Beslenme ve spor çok iyi bir şekilde devam etse bile, ilk kürden alınan kas hiçbir şekilde tutulamıyor mu? Olduğu gibi gider mi her türlü?
  3. Ilk kür

    20 yaşında spor altyapısı da olan ve testosteron hormonu tavanken vücut yapamayan biri kürde de bir şey yapamaz demek istemiş ki haklı bence de. Zaten doğal olarak vücut fazlasıyla üretiyor bu hormonu, geriye sadece doğru ve çok beslenme + doğru idman kalıyor. Yakından tanıdığım 17 yaşında bir çocuk gözümün önünde 1 senede doğal olarak, çok yağlanmadan 50 kg dan 80 kg'a çıktı., insanlar kürde sanıyor haliyle. tek yaptığı temiz ve çok yemek, haftada 3-4 gün ölesiye full body idman
  4. Ilk kür ve devamı?

    Fikirlerin ve güzel dileğin için çok teşekkürler. : ) Henüz karar vermeme sebebim zaten daha erken olduğunu düşünmemd,. Bunu yapacaksam biraz daha kaslarım çekirdeklensin ve yağ oranım olabildiğince düşsün isterim. Bunlar gerçekleştiği takdirde yine de muhtemelen arada kalacağım. Bana dönem dönem geliyor bu fikir ve bir şekilde çıkarıyorum aklımdan Beslenme düzenim %80 oranında düşük GI besin, yüksek protein ve yüksek yağdan oluşuyor uzun zamandır. İlk 3 aylık dönemde yağ da düşüktü, yağsız et tadından bıktığım için yağlı etler tüketmeye başladım artık. Hala en az 500 gr et yiyorum her gün spor yapmasam bile. Karbonhidrat kaynaklarını bir ara arttırmıştım, günde 470 gr basmati + 100 gr yulaf yediğim bir dönem oldu. Soğuk yemek zorunda olduğum için çok azap verici bir dönemdi benim için. Çok sıkıldım bu durumdan ve beslenmeyi biraz salıp, sporu da haftada 6 günden 3 güne kadar düşürdüm. Muhtemelen bundan sonra haftada 3 gün tüm vücut çalışıp, temiz beslenmeye devam ederim. 75 kilolara temiz olarak varabileceğimi hiç sanmıyorum. Gerçekten çabuk yağlanıyor ve sulanıyor vücudum. Test yaptırmam gerekiyor en kısa zamanda.
  5. Ilk kür ve devamı?

    Bir ekleme daha yapayım; henüz bir ilaç kullanmadım, yani küre girmedim. Tüm süreci doğal olarak ilerlettim şimdiye kadar. Tecrübeli arkadaşlardan her türlü tavsiyeyi bekliyorum.
  6. Ilk kür ve devamı?

    Edit yapamadığım için buradan ek bilgi vereyim; İlk fotoğrafta 72 kg İkinci fotoğrafta 66 kg Üçüncü fotoğrafta ise 71 kg'ım. Bahsettiğim 2 aylık güncel dönemde ise (çocuktan dolayı spor yapamadığım) 68'e düştüm ve karın bölgem birazcık daha yağlı/sulu son fotoğrafa göre.
  7. Ilk kür ve devamı?

    Merhaba, Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, umarım doğrudur. Yeni üyeyim ve ilk defa konu açıyorum. Gerçekten "sadece tecrübesi olan arkadaşlar" yardımcı olursa sevinirim. Amacım şu an için fikir edinmek, eyleme geçirir miyim ya da ne zaman geçiririm şu an bilmiyorum. Öncelikle yaşım 34, boy 174, güncel kilo 68. Yağ oranım da tahminim 20 falandır. Yaklaşık 1 sene önce düzenli ağırlık kaldırmaya, bunu beslenme ile birlikte düzenli olarak yapmaya başladım. 2 ay öncesine kadar da düzenli olarak devam etmekteydim, ta ki çocuğum dünyaya gelene kadar. 2 aydır hiç spor yapmıyorum ve beslenmeyi ise çok salmadan, doğru kaynaklarla devam ettirmeye çalışıyorum. İlk ağırlık kaldırmaya karar verdiğimde vücudum ve öz güvenim gerçekten kötü durumdaydı. Az sonra fotoğrafları da paylaşacağım. Doğru beslenme ve antrenman ile vücudumu düzgün bir forma sokabildim. (yağ oranımı 15'lere çektim) Gerçekten disiplinli çalıştım ve beslendim diyebilirim özellikle ilk 3 aylık dönemde. Son 2 aydır ise tekrar vücudum salmaya başladı bahsettiğim sebepten dolayı. Genetiğim iyi değil. Düzenli kardiyo yapmazsam çabuk sulanıp yağlanıyorum. Test yaptırmadım ama hormon değerlerimde de sorun olabileceğimi düşünüyorum (libidomda hiç sorun olmamasına rağmen düşük testo'dan şüpheleniyorum. test yaptıracağım) Bu yaştan sonra düşük testo da normal galiba. Yardım almak istediğim konu ise şu; ben spor ve beslenmeyi hayatım boyunca devam ettireceğim, hayatımın bir parçası haline geldi artık bu. Geleceğimi, sağlığımı çok riske atmadan, her sene 1 defa küre girerek hacim kaybetmemek ve formda olmak mümkün mü? Ben doğal olarak da formda kalırım fakat çok çok hacimsiz duruyorum o zaman. Yoğun kalori aldığımda ise temiz beslensem bile karın bölgem hemen yağlanıyor ve sulanıyor. (belki de östrojen biraz yüksek). Ve bu şekilde formda kalabilmek mümkünse nasıl bir kür uygulayabilirim? Benim hedef kilolarım 12-13 yağ oranında 74-75 civarı. Bana yeterli olacaktır devamlı bu seviyelerde kalmak. Yaklaşık 10 aylık değişim fotoğraflarımı atıyorum; (ilk değişim 3 aylık bir süreçte oldu. Daha sonra biraz daha salarak devam ettiğim için daha yavaş ilerledi süreç) başlangıç; 3. ay 10. ay

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×