Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ahmetsancar

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

3 Takipçiler

ahmetsancar Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Deca ve libido sorunu

    Ya sormak istediğim sorular farklı sorular hocam forum platformumda olsa cinsellik ile ilgili herşeyi ben nasıl açık açık burdan sorabilrim. Bi kaç forumdada ben bu abinin mesajını okudum anlattığı etkileri filan. Ondan dolayı özel bazı şeyleri konuşmak istedim neyse kusra bakmayın tamam kurallar öyleyse uyucaz teşekkürler.
  2. Deca ve libido sorunu

    Abi wp veya bi sosyal medya hesabın varmı sana sormam gereken bi kaç şey varda izninle ?
  3. Deca ve libido sorunu

    Anladım abi, bi sen ileride dheas dht baktırabilirsen en azından onlar üzerindende fikir yürütüp araştırmanı yaparsın. Ben çok daha sıkıntılıyım evde müstehcen içerikli videolarda ve partnerlerde erekte öyle veya böyle olabiliyorum ama aferdersin eskiden dışarıda gördüğüne öten kuş şimdi çok çok zor ötüyo oda hayal filan kurucam anca anlık ereksiyon gitti yani. Ben böyle gider düzelmez ise evlenememde zaten. Bu konuyu en azından bilgilendirirsin bi gelişme olursa bizde takipde kalalım. Şifalar dilerim ereksiyon kaliten için ise yazdıklarımı bi denersin.
  4. Deca ve libido sorunu

    Peki abi ne kadar bi süre sonra etki aldın provirondan ? bi an benide şey yaptın kullanmayı düşündüm benim androjen yüksek gerçi dhea-s ama yinede artık kafayı kırdım ben önüme gelen herşeyi denicem uzun süre. ben 1 hafta filan kullandım en ufak bi etki almadım günde 25 mg'den.
  5. Deca ve libido sorunu

    Kalıcı olarak işe yarama olayı çok değişik bi konu abi. Mesala ben pct ile değerlerimi toparlamıştım sonra tekrar en dibe çakıldılar klomen kullanıyorum testo artıyor bırakıyorum tekrar hoop alt sınıra. Proviron kullanımı için bence bi dhea-s'na androjenine baktır ona göre proviron kullanımına karar ver abi. kan testlerini sabah kesinlikle aç karnına ver değerler çok oynayabiliyo birşey yediğinde. bide 1 hafta bi cinsellik yaşama veya mast yapma öyle baktır değerlere. Provironun işe yaraması güzel en azından. Bunu anca sen kendin deneme yanılmayla çözersin 2 ay kadar bi kullan. Tamoksifen kullanmana gerek yok diye düşünüyorum ama tam bilgim yok bu konuda. Cinselliğin ile ilgilide şöyle bi öneride bulunayım sana en azından çok sorun yaşama diye. Günde 5 mg cialis 1 ay kadar kullan ereksiyonlarında hızlanma oluyor geçmişe nazaran iyi duruma geliyorsun. Bunun yanında l-citrulline + nitrix oksid supplementlerini al ben bunlarla ereksiyon süresini 1 dakkaya düşürüyorum ama isteksiz ereksiyon libido aynı yine yani makinayı iş görür konuma getiriyorum sadece.
  6. Deca ve libido sorunu

    Benim sana önerim şu 1 ay boyunca günde 10 mg klomen al 25'li kır yarım al. Lh' yükseldikce testosteronunda yükselicek bi testosteronunu 600 700 lere filan çıkar bak bakalım bi libidonda ereksiyonlarında düzelme varmı. Ben bunu yaptım yabancı sitede biri önermişti değerlerim gerçekten iyi çıktı ama total testo 450'ye kadar çıktım artık mide bulantısından kullanamıyordum klomeni . O yüzden hcg alıcağım. Doğal olarak ömrünün sonuna kadar iyileşemessin abi deca dick bile 2 yılda toparlıyo 8 yıl dile kolay. Senin teston iyi değil benimkinden bile kötü seviyede ref aralıkları baz alınırsa. Bi bahsettiğim yöntem ile onu yükseltmeye bak istersen prengly al. Benim gibi işi bilmeyen doktorların kurbanı olmuşsun.
  7. Deca ve libido sorunu

