Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mojojojo

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Mojojojo Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Insülün kullanımı

    @Chalipso neden humalog kullanmiyorsun biraz daha tehlikeli ama daha cok isine yarar
  2. Hgh sız insulin kullanimi

    Eczane mali insulin Humalog kullanacağım. HGH olmadan verimsiz mi olur? Ghrp2 cjc1295 kullansam Humalog ile verimli olurmu en azindan HgH in yerini azda olsa tutarmi yoksa Humalogun calisma sistemini bozarmi? Son olarak igflr3 de var elimde bunlarla kombinlenebilirmi? Tesekkurler. HgH olmazsa yaglanirsin demeyin onu biliyorum ben irilesmekten ilaclarin calisma sistemlerinin etkilesiminden bahsediyorum.
  3. Kürde karaciğer testi

    Tavsiyelerin icin cok tesekkurler. Verecek paragraflarca cevabim var ama kimsenin zamanini calmaya basini agritmaya gerek yok. Psikiyatri olayini cok soylediler bana ama 2 haftadir biraz olsun iyiyim cunku en iyi psikolog kicima vurdugum testo suan
  4. Kürde karaciğer testi

    Bur kurlere girme sebebim psikolojimin bozulmasi kendimi kotu ve zayif gormem. Depresyondaydim aylardir. Yapabilcegom bisi yok psikolojimin duzelmesi icin buyumem gerek her seyi goze aldim
  5. Kürde karaciğer testi

    Yarisma gibi bi hedefim 3 sene sonra falan 21 22 yaslarimda var. O yuzden mptiveli bi sekilde tekrar basladim. Daha agir kurlere girecegim onumuzdeki ay suan 250mg testo sadece gidiyorum. Guclu anabolizanlar ve igf lr3 ile nisana patlamis olurum diye dusunuyorun. Dedoklerinde haklisin surekli birakip baslamak ve hedef koymak gercekten cok yararli oluyo aslinda birnevi motivasyon sagliyor. Ama yeniden baslamanin ilk 1 ayi gercekten zorlayici
  6. Kürde karaciğer testi

    Geri dönüs edit: Kürü bitirmeden ilaci sporu beslenmeyi ve sporu kesmistim. 7 8 ay gecmiş konuyi tekrardan gordum. Arkadaslar çokusum inanilmaz oldu 15 20 kilo verdim sebebi ise kürü bitirmek degil kur bittikten sonrada 2 3 ay daha hala hayvan gibiydim. Beslenmeyi ve sporu da kesince çokusum kacinilmaz oldu kaldi ki gunde 1 bardak su iciyor yada icmiyordum. Bugun 6 7 ay arada sonra tekrar basladim spora ondan aklima geldi burasi. Kollarim vucudum suratim her yerim zapzayif uzun sure depresyondaydim psikolojik sorunlarim vardi. Neyseki duzeldi denilebilir. Dedigim gibi bugun spora basladim. Gecen haftada baslamadan sadece testo enantathe enjeksiyonlarimada başladim
  7. Oncelikle merhaba herkese. Kur icinde androjenik ve anabolik alimini 20 gun kesip reseptor temizlemek ve verimi arttirmak icin, Dogal sistemi yerine getirmek icin degil *Reseptorleri acmak icin. sizce ne kullanmali testo tren anapolon sustanon deca vb ilaclarin kullanildigini varsayarsak.
  8. Kürde karaciğer testi

    yani 1 ay anapolon kullanamama ragmen karacigerim zerre zarar gormedi sansliyim demek oluyor. son 4 hafta bidaha gireyim ozaman?
  9. Kürde karaciğer testi

    hocam zaten 75 kg yagsiz idim onceden de hayvan gibiydim. kolum kirilinca 3 ay iyilesmedi o ara yemek antrenman ne varsa salmiştim. tekrar basladigimda hayatimda hic yemedigim kadar yemeye ve inanilmaz sert uzun yogun antrenmanlar yapmaya basladim. daha 90 95 e kadar yolu var 1 2 ay icinde.
  10. Yaklaşık 6 haftadır kürdeyim. sustanon ve anapolon kullandım. anapolon şuan bitti. kür devam ediyor. karaciger testi yaptirdim ac karinla. ldh haric tum degerlerim normal cikti. 4 hafta 100 mg anapolon kullanmama ragmen. kürün verdigi zararlar kisiden kisiye gore degistigi bilinmekte. sizce karaciger yonunden sansli miyim? ayrica hic duzenli ve ozel olarak yesillil vs milk thistle falan kullanmadim. bu arada 18 yasındayim suanki formum resimdeki gibi. Daha yeni sahile atladigimda cekildi edit: 3 ay sakatlik sonrasi 60 kg girdim küre şuan 84 kg yim
  11. Kür içinde Test acil !

    Testo boldenon kurune girdim. 2 gun once persembe ilk enjeksiyonumu yaptim. Ayrica her sabah ve aksam danabol atiyorum. Ilaclarin orjinal olup olmadigini anlamak icin ne kadar zaman sonra testo testine girmem gerek?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×