Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

destan1327

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

destan1327 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Virigen kürü definasyon

    Doğrudur karıştırıyor olabilirim.
  2. Virigen kürü definasyon

    Başka bir forumda ilacı kullanıyor olduğunu yazmışsın test yaptır değerlerini görelim ne kadar sonuç alınabilir bir kullanım olduğunu o zaman tartışabiliriz fakat forumda daha önce kullanan çıkacağını sanmıyorum.
  3. Jinekomasti yardim

    kitle oluştuktan sonra tek çözüm cerrahi müdahale diye biliyorum. son durumunuz nedir yazabilirmisiniz
  4. Humatrope 72 uı hakkında bilgi!

    Büyüme hormonları kalbi de kanser hücrelerini de büyütür. Etkileri konusunda ise OKUDUĞUM KADARI İLE humatrope hakkında iyi şeyler söylenmediğini gördüm genotropin ile olan fiyat farkı bende de pek olumlu şeyler hissettirmiyor.
  5. 16-18 hafta kür için düzenlenme hakkında

    Boy 181 Kilo 92-93 kol 40.5 Yağ oranımı hesapladığımda 24 çıkıyor @HalfNatty 'nin dediğini desteklemek amaçlı söyledim yağ oranınızın %20 nin üzerinde olduğu aşikar
  6. Kür içi test sonuçları

    bu kadar anabolik ile altı ve astı merak ettim keşke baktırsaymışsın bu arada allah koldan almış göğüse vermiş form çok iyi
  7. tekrardan merhaba, benim bahsettiğim konu sağ kolum ağırlığında olup başarabileceklerin değil 57 kilosun ve kilo almak için küre ihtiyacın yok bahsettiğim bu. Ayrıca sen ağırlığın kadar kilolarla çalışıyor olabilirsin görüyorum salonda senin gibileri 20 kilo ile biceps curl yapıyorlar endişeleniyorum fıtık olacaklar diye ben 93 kilo da 12 kilo ile curl yapmaya devam edeyim sen de trenbolone kullanıp kendini karınca sanmaya devam et başarılar. @Loving hocam arkadaşın üslup konusunda tavsiyelere ihtiyacı olduğunu düşünerek sizi etiketliyorum.
  8. 58 kiloda kür anladım hocam
  9. 8 haftalık değişim

    Değişim gayet iyi fotoğraflar arasındaki kilo farkını varsa ölçüleri ve makrolarınızı yazabilirseniz en azından kendi adıma bunlardan yararlanabileceğimi düşünüyorum başarılar.
  10. Kürün 9. haftasi hormon ve kan testi sonuçlari

    şahsi görüşüm son enjeksiyonların'daki ilaç boş olabilir ve böylece karaciğer değerlerin normale dönmüş ama hala kanında testosteron yüksek olduğu için üst sınırın biraz üzerinde çıkmış olabilir
  11. Testo + deca + danabol kür içi test sonuçlarım

    ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra mı kan verdiniz
  12. Kür içi kan tahlil sonuçları

    değerli yorumunuz için çok teşekkürler dikkate alacağım
  13. Merhaba,5 aralıkta başladığım 500 Mg Sustanon 230 Mg Tren. E. küründe 1. ayı doldurmam sebebi ile kan tahlili yaptırıp genel durumu görmek ve bilgili hocalarımdan nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair bilgi alabilmek adına sonuçları buraya atıyorum ve herhangi bir koruyucu kullanmama gerek olup olmadığını merak ediyorum (hastahane uzak olduğundan sabah pizza yiyip kan vermiştim bilginiz olsun )
  14. 17 yaşında ilk kürüm

    bence tam tersi vazgeçiremiyorsak öneri vermemek kasaplık olur hepimiz biliyoruz ki jeff ler jon skywalker lar vs. bu yaşlarda küre giriyordu bu durumun bu kadar abartılmasına anlam veremiyorum
  15. Ventolin günlüğü(kür öncesi yağ yakımı)

    ahahahaha hocam tamamen psikolojik ilk clen kullandığımda dediğini ben de yaşamıştım şuan ben de ventolin kullanıyorum onu aştım herhangi bir sıkıntı yok çok kafana takma ölürmüyüm diye felan doz aşımı yapmazsan hiç birşey olmaz rahat ol

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×