    Ohoo 270-1730 senin bide bu referans aralığında 447. bu berbat bi rakam benim 142 - 923 aralığında 350. Senin testosteron değerlerinde berbat hocam. İşte bizde kür sonrası hpta kapandıktan sonra pct ile eski değerleri bulamıyoruz sorun bu bi yerde tıkanıp kalıyor testosteron alt sınırda kalıyoruz. Sen serbest testo ve , dhea-s baktırabilirsen onlarada bi bakmak lazım. Tabi bide dht dhitestosteron'a baktırmak lazım.
  8. Deca ve libido sorunu

    Yaş kaçtı hocam senin total testonda iyi seviyede değil , Şu sıralar spor filan yapıyormusun ? Sende alt sınıra yakınsın mesala. Serbest testo , Dhea-s'da önemli sende provirounun işe yaraması garip androjen düşüklüğünün belirtisi bu. Dhea-s yani. Ben 26 yaşındayım benimde total testom 350 çok çok aşırı yetersiz. Yukarıda attığım listeye bakarsınız 85-100 yaşında ki bi adamın testosteron seviyesi.
  9. Deca ve libido sorunu

    Pct şunu yaptım kür bitiminden 15 gün sonra günde 200 ui olmak üzere 15 gün boyunca prengly aldım göbekten aldım bunu ama. Burdada yanlış yaptığımı düşünüyorum kasdan alıcaktım. Bu süreçde klomen ve nolva aldım 30 gün boyunca. Sonra bi tahlil yaptırdım alt sınırın bi tık üstündeydim çok kötü değildim aradan 2 ay geçti testom alt sınırın tam ucuna dayandı pctden sonra düşüş yaşadım yani. Bu süreçde kafamı bir çok şey kurcaladı acaba varikosel tarzı birşey mi oldum diye. Sonra tekrar düzenli spor , doğal takviyeler ile yükseltmeyi deniyeyim dedim 3 ay buna uğraştım hergün düzenli spor squat ,deadlift ağırlıklı antremanlar cardiolar. Yukarıda bahsettiğim doğal takviyeler en ufak bi tekrar bi test yaptırdım yine berbat durumdayım. Bildiğiniz hipogonazim hastası durumuna geldim hatta ömür boyu iğne bile kullanmak zorunda kalabilirim var böyle insanlar üstad okudum kaynıyo bize uygun değil genetiğimize uygun değil hata yaptık. Bakalım bi hcg deniyeceğim değerlerimi ne seviyeye çekicek diye. Oda olmasa testosteron alıcam.
  10. Deca ve libido sorunu

    Hayır hocam yapmayınca düzeliyorum olayı şu haliyle libido birikiyor , Yani eskiden aynı gün 2 3 sex , mast çıkarsam bile isteğim olurdu hatta 105 kgde olurdu. Sırf ondan testosterona bağlıyorum ben total testosteron kesin benim sorunum hcg ile çözüm üretmessem pripionat alıp 600 bandı üstüne çıkıp ne duruma olduğumu test ediceğim. Yok proviron bende düzeltmiyor ama zaten sorunum androjen değil ki ben kan değerlerine göre hareket ediyorum. Bi dönem nitrik oxit dengemden süphelendim arginin + l-l-citrulline ilede çözüm bulamadım benim sorunum ereksiyon değil istek geldimi ereksiyon oluyor sorun libido onun farkındayım. Birde ruh halim sürekil düşük 1 yıldır en ufak birşeyden keyif almıyorum , ya pskolojik lafını artık duyunca sinirleniyorum hocam ben kendimi çok iyi biliyorum pskolojik değil. At gibi adamdım ben ereksiyon olmam için rahat 5 dakka hayal kurmam gerekiyor o libidoyu yakalamam için bunu tek yaşayan ben değilim sustanon içerisinde barındırdığı esterlerle bence trenden bile tehlikeli aptallık yaptık kullandık. Tabi her insanda böyle olumsuz etkileri yok ama ben doğal olarak düzeleceğimi beklerken çok daha kötü noktalara sürüklendim. Mesala ekde ki resimde dünyada yapılmış 2 araştırma var yaş aralıklarına göre testosteronunun olması gereken seviye diye bizim doktorlara bunu anlatamıyorsun bir tanesine ben makale okututm anlattım adam endokrin bide. Diyorum ki hocam tamam ben referans aralığı içerisinde olabilirim ama 70 yaşında bi diyabet hastasıda referans aralığı içinde ama alt sınıra yakınız. Ayrıca beni bitiren kür öncesi tahlil yaptırmamam oldu üstad , Eğer yaptırmış olsam eski değerlerime göre hareket edicektim artık öyle bi şansım yok deneye deneye bulmak zorundayım girdim bu kumara bi defa. Bu arada doğal olarak aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ginseng,zma,tribulus,testo booster,keçiboynuzu özü, En ufak bi yararları yok sadece klomen ile bi değerlerim kendine geldi oda çok mide bulantısı yapıyo diye kestim hcg + klomen gidicem ben yine oda olmadı testosteron alıcam dışarıdan kısa esterli.
  11. Deca ve libido sorunu

