Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ero44

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

ero44 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Ogrenci
  • Konum:
    Izmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

581 profil görüntüleme
  1. Tam olarak hastaliginiz nasildi hocam ayni sekilde kalp atisinizi hissediyor muydunuz? Veyahut bogazda bir dugumlenme hissi yutkunamama gibi bir durum var miydi? Bu ilaci temin ettim hocam ayni gun fakat devaminda resmen acile tasindim sakinlestiriciler serumlar damar yolunda gece yarisi ekg ler hayatim zindan gibi gecti su bir kac gun . Kardiolog bir sey yok dedi . Gastroenterolojiye gittim ondan once psikiyatriye ugradim o panik atak dedi ve antidepresan yazdi. Gastro doktoru da genel sorular sordu kalbimin atis sesini surekli duydugumu bogazimda dugumlenme hissi oldugunu soyledim . Bu dugumlenme globus iki nedeni varmis ya stres yani panik atak tarzi seyler veya reflu . Doktor refluden cok psikolojik dedi ve suan endoskopi yanlis olur dedi. Suan hala duyuyorum o atis hissii kalbimde 1 haftadir gecmedi . Bogazimda dugumlenme de ayni sekilde devam ediyor napicagimi bilemiyorum insani tamamen delirmeye surukluyor ne yemek yiyebiliyorum cunku yemek yiyince de sikintim artiyor. Midemde de hala gaz cikisi ve arada yanma oluyor ama bu normal mi bilemiyorum yani her zaman ki gibi mi bilemiyorum. Antidepressantlar var elimde ve mide hapi mide hpini doktor vermedi fakat onu da alasim var acikcasi cikmazin icindeyim gecen salidan beri 10-12 tane farkli doktor oldu acildekiler ile birlikte.
  2. Hocam gram i yanlis yazmisim zaten o 22mg ama sorunum hala ilk gunku gibi devam ediyor.Refluden mi neyden bipmiyorum ama ust goguste ve biraz altinda tikanma hissi bogazda yutkunma sorunu tam boyle birnsey kacmis gibi
  3. Hocam yarin baktiricam ilk is umarim bundan dolayidir cok sagolasin .
  4. Sagolasin hocam dayananadim gidip bir daha sabah yaptirdigim sakinlestirici igne yaptirdim daha iyiyim suan. Kalbe sadece ekg degil ekografi,ve ultrason ile de bakmislar bir doktor daha ekg me bakti gayet iyi dedi nabiz da hep 70-80 araliginda seyrediyor. Ama kalpte boyle uyusma gibi bir hissiyat var bogaza dogru giden bir sekilde acaba baska bir durum mu diye dusunuyorum. Bu arada tavsiye icin tesekkurler
  5. Hocam sabah uykudan uyandim carpintidan dolayi . Ekg cekip tansiyona bakip kalpte sorun yok dediler , bobrekte kreatin kinaz ve ure gibi degerlere bakip spora gitme bi sure protein icme gibi anlamsiz salakca seyler soylediler fakat hala devam ediyor yogun olmasada yatarken veya yururken hissedebiliyorum kalp atisimda siddeti ama nabizda bir sikinti yok neden olabilir bu aklima panik atakta geldi dun oglen icinde 22 gram kafein ve yesil cay ekstrakti olan bi enerji verici multi vitamin gibi bir hap icmistim gece de 3-4 bardak yesil cay ictim bu sebep olabilir mi? Kafeine hassas bir vucudum var acikcasi?
  6. @metinav yorumunuz nedir acaba hocam?
  7. hocam merhabalar öncelikle . Genel olarak bazı şeyler sorucam özelden yazmak istemedim zaten yazamıyorum şu an.Spora başlayalı yaklaşık 4 yıl olacak 2 ay sonra elimden geldiğince aksatmadan gidiyorum.Kısaca şöyle diyebilirim en uzun verdiğim ara 1 haftadır o da belki 3 yıl önce. Arada 3 gün gidemediğim olmuştur ama gayet düzenli diyebilirim spor hayatıma.Fakat geldiğim nokta beni kesinlikle tatmin etmiyor yağ oranım %19 diyebilirim yıllardır çok fazla bllgi edindim spor konusunda onlarca fitness model ,onlarca fitness youtuber ve bodybuilder (özellikle yurt dışından ) takip ettim. dediğim gibi %19 yağ oranım kilom 87 diyebilirim.Boyum 181.Son 2 senedir yerimde sayıyorum ,geçen sene(2018 kasımı itibari ile)2019 ocak ortasına kadar cutting(definasyon) dönemindeydim. 82.5-83 kg ye düştüm.%17 idi yağ oranım.Bir senede geldiğim noktada sanırım 82.5 kiloya düşsem %15 kalırım bu da gerçekten bir yılda ne kadar iyi bir gelişme büyük tereddüttüm var. Sonuca gelirsem hocam kalori sayma dönemime yeni başladım(16gün)yerimde sayma nedenimde maintenance (kütleye sabit tutacak) kalori aldım sanırım bu sebepten ötürü hep sabit kaldım.kas kütlemde değişim yok yağ oranım da dediğim gibi son dönemde biraz kalori azaltınca %1 düştü muhtemelen ve tabi karb azaltmamdan 1.5 kg su attı vücüdum tahminen.En önemli iki noktaya değinmezsem de olmaz beslenmem 3 öğün minimum 2 defa hindi yemediğim öğün yok 200 gram protein coğu zaman alıyorum. İdmanlarım için de şunu söyleyebilirim bu noktada bir hata yapıyor olabilirim diye düşünüyorum 2017 ocaktan beri yaklaşık olarak yani 3 yıldır push pull leg yapıyorum.2018 hazıranına kadar 2017 ocaktan itibaren 78 kglerden 90 kgye çıktım . Verim aldım fakat 2018 den beri yerimde sayıyorum açıkçası.Bu da beni artık çileden çıkarıyor ve işin içine yaklaşık 3 yıldır deli gibi araştırdığım kürler giriyor. Ne yapacağım konusunda çok karışık kafam sizce napabilirim hocam? beslenme -idman- hatta gerekirse kür çerçevesinde?
  8. Sahte ilaçlar'dan bıktık

