Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

captured

Üye
  • İçerik sayısı

    59
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

23 Mükemmel

captured Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 14-10-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <strong>Sevdiklerim:</strong> </p> <p> Testosteron esterleri. (propiyonat, enantat, SUSTANON vs.) </p> <p> PDE5 inhibitörleri. (tadalafil, sildenafil vs.) </p> <p> Nikotin. (tütün, sakız vs.) </p> <p> Anastrozol. (ARİMİDEX, ARİSTU vs.) </p> <p> Metenolon enantat. (RİMOBOLAN) </p> <p> <strong>Sevmediklerim:</strong> </p> <p> Psikiyatrik ilaçlar. (SSRI, SNRI, trisiklik, tetrasiklik vs.) </p> <p> Anti-androjenler. (endokrin bozucu maddeler, zerdeçal, meyan kökü, yeşil çay vs.) </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    İnsan
  • Konum:
    Dünya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür sonrası tamamını kaybetmek

    Abim, konu dışı ama 17-nortestosteron yapılı anabolizanların (örn. nandrolon ve trenbolon) vücutta bıraktıkları metabolitlerin doğal üretim sistemini 18 aya kadar baskılamaya devam edebildiği gözlemlenmiş. Kaynak: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21884791/
  2. Trt geçmişim

    Evet, dozlarım uzun süreli kullanım çok yüksek. Yeni bir kan testi sonucunda gerekli düzenlemeleri yapabilirim, ki, belki de şu anki dozum bile yüksek olabilir. Bilinçsiz anastrozol kullanımı bana zaten yeterince zarar verdi. Dersimi aldım.
  3. Trt geçmişim

    Aldığım sonuçların "psikolojik" kaynaklı olabileceği hakkında yaptığın yoruma katılıyorum. Belki de haklısın. Bilmiyorum. Hangi yorumumun senin için "bilim dışı" olduğunu merak ediyorum.
  4. Trt geçmişim

    Abi, belirttiğim gibi, bu hafta denemeye başladığım PROVİRON (mesterolon) beni psikolojik olarak kötü etkilediği için, MASTERON (drostanolon) kullanımında da aynı sonucu almaktan korkuyorum. Başkalarının paylaştığı, "PROVİRON kullandım, kral gibi hissediyorum; testosteron kullandım, oldu 30 santim" gibi sonuçları ben hiç yaşamadım. İyi bir ruh sağlığı bana yetiyor. "Dozu düşük tutmamaktan" kastın nedir, abi? Anlamadım.
  5. Trt geçmişim

    Özür dilerim, unutmuşum. Yüksek östrojen benim cinsel organımı küçük gösteriyor. Östrojeni aromataz inhibitörü ile azalttığımda büyüme gözlemliyorum. Bu hafta denemeye başladığım PROVİRON sayesinde de aynı konuda ilerleme sağladım ancak psikolojik olarak kötü etkiledi. Ayrıca, meme uçlarımda ağrı hissetmeye başladım. Nedenini anlayamadım açıkçası.
  6. Trt geçmişim

    Teşekkür ederim, abi. Abi, ben bir buçuk yıldır testosteron kullanıyorum. Öncesinde SUSTANON ve testosteron propiyonat kullandım. Enantat esterini 4-5 aydır değişen dozlarda kullanıyorum. Enjeksiyon sıklığını arttırıp doz düşürmek beni daha iyi hissettirdi ancak bu hafta içinde başladığım PROVİRON beni yine bozdu. Yarılanma süresi çok kısa olduğu için eski halime dönmek en fazla 3 günümü alacak. Toplam testosteron sayımın ve östradiyol (E2) sayımın yüksek olduğunun ben de farkındayım. Gördüğün sonuç, iki günde bir yapılan ~50 miligramlık (haftalık ~175 mg) testosteron enantat enjeksiyonlar sonucu ortaya çıktı. Üst paragrafta da belirttiğim gibi, uygun dozu ayarlamak beni daha iyi hissettirdi. Umarım böyle devam edecek. Verdiğin "yanıtta" kullandığın kaba dil karşısında yanıt vermek istemedim ancak "silinme" konusunda bir bilgim yok. Psikolojik sorunlar hakkında yaptığın yorumlara sonuna kadar katılıyorum. Bu sorunları çözmek benim yıllarımı aldı, çok acı çektim ama değdi. Şu anda iyiyim. "Cinsel organ büyütmek" konusunun nereden çıktığını anlamadım. Ben böyle bir konu hakkında hiçbir şey yazmadım. Defalarca gittim. Kendileri yardımcı olmuyor. Ben de kendi çabalarımla ilerliyorum. Cinsel konular haricinde başarılı olduğumu düşünüyorum. Sağ ol, abi. Şu anda bir Aburaihan marka testosteron enantat ampulünü 7'ye bölüp 2 hafta boyunca kullanıyorum, yakın zamanda yeni bir kan testi yaptırıp, çıkan sonuca göre ilerlemeye devam edeceğim. Şu ana kadar çok uzun bir süreç oldu ncak acısıyla ve tatlısıyla çok eğlendim, çok tecrübe kazandım. ARİMİDEX (anastrozol) kaynaklı düşük östrojenik yan etkileri yeterince ağır yaşadığım için "tövbe" ettim, bir daha kullanmak istemiyorum. Cinsiyet hormonu bağlayıcı globulini (SHBG) PROVİRON (mesterolon) ile azaltmayı denedim ancak pişman oldum. İstediğim etkiyi vermedi. Öz güven sorunlarından çok çektim, acısını çok iyi bilirim. Şimdi iyi hissediyorum çünkü lider bir baba figürü eşliğinde büyümemenin bedelini çoktan ödedim.
  7. Trt geçmişim