    bu sorunları yaşayan çok insan var hiç biri çaktırmıyo evliliğinden olan adamlarla konuştum ben. Hormonlar endokrin sistemi uzaydan bile daha karışık bi olay allah yardımcın olsun. Burdan sadece bu kadarını yazabildim bana wp'ni iletirsen değerlerine bi bakmak isterim. Ömür boyu proviron kullanmak istemiyorum demişsinya sırf 3 ay kür yaptı diye ömür boyu kıçında hormon iğneleri ile gezip testosteron veya hormon replasman tedavisi gören adamlar var. Zamanı geri alamıyorsun işte. Yaptık bi hata. Ben 1 ay hcg + klomen kullanımına başlayacağım total testo değerimi 600 bandına çıkarınca libidom ve ereksiyonlarım ne durumda kontrol edeceğim. Bana bekle doğal değerlerin düzelir cart curt dediler hiç birşey düzelmiyo yok öyle bi dünya. Steroid kullanan insanların uzun ömürlü kullanmasının sebebi bu pct ile filan öyle tamamen eskisi gibi olamıyorsun yoksa 60'lık hollywod yıldızları trt yaptırarak yaşamazdı. Testosteronum 500 600 bandında düzelmesse sorunu diğer hormon değerlerinde arayacağım prolaktin , östrojen bunları çıkardım aradan bunlarla hiç bi alakası yok benim sorunumun. Düşürdüm denedim. Ben 2 hafta mast yapmayınca kendime geliyorum yavaş yavaş ozaman anladım ki sorunum düşük t yabancı forumlarda konular açtım insanlarla konuştum testislerimde atropyh çekilme büzülme var. Hepsi düşük total testosteronda yaşamışlar bunu. Ha ama bizim doktorlarımıza göre ben maşallah taş gibiyim 80 yaşında ki bi adamla aynı testosteron oranına sahip bana sen çok iyisin sorunun pskolojik dediler ve her muanede benden 500 600 lira para aldılar. Prof endokrin bide bunlar istanbulun en daşşaklı doktorlarını aradım buldum doktorlar takviminden. Bu konuda kendi doktorun kendin olucaksın türkiye'de yaşıyorsan yoksa 150 200 bin maddi zarara girer kalkamassın altından aldığın sonuç 0 olur. Sen bana wp ilet veya bi sosyal mecra hesabı senin sorununada çözüm arayalım biz.
  12. Deca ve libido sorunu

