Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fatihcan1

Üye
  • İçerik sayısı

    146
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    8

fatihcan1 kullanıcısının son zaferi 8 Kasım 2023

fatihcan1 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

115 Mükemmel

1 Takipçi

fatihcan1 Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 03-08-1994

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Havacılık Host
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

1.724 profil görüntüleme
  1. Deca kürümü paylaşıyorum sen oradan anlarsın.
  2. Çok şaşırdım bende görünce acayip bir emek var kutlarım seni kanka. Noxy bayağı duymaya başladım @Loving kapındayım yakında
  3. Mgf ve sinerjik çalıştığı ilaçlar, dikkat edilmesi gerekenler?

    Benim eksik yerler göğüslerde gayet güzel çalıştı igf 1 düz ve mgf ile kürün sonuna doğru da follistatin 344 eklemiştim.
  4. Oksapar kan sulandırıcı

    Normal aspin olur mu hocam?
  5. Kürde saç dökülmesi.

    bioxcin şampuan kullanıyorum yıllardır tavsiye ederim dökülmeyi önlemek için.
  6. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    İlk defa kullanacak birine ilk tavsiye kullanma bir daha bırakman çok zor olur o tadı alınca.
  7. Bulk kür günlüğüm v2

    Abi güzel ilk fotolara göre bile değişiklik var bariz ama kıllardan kurtul vücut rengini çikolataya çevir bence her şey daha güzel gözükür. Omuz başları arşa çıkmış
  8. Zphc orijinal mi?(resimli)

    Fotolar ile ürün aynıysa evet normal
  9. Decadan neden verim alamadım ?

    Hocam kesinlikle haklısınız yaklaşımınızda harika benim tezim de böyle oratada muhakkak bir terslik var ama sizin dediğinizden yola çıkarsam arkadaşımızın vücudu gayet güzel 2,3 kere yazdım zaten bu vücut buraya gelemezdi diye düşünüyorum acaba zaten büyüyeceği en büyük yere geldi sonra beklentisi bir o kadar daha büyümektide hayal kırıklığı mı yaşadı çünkü deca 1 ve 10 hafta arası güzel tepkiler veren bir ilaç. Ben troidlerden şüpheleniyorum. Seni etiketledim okumana rağmen cevap yazmamışsın tekrar ediyorum benim konumu okudun mu sen? Okuyup cevap vermediysen iftiracının teksini 3 kişi olmuşta hiç biri gram gelişememişte sen dahil 3 kişi bir ben etmiyor demek ki. 3 kişininde test sonuçlarını öncesi fotoğraflarını sonrası fotoğraflarını ilaç fotoğraflarını ekler misin rica etsem çok merak ettim öncesi vücutlarınızı ve sonrasını eminim ki eklemeyecek burada atarlanıp tutarlanacaksın Lafla peynir gemisi yürümez bak ben koydum günlüğümü senin ve diğer iki arkadaşının kür gelişimlerinide fotoğraf test olarak bekliyorum yoksa iftiracının tekisin. Diğer arkadaşımızın sorunu var veya yok fotoğraflarıyla yazdıklarıyla tartışıyoruz ama sen oradan çıkıp ispat yok delil yok sadece şöyle oldu böyle oldu diyerek konuyu karıştırıyorsun. Hadi hepsini geçtim gel benim kişisel gelişim günlüğüme yorum yap Son 1 yıldır yine kürdeyim yine aynı ilaçlar şuan ki halimden çok daha iyiyim bu arada haberin olsun Forumda çok fazla kripto kişiler var buradan gibi gözüküp her marka için bir marka özelinde değil tüm markalara dönül negatif yorum yapanlar delil olmadan ispat olmadan öyle oldu böyle oldu diyerek onları herkes biliyor zaten herkes her şeyin farkında. @Semih Erarslan bu adamın günlüklerini incleyin benden çok daha üst sınıf ve iyi bir vücudu var bildiğim kadarıyla full iran ve sp, balkan gitti bu adamın vücudunun üzerine hacim olarak ben forumda vücut görmedim bu adam nasıl gelişti? Neyse @Loving hocam kripto tiplere dikkat et bir değil tüm markalara zevki yakıştırmalar yapan çok insan var forumda haberin olsun. Ayrıca @fert hem memnun değilsin sayıp sövüyorsun son yıllarda şöyle böyle diyorsun hala sp kullanıyor başkalarına neden öneriyorsun? BURADA VERİM ALDIĞINI SÖYLÜYORSUN VE İLAÇ BOLDE DEĞİL, TREN DEĞİL YİNE DECA MAVİ OLANIN KIRMIZI RENGİ Baştan sona saçmalık ve karmaşalarla dolu konu.
  10. Decadan neden verim alamadım ?

    Anladım dediğim gibi sorun yok yalan demedim tekrar diyorum neden yalan olsun sadece mantığım şunu kabul etmiyor defalarca yazdık okurken sen bile hak vermiş olabilirsin bana abi 4k beslenmek her baba yiğidin harcı değil bende 4 veya 4,5 k besleniyorum nadirde olsa 5k ççıkıyorum zaten büyümek imkansız öteki türlü. Yani abi 10 hafta 4k beslen 1 kg alama ona kitlendim yoksa kimsenin babasının markası değil bbugün bu ilaç yaramaz yarın başka ilaç yarar ama sistemde sorun olabilir. Sen değerinde mutlaka troide baktır dostum. Tekrar diyorum vücudunda çok güzel umarım istediğini alırsın ilerleyen zamanlarda.
  11. Decadan neden verim alamadım ?

    Dostum sen neyin peşindesin asıl benim konuma dis like atıyorsun cevap vermek yerine Ben sana tek soru sordum hatta herkese yoldan geçen adamı kolundan tutup 10 hafta 4k beslesek net 5,6 kg alır doğal haliyle anlıyor musun? Sen ne yapmaya çalışıyorsun onu çözmeye çalışıyorum yoksa banane ne kadar geliştin gelişmedin benim umurumda değil. Mantığa ters dediklerin anladın? 10 hafta 4000 kalori al 1 kg almadım de ya buna gülerler Terlemen troidlerinle alakalı olabilir troid sorunu yaşayanlar ya çok zor kg alıyor veya veriyor onu kontol ettir bence. Ayrıca fiziğinde gayet güzel maşallah psikolojik olarak kendini kitledin mi ne yaptın çözemedim
  12. Decadan neden verim alamadım ?

    Hocam kesinlikle anormal yani 4000 kalori ne demek bilmiyor veya gerçekten ot mu yedi anlamadım. 1 kg diyor ayrıca ya sen bu beslenmeyi yap senin b*kn 5 kg gelir zaten tuvalete gittiğinde Kusura bakma ama.......... Hocam çok sağ ol emek verince oluyor Aynı fikirdeyiz hocam çok teşekkürler bu arada. İkinci günlüğüde güncelleyeceğim yakında.
  13. Tren & deca karşıtı

    Deca her zaman
  14. Peptid türkiye ile tanışmadan öncesi sonrası+ ( resim )

    Son kare çok iyi maşallah. Bende burası ile yeniden doğdum diyebilirim.
  15. Bodytech

    Arkadaşıma aldık çok sivilce yapınca bırakmak zorunda kaldı.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×