Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

m.oguz

Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

m.oguz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Güncel Profil Ziyaretleri

1.021 profil görüntüleme
  1. Bunlarda benim kan sonuçlarım;

    Bu tarz konuşma tarzına sahip olan bir insana neden açıklama gereği duyuyorum bilemiyorum ama şöyle izah edeyim, kimseye gösteriş yapacak veya yalan söyleyecek halim yok. Eskiden bu sitedeki bazı arkadaşların olduğu bi wp grubu vardı samimi olduklarımızda vardı zaten bilenler biliyor. Bu saldırgan tavırlarının sebebide nedir anlamış değilim herneyse. Deca küründen sonra uzun süre libido östrojen prolaktin vs sorunlar yaşadım. Zaman zaman arimidex ve cabaser kullandığım zamanlarda oldu kürden aylar sonra. Şu an neredeyse son kürümün üzerinden 1 sene geçti ve yeni yeni libidom eski haline döndü. Tabi yıldızlı yazı arkadaşın dediği gibi arimidex fln tarzı bişeyler kullandın diyorsan. Bak buda kürlü hali ?
  2. Bunlarda benim kan sonuçlarım;

    Hayır kardeşim kürdan çıktıktan 6 7 ay sonra yaptırmıştım o testi.
  3. Bunlarda benim kan sonuçlarım;

    Biri doğallık mi dedi 😂
  4. Kür içi test sonuçları

    Kurden önceki halinin resminide eklersen daha motive edici olur. Birde arimidex ve cabaser kullanımın ne sıklıkta kaçar mg ?
  5. Bu nasıl bir üslup kardeşim? Burda sokak ağzı ile meseleler çözülmüyor..
  6. 8 haftalık değişim

    8 hafta gibi bi süre için başarılı bana göre. Ürünlerin markaları bizimle paylaşabilir misin ? Başarılar..
  7. Ilk kürüm biraz bilgilenmek istiyorum

    Carbon ? Ingiltere ? 1500 tl ? Kardeşim git paranı geri al o salonuda terk et..
  8. Dianabol ilk kullanım tavsiye

    Tek başına kullanacaksan hiç kullanma,boşuna hormon dengeni bozmana gerek yok
  9. Sustanon+deca 5.Hafta 70kg dan 81kg a

    Resim ataydın keşke..
  10. Vücudumun verdiği değişik tepkilerden sonra test yaptırmaya karar verdim ve sonucları sizlerle paylaşmak istedim, yorumlar sizin...
  11. Biraz kişisel bilgi verir mısın boy kilo yağ oranı vs. Ilaclarin markaları nedir, kaç mg vuruyorsun haftada, Kur nasıl gidiyor kaçıncı hafta kaç kilo aldın?
  12. Ekteki resimler bilgiler vs. Görünmüyor cidden bende merak ettim ne olduklarını. Açabilirseniz sevinirim teşekkürler..
  13. Booster eca

    Yanlış anlamazsan video çok uzun izlemeye vakit ayıramadım, kısaca özet geçer misin
  14. Test sonuclarim yardim

    Hocam yanlış anlamazsanız birkaç yorum yapmak istiyorum yazdıklarınıza, amacım tartışmak değil sadece görüşümü belirtiyorum. Ayrıca ilacın çalışıp çalışmadığı ile ilgilide yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmamak adına.. 1- Yukarıda paylaştığım resim benim kürsüz halim ve total testo seviyesi üst sınıra yakın. Bunu birkaç takviye ile (steroidsiz) üst sınıra çıkarmam mümkün. 2- Testte birkaç saat gecikmenin çok büyük farklar yaratıcağını düşünmüyorum. (uzun esterde 3-5 günde çok büyük fark yaratmaz) 3- Arkadaş kürden önceki test sonuçlarını paylaşmamış, nasıl 2'nin altında olabileceği kanısına vardınız ? Kürden sonra herkezin testo seviyesi düşer pct ile vs tekrar normal haline döndürülür. Sonuçların güya 4 katı çıkması ile 8 küsür olmuş testo, sizce yüksek mi yeterince ? 4- Sustanon kürümdede testo e deca kürümdede 2-3. haftalarda yaptırdığım testlerde sonuçlarım birinde 55 küsür diğerinde 54. bilmemkaç çıktı gerekirse bulup paylaşabilirim. Son olarakta bu ilaç mevzusu vücutla genetikle vs alakalı olabilir sanıyorum yani kişiden kişiye değişiyor. Kiminde 10-15 gördüm kiminde 26 ları gördüm, bende 55 küsür gördüm, 76 küsür olanı bile gördüm (total testo). Kısacası tolgacanın dediği gibi ilaçlar herkesin metabolizması aynı şekilde çalışmaz, ilaçlar her bünyede aynı etkiyi göstermez.. Ufak bi not bırakıyım; kişisel algılamasın kimse, yorum yaparken bu kadar atarlı giderli olmaya, birbirimizi küçük düşürmeye çalışmaya, birbirimizi tanımadan kişisel yorum yapmaya, kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar..
  15. Irakta genotropin bulunur mu ?

    Arkadaşlar soru başlıktaki gibi, Türkiyede satılan orjinal pfizer marka genotropinden ırak eczanelerinde bulunuyor mu ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, teşekkürler..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×