    Selam. Yanıtınızı şimdi gördüm. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Östradiyol konusunda size hak veriyorum. Şu an bile iyi hissetmiyorum. Duygusal dalgalanmaları her gün yaşıyorum. SUSTANON kullanırken böyle şeyler yaşamıyordum. Bahsedilen sorunların ve daha fazlasının önüne geçmek için, kullandığım testosteron enantatın yanına DHT türevi bir androjen eklemeyi çok isterim ancak şu an için seçenekler çok az: RİMOBOLAN (metenolon enantat) bana istediğimi vermiyor PROVİRON (mesterolon) yok; MASTERON (drostanolon) güzel bir seçenek olabilir ancak Türkiye'de "resmi" satışı yok, erişimi zor.
  8. Sustanon

    Ben bu dil ile yazılmış bir yoruma nasıl yanıt vereyim?
  9. Sustanon ilk kür

    Bahsedilen testis ağrısını ben de hissetmiştim. Dışarıdan testosteron alımından dolayı kendilerini kapatma aşamasında bu ağrının oluştuğunu tahmin ediyorum. Diğer yan etkiler hakkında yorum yapabilmek için bir kan testi gerçekten şart.
  10. Sustanon

    Bizzat kullananlardan ve kendimden. Testosteron tedavisinde asıl amaç, aromataz inhibitörü gerektirmeyecek en verimli ve en durağan (stabil) testosteron seviyesine ulaşmaktır. Dozajlama, testosteron esterinin yarılanma süresine göre yapılır. Sustanon'da bulunan propiyonat esteri ~20 saat sonra yarılandığı için günlük enjeksiyon önerilir ancak iki günde bir, haftada iki veya haftalık enjeksiyonlarla da başarı sağlayanların olumlu ve olumsuz yorumlarını okumak mümkün.
  11. Sustanon

    Selamlar. Bir yıl boyunca düzenli olarak Sustanon kullanmış bir insan olarak, bu konudaki tecrübelerimi paylaşmak isterim. İçerdiği propiyonat (~20 saatlik yarılanma) ve fenilpropiyonat (~1.5 günlük yarılanma) esterlerinden dolayı, Sustanon'un 15 günde bir enjeksiyon için uygun bir ilaç olmadığını düşünüyorum. Testosteron tedavisi için önerilen enjeksiyon sıklığı bile günlüktür. En kötü şekilde, haftalık enjeksiyonlar önerilir. Kişisel olarak, ben ilk seçeneğin taraftarıyım ancak her gün enjeksiyon yapmak herkesin isteyebileceği ve kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Doğal testosteron ve sperm üretimi, alınan androjenin dozuna bağlı olmaksızın durur. Bu nedenle, haftalık 250 mg dozu yerine 500 mg ile başlamak daha iyi bir seçenek olabilir. Zira, belki de İnternet'in en büyük steroid forumu olan r/Steroids sayfasında bile ilk kür için ~16 haftalık 500 mg'lık kullanım önerilir.
  12. Sustanon ilk kür

    Ben böyle bir şey ile hiçbir zaman karşılaşmadım ancak gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir hastayı, Hipokrat yemini etmiş bir sağlık çalışanının reddedeceğini düşünmüyorum. Buna rağmen tereddüt varsa, "steroid kullanımına bağlı" kısmı olmadan da söylenebilir. Ben testosteron kullandığımı, bir kez haricinde, hiçbir zaman söylemedim. Söylediğim zamanda bile sorun olmadı.
  13. Sustanon ilk kür

    Selam. Forum üyelerinin daha iyi yardımcı olabilmesi için, hormon (örn. toplam testosteron, östradiyol/E2, prolaktin vs.) değerlerini içeren bir kan testi sonuç kağıdı şart. Ek olarak, Sustanon'un dalgalı yapısı kullanıcıların östrojenik sorunlar yaşamasına çok müsait. Ben kendim de yaşadım, illallah getirtiyor. İki enjeksiyondan sonra PCT'nin gerekip gerekmeyeceğini öğrenebilmek için yine bir kan testi yaptırılması önerilebilir. Sustanon'un içerdiği dekanoat esterinin yarılanma ömrü ~7.5 gün olduğu için, vücuttan tam olarak temizlenmesi en az bir ay sürebilir. Devam edilme kararı alınırsa, herhangi bir aromataz inhibitörünün uygun dozlarda eklenmesi yararlı olabilir.
  14. Anapolonun yanında ne kullanılır

    Selam. Oksimetelon (Anapolon/Anadrol) adlı maddeyi ben hiç kullanmadığım için kişisel yorum yapamayacağım ancak Reddit'in "steroids" adlı sayfasında yer alan, madde ile ilgili tecrübelerin okunmasını öneririm.
  15. Trt sonrası küre dönüş

    Bence dinlendirmene gerek yok. Zaten küre gireceğin için, zaman kaybetmeden başlaman yararlı olabilir. Bu uygulamaya İngilizce'de "blast and cruise" adı veriliyor. Bu arada, "reseptörlerin dinlenmesi" diye bir kavramı ben hayatımda ilk kez bu forumda okudum. Gerçekten böyle bir şey var mı diye merak ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×