    iron pharma'yı satmaya çalışan kişi kimdi hocam ufak bi ip ucu verebilir misiniz bizde o hataya düşmeyelim
  9. Pct sonrası tahlil sonuçları

    Tamamdir hocam ekstradan baktirmami onerdiginiz bir sey var mi ? Fsh,lh,total testo,e2,prolaktik,progesteron,alt,ast,ggt,hdl,ldl,t3,t4,b12,d vitamini,urik asit,kreatinin,glukoz kesin baktiracagim ekstradan ekg,tansiyon var.
  10. Pct sonrası tahlil sonuçları

    Lh fsh dusuk olmasi kur girmemis biri icin iyi midir? Kur oncesi test yaptiricam progesteron’a da baktirmali miyim sizce? Ayriyetten kalp ile ilgili hangi degerlere baktirabilirim?
  11. Çift bölgeden tek bölgeye gecmelimiyim

    Hocam oncelikle cok tesekkurler yanit icin. Kafamda bircok soruya yanit oldu. Sadece boyle bir baslik gorunce kafamda soru isaretleri olustu . Yok itis cekis yaparsaniz 3 ayda yapacaginiz gelisim 10 ay 12 ayi bulur falan.Acikcasi sacma geldi bana bunu diyipte gogus ertesi gune omuz koymasi falan. Ben genelde 1 gun gogus agirlikli gun ,1 gunde omuz agirlikli gun yapiyorum. Gogus agirlikli olanda 3 press 1 cable fly omuz icin lateral raise ve triceps icin 2 hareket oluyor. Sirt gununde 4 sirt 1 trapez 1 arka omuz 2 biceps oluyor. Bu sekilde toparlanabiliyorum. Fakat tabi o 10-12 ayi gorunce bosuna mi bu kadar yoruyorum dedim kendimi.... tabi bacak gunumde var. bunun disinda genel anlamda bakinca cok memnun oldugum soylenemez yag oranim yaglasik 20 belki 19. Kilom 91-92 . Boyum 181 . Ama dedigim gibi yagli ve suluyum. Kafamda su soru olustu acaba vucudum icin fazla mi geliyor bu program ve toparlanamadigim icin yag oranim hizli cikiyor kas gelisimini sekteye mi ugratiyor diye dusundum?
  12. Çift bölgeden tek bölgeye gecmelimiyim

    Hocam biraz gecti uzerinden fakat bu linkteki arkadasin yorumu uzerine dusuncen nedir ozellikle 3 ay 10-12 ay kismi ile alakali?
  13. Hocam urun olarak hangi markalari tavsiye edersiniz baslica olarak? Birde T.. f.. onerir misiniz?
  14. Kürde karaciğer koruyucu !

    Kesinlikle katiliyorum.
  15. Kürde karaciğer koruyucu !

    200 gram biraz az degil mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×