Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

GrexPlitt

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

GrexPlitt kullanıcısının son zaferi 2 Ağustos 2018

GrexPlitt en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

GrexPlitt Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Orijinal ilaç problemi

    forumu biraz incelersen orjinal ilaç problemi yaşamazsın kardeşim iyi sporlar
  2. Muhasebeciyim her gün sayısız insanla tanışıp iş yapıyorum ama Burak hoca gibi bir insan tanımadım hangi konuda olursa olsun ne kadar bıktırıcı soru sorarsak soralım enerji gardını düşüremiyoruz bir insan her soruya mı bu kadar samimi cevap verir enerjisi gram düşmez. 7/24 hangi durumda olursa olsun o karizmatik güven veren sesiyle soruları hiç bir zaman yanıtsız bırakmaz. yıllar ne kadar geçerse geçsin burak hoca hep aynı. Hocam kralsınnnn iyi ki varsınnn B ıkıp usanmıştık sahte ürünlerden U mudumuz tükendi derken çıktı burak hocam peptid türkiyeden R akibi yokmuş anladık ilk günden A dam gibi adam K ralsın her zaman hocam.
  3. Kür yorumu?

    Reis senin konun efsane olmuş resimleride koymuşsun helal olsun sana, bende ilk kür olarak senin kürü düşünüyorum yukarda kusursuz planlama demişsin 1-10 deca 1-5 danabol eklesem ağır olur mu sence ilk kür için (kuşun sağlığı herseyden önemli :)))
  4. Ilk kür.

    sence boldenonun dozunu artırmalımı son 4 hafta ?
  5. Ilk kür.

    reis ciddi bir beslenmeyle +supplement sence ortalama ne kadar kilo alırım kür sonrası ne kadarı gider
  6. Ilk kür.

    Arkadaşlar malesef türkiyede olduğumuz için su içmeye bile korkuyoruz sahte mi diye Yıllardır araştırıyorum en güvenilir en yardımcı platform burası net ürün konusu olsun burak hocanın yardımı samimiyeti olsun number one burası. uzun zamandır başlama niyetindeydim istedim ki hem 16 haftalık ürün rakamını biriktireyim hemde mct pct supplement iyi bir beslenme için bütçe olsun diye bekledim. bayramdan sonra start vermeyi düşünüyorum iyi bir bütçe ayarladım. Kafamdaki kür 500 testo 500 boldenon 16 hafta.. yarışma hedefim yok yıllardır spor yapıyorum farklı türlerde uzun boylu olduğum için 1.87 78 kilo ektomorf vücudum var çok zor kilo alıyorum bir hastalık vs hemen kilo kaybı oluyor. Bu yüzden bu kürle 85-90 arasına çıkıp kalmaya çalışıcam. ama tek soru işareti bu kürün bana çok zararı olur mu cinsel açıdan.. sigara alkol kullanmıyorum herkese selamlar saygılar
  7. Only boldenon ?

    İyi bir supplement kombinasyonu içinde boldenon da supplementmiş gibi kullanılabilir mi 16-20 hafta ? kan hücrelerini arttırıyor müthiş bir iştah için kullanılabilir mi ? Türkiyede hiç konuşulmamış yabancı forumlarda var ama onlardanda bişey anlamadım sadece boldenon kullanmanın ne gibi zararları olabilir ? bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.
  8. Thor ragnarok

    ve 16 hafta yapmak istiyorum bi terslik olmazsa
  9. Thor ragnarok

    Arkadaşlar 2 yıldır yapıyorum. 1.87 82 kg son karar olarak artık ilk kürümü testo 500 bolde 400 olarak karar verdim. Kür içi kür sonu nasıl bir yol izlemeliyim herkese sevgiler saygılar
  10. Deca dünyasi

    tesekkürler reis
  11. Deca dünyasi

    Arkadaslar ilk kür olarak deca kürü yapmaya karar verdim. kür süresi ne kadar olmadı dozaj ne kadar olmalı nasıl bir pct yaparız yardımcı olursanız sevinirim resimli yapacağım hafta hafta paylaşacagım herkesin faydalanması için
  12. Zyzz kürü :)

    peki boldenon ile kalıcı biseyler kazanabilirmiyim alt yapımız varsa ? demek istediğim kür sonu hepsi gidecekse bu işe girmek pek mantıklı görünmüyor.
  13. Zyzz kürü :)

    Arkadaşlar merhaba tecrübeli dostlardan yorum bekliyorum sigara alkol kullanmayan birinin yılda 1-2 küre girmesi ilerleyen yaşlar için vücudu nasıl etkiler en önemlisi bu kürler cinsel hayatımıza darbe vurabilir mi ? yada bir bulk bir definasyon kürüne giren birisi yaptığı güzel vücudu yüzde kaç koruyabilir yada bu 2 kür sonunda tamamen bıraksa kür işini doğal yollardan devam edip kürsüz gelişim sağlayabilir mi yani hedefimiz bodyci gibi hantal gezmek degilde crosfitci gibi paramparça esnetik bir vücuda sahip olmak bunu korumak. ŞİMDİ SİZİN AKLINIZDA 2 SORU VAR 1- DECA NEDİR 2- NEDEN KULLANILIR deca öcümüdür ?
  14. Ilk kür ilk heyecan yardim bekliyorum dostlar

    çok teşekkür ederim yorumlar için kaleminize saglık
  15. Arkadaşlar 23 yasındayım 2 yıldır fitness yapıyorum 1.85 80 kilo atletik biriyim 16 haftalık kür düşünüyorum ekonomik durumum biraz sıkıntılı olduğu için ilk 10 hafta testo 250 boldenon 200 kür son 5 hafta 500 testo 400 boldenon düşünüyorum danabol kullanmayacagım. alternatif 15 hafta testo 250 boldenon 200 bana neler katar böyle bi kürün pct si nasıl olur Cinsel konuda sıkıntı yasarmıyım tek korkum bu kür konusunda yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi kürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×