    Ben sadece 8 hafta sustanon kullandım diye dağıldım, Hiç bir şekilde toparlayamıyorum 9 aydır ereksiyon senin gibi zorla çok uzun süre uyarılmayla oluyorum yaşamayan bilmez bakma forumlarda ki insanlarda bilmiyor tr de bu işleri, Pskolojim berbat durumda sen 8 yıl nasıl dayandın be abicim. Ben gece gündüz hipogonazim forumlarından tut bütün yabancı steroidforumlarını alt üst ettim öncelikle haline gerçekten şükür et çünkü 30 yıl 0 ereksiyon olan adamlar var. Bunun sebebi reseptörlerimizin ve genetiğimizin uygun olmaması bu boka batmayacaktık Bunun yanlış pct cart curt ile uzaktan yakından alakası yok endokrin hormonunu bir defa bozdunmu gitti o iş bizim gibi genetiği uygun olmayanlar için geçerli bu. Yoksa adam var 40 yıl kullanıyo taş gibi. Öncelikle gittiğin gideceğin her doktor sana pskolojik ayağı cekicek cünkü endokrin üroloji dahi hiç birşeyden çakmıyolar nasıl böyle emin konuşabiliyorsun diyebilirsin ama 20 tane doktor ile görüştüm testosteron değerlerin mesala alt sınıra yakın olsun referans aralığının içinde ol sana hiç birşeyin yok diyolar. Amerikada 500'den aşağı t değerin varsa seni direk alıyolar hastaneye. Öncelikle ben senin tahlil sonuçlarını merak ediyorum testlerim normal aralıkta çıkıyor diyorsun ya o kime göre ve neye göre oluyor. Referans aralığı içerisinde olman normal olmanı göstermiyor. Bunu çözmenin tek yolu var deneme yanılma yapmak kendi vucudunla kumar oynayacaksın. 10 yıl sonra pct ile düzelen insanlar var hptan kapalı olabilir , Bu forumdan bi kaç arkadaşımız bu durumda 1 tanesi ile sürekli irtibattayım ben yan etkilerimizi tartışıyoruz deneme yanılmalar yapıyoruz. Benim total testo değerim alt sınıra yakın bana 1 yıldır değerlerin çok iyi ayağı cekiyolar hatta bunu türkiyenin en daşşaklı vucut geliştirme hocaları cenk hoca tarzı adamlar bile söyledi hiç kimse birşey bilmiyor. Adam var 100 bandında bile etki görmüyo düşük testosterondan ama adam var 300 bandında berbat halde. İnsandan insana genetikten genetiğe değiştiği için buna deneme yanılma yapmadan çare bulman çok zor mesala proviron kullanmışsın biraz iyileştiğini hissetmişsin dhea-s değerlerine baktırdınmı hiç bu androjenin biraz düşük olduğunu gösterir. Bana wp'ni gönderebilirsen konuşur yardımcı olurum doktor önerisi için bu sorunları yaşayan çok insan var hiç biri çaktırmıyo evliliğinden olan adamlarla konuştum ben. Hormonlar endokrin sistemi uzaydan bile daha karışık bi olay allah yardımcın olsun. Burdan sadece bu kadarını yazabildim bana wp'ni iletirsen değerlerine bi bakmak isterim. Ömür boyu proviron kullanmak istemiyorum demişsinya sırf 3 ay kür yaptı diye ömür boyu kıçında hormon iğneleri ile gezip testosteron veya hormon replasman tedavisi gören adamlar var. Zamanı geri alamıyorsun işte , iş işten geçti.
  13. Üstad çok teşekkürler harika bilgilendirmişsin, O dönem prengly 5000 ui aldım ama hergün göbekten 250 ui 15 gün boyunca aldım nolvadex aldım aynı 15 gün boyunca az aldığımı düşünüyorum ben bence eksik yaptım pct'yi pct sonarsrı değerlerim düzeldi ama çok az artış gösterdiler referans değerlerinin bi tık üstü sonrasında ise ondan sonra yaptırdığım tahlilde yani yukarıda ki 1 . tahlilde berbat derecede düşüş yaşadılar bu nasıl oluyor acaba bu benim kafama takıldı ben şimdi klomeni filan kesersem tekrar düşüş yaşarsa ömür boyu ilac kullanmak zorundamı kalacağım algısı kafama oturdu. Doktor bana 3 ay kullanmamı söyledi klomeni ama şuan ki değerlerim'de lh referansı aşmış durumda sizce devam etmelimiyim bu değerler ile halen klomene. çok teşekkürler mesajın için hocam.
  14. 8 ay önce girdiğim sustanon , pripionat , masteron küründen dolayı değerlerim berbat durumdaydı pct filan işe yaramamıştı ereksiyon sorunu yaşıyordum ki halen yaşıyorum biraz biraz düzeldim ama. Kafamdaki sorun şu 2 ay önce ki tahlillerimde lh fsh yerlerdeydi testomda düşük sayılırdı doğal olarak toparlanmayı bekliyordum endokrine gittim endokrin bana klomen ile lh yi tetikleyeceğiz sonrasında toparlanamya başlar 3 ay haftada 3 gün kullan dedi ben 1.5 ay kulanıp bi tahlil yaptırayım dedim bu süreçde keçi boynuzu özü , e-d vitamini , ve haftada 3 gün klomen kullandım tahlillerim yaptırdım acayip artış var herşeyde klomen tek başına prenglyin yapamadığını nasıl başardıda bu kadar şeyi yükseltti acaba klomenmi yaptı bunu yoksa ilaçların vucuttan atıldıktan sonramı hızlandı doğal toparlamam anlam veremedim, Sizlere sormak istediğim şu 2.ci tahlilimdeki değerlerim sizce bi erkek için iyimi doğal olarak iyi seviyedede olduğumu gösterirmi ? Çünkü kür öncesi aptal gibi tahlil yaptırmadım eski değerlerimi hiç bilmiyorum o yüzden ona göre kıyas yapamayıp sizlerin düşüncesini almak istedim. Şimdiden tüm üstadlarıma teşekkürler. İlk resim 2 ay önceki sonuçlarımın cok düşük olduğu resim. 2 resim ise dün yaptırdığım tahlilimin resmi. Birde halen prolaktinimin yüksek olduğunu düşünenler var bi kaç kişi ile konuştum bazı kişiler yüksek olmadığını söylüyolar iyi durumda diyolar ereksiyon sorunumu tetikleyen ne onu çözmeye calışıyorum. Sizce bi tık yüksekmi prolaktinim gerçekten ?
  15. Pct sonrası normale dönüş

    Aynen hocam zaten konu açtım bende ama gelen yorumlar sağolsunlar bilgilendirici ama hep bilinen şeylerdi. Ben yine buraya atayım sen bi bak geçen nisan ayında ben sustanon , pripionat , masteron kürüne girdim kürün son 2 haftasına kadar sorun yoktu ne olduysa son 2 hafta oldu aleti sanki biri bedenimden aldı hissizleşti bilidğin ne ereksiyon olabilidim ne birşey akabinde 15 günün sonunda pct'ye başladık prengly klomen nolvadex 3 lüsü ile sadece testis boyutlarımda düzelme oldu ama ereksiyon sorunu devam ediyordu. Benim tek pişmanlığım şu oldu kür öncesi salak gibi tahlil yaptırmadım en azından o refedans değerlerimi yakalar öyle düzelmeye calışırdım kür öncesi değerlerim neydi hiç bir şekilde bilmiyorum. Herneyse sonradan biraz düzelme oldu bi cinsel içerikli videoda veya çok beni cok tahrik eden birşeyde ereksiyon olabiliyorum ama dışarıda 0 bi karşı cinse karşı olamıyorum yok yani. + Olarak şöyle sıkıntılarım var testisim sürekli büzüşüyor sıcakda bile oluyor bu sürekli büzüşüp ufalıyolar günün belli saatlerinde buna bi türlü cözüm bulamadım. Bundan 2 ay önce böyle olmayacak diyip kalkıp endokrin doktoruna gittim gitmeden önce bi tahlil yaptırdım , Değerlerim referans değerlerini ucu ucuna yakalamıştı aradan 5 6 ay geçmesine rağmen neyse doktor bana değerlerin çok normal korkmana gerek yok sana lh'yi tetiklemek için klomen vericem dedi , o ara içimden ne alaka klomen filan dedim, haftada 3 gün kullan dedi 1.5 ay kullandım dün tekrar tahlil verdim lh ve total testosteronum gerçekten toparlamış klomen bunu tek başına nasıl sağladı bilmiyorum. Ama ereksiyon sorunum halen devam ediyor tahlil sonuçlarımda e2 yi filan bekilyorum calışmada bugun yarın gelir onlarda. Tamamen olamıyorum değil ama eskisi gibi değilim ereksiyon olmak için 2 3 dakka uğraşmam lazım dışarıda. Bu siteden bi kaç kişiyle görüştüm peptidturkiye admini sağolsun wp'den prolaktinin yüksek filan dedi başkalarıda hayır normal diyor doktor prolaktinden söz bile etmedi iki arada bir derede kaldım. Hayır Doğal değerlerin 8 ay gibi bi sürede toparlaması gerekmiyormuydu 1 2 yılı bulan oluyormu sonuçta ben deca filan kullanmadım niye bu hale geldim anlamış değilim pskolojim berbat durumda kaç aydır bir ton adamla konuşuyorum hepsi farklı birşey diyor biri östrojenin bi tık düşük diyor diğeri prolaktinin yüksek diyor. Doktorun tavsiyesi bi nebze toparlamış gibi beni bi tahlillerime göz gezdirirseniz sevinirim sizlerinde yorumlarını almak isterim. Cabasere sırf ondan başlayamadım iki arada bi deredeyim 1 ay kullanayım mı acaba. Girdiğim kürün uzaktan yakından prolaktin ile alakası da yk diye biliyorum , ortada tren yok deca yok sustanon veya pripionat bunu sağlayabilir mi ? İlk tahlil doktorla görüşmeden klomen kullanmadan önce olan tahlildi , 2.ci olan 1.5 ay klomen kullanım sonucu cıkan tahlil serbest testo e-2 calışmada daha yarın gelir onlarda elime.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×