Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alpay372

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

alpay372 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Sarp ege </p>

Profil Bilgileri

  1. Larry wheels steroidi bırakması

    Çok haklısın katılıyorum 👍🏻
  2. Larry wheels steroidi bırakması

    Lary steroidi bıraktığını açıkladı ve şuan TRT dozu ile ilerliyor.. Yeni bir olay ve takipteyim. Bu düşüş hakkında ne düşünüyorsunuz... Bu kadar hızlı olmamalı trt dozunda bile. Dünyanın en nankör sporu olabilirmi 😁😁 Anabolik steroid bırakmadan önce ve bıraktıkdan 1 ay aralıklı resimler.
  3. Kafam da soru işaretleri

    Hocalarımızın dediği gibi gerekli testleri ver. Sonuca göre devam et bu yaşlarda bende önermiyorum ya cidden gözü karartıp ben yarışmaya hazırlanıcam bu işin içine giricem özel hocalar ile çalışıcam dersin o zaman hadi biraz anlarız.. O hazırlayan hocalar bile bu kadar sert bir Kür ile seni başlatmaz. Zamanın bol hayat devam ediyor. Sanki yarın ölürü** ne varsa vücuduma sokun kafası bu. Böyle olmaz zaten bu iş. Asıl az ilaç ile max gelişim sağlamak olmalı bana kalırsa amaç. Tabi boy kilo vs bunlar etkiliyor... Geçmiş olsun testlerden sonra pct ni uzun tutman gerek başka türlü zor kurtulursun sakın pes etme bu süreçte ne denirse o yolu izle.
  4. Testo enanthane propionate cypionate

    Emeğinize sağlık güzel bir tartışma sohbet olmuş 🙂
  5. Deca dick problemi

    Dediğim gibi ben daha önce bölerek kullandım ama uzun zaman önce bir anda 5000 vurdum önerilir mi? sanmıyorum herkesde bunun aynı etki edeceğini düşünmüyorum bana herangi kötü bir etki olmadı. Dediğim gibi risk.
  6. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Sadece testosuz kalınca değil sigara bile düşürebilir alkol kullanımı da düşürebilir. Ama şöyle mesela bağımlılıklarda örnek vereyim sigara alkol vb ürünlerin... Sigaradan yola çıkalım başlarda bağımlılık yapmıyor ama zamanla beyinde nikotin reseptörleri oluşuyor. Uzun süre kullanımda bu reseptörler besleniyor ve bıraktığında aç kalıyor sinir yapıyor. Yoksunluk yapıyor vs vs.... Şimdi konumuza gelirsek doğduk büyüdük ve erkekliğimizi hissetmeye başladık kıllanıp sakallandık. Ergenlik dönemi falan derken vücutda testosteron hakim reseptörler güzel besleniyor. Herşey buraya kadar yolunda ve böyle gidiyor. E dışardan testosteron aldık. Küre girdik ve reseptörler daha da yüksek etkide doyuma ulaştı... Çok ayrıntı girmiyorum bilinen konular olduğu için... Devam ediyorum. Kür gitdi herşey bitdi pct zamanında yapıldı veya yapılmadı. Ama vücudun hormonsuz bir boşluk dönemi oldu.. Ve testo baskılandı sıfırlandı. Ne oldu? Reseptörler alışık olduğu testosteronu hissedememeye basladı bu insanda sigara gibi olmasada ki bence daha kötü yoksunluk yaratdı. Yani ihtiyacı var yıllarca bununla beslenmiş ama yok. Burda başlıyor herşey zaten. Ve bu süreçte Arimidex klomen kullanılmadıysa vücutda hakim olan östrojen yükseliyor. Ki bana kalırsa östrojen reseptörleri vücutda kendine daha fazla yer ediniyor... Şimdi sigara örneğine gelelim bir süre bıraktık zor geçiyor stres sıkıntı öfke gibi ama uzun zaman sonra köreliyor bu reseptörler. Sigaradan tiksinme başlıyor... İşte vücut da uzun süre testodan uzak kalınca reseptörler eskisi kadar testo ya etki etmiyor duyarsız kalıyor. İşte burda bana kalırsa şöyle bulk kürü definasyon kürü vs vs bunlar işin profesyonel kısmı pişmansın bırakıcaksın. Doğal yolla kendine gelmek istiyorsun. Olay belli. Reseptörleri kısa ester testo ile güzel aktifleşririp. Doyurup sert şekilde. Östrojen referans aralıklarında tutup sağlam bir PCT ve vitaminler destek ürünleri ile devam etmek. Ben böyle düşünüyorum BU KONU ile ilgili.
  7. Test sonuçlarım

    Sonuç güzel ilaç çalışmış prolaktin uçmuş bir yandan yarım tablet Cabaser alabilirsin veya muadili. 7 günde 1 yarım alabilirsin yada daha ufak çünkü sıfırlama prolaktin önemli. Ama bu sınırlar iyi değil
  8. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Bazen bazı şeylerin fazla matematiğine kaçıyoruz bence.. Ve bu insanı daha yoruyor ve kafasını karıştırıyor.. Aslında olay belli test yaptır sonucu bizle paylaş ve sonra bu sürece başla... Bu süreçte her zaman yanında ar ve sarm (Arimidex klomen Tamoxifen) ların olsun bu işlerle ugrascan insanların 1 kür bile yapcak olsa çekmecesinde bunlar olmalı bu yüzden özellikle belirtmedim. Ama en önemlisi önce kafanı rahatlat kafa rahat olunca istediğin yere çok daha rahat ulaşacaksın. Psikoloji ve testosteron üzerine de biraz araştırma yap. Ama Türkçe ingilizce çevir ve makeleleri oku. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Dediğim gibi bana mantıklı gelen yol bu.. En temizi bu önce bir reseptörler kısa ester ile doysun güzelce dht için proviron alabilirsin. Başka ek bişe eklemen senin tercihin ama burda amaç en temiz şekilde girilip çıkılması a b c d şıkları olmasına gerek yok. Zaten testosteron un en güçlü formu suspansiyon dur.. Yani ilk kullanılan ester siz olandır. Çok hızlı bağlanır vücuda propionat onda çok az daha sert bağlanır ama enanth kadar az az salınmaz ve vücuda istediğini vermiş olursun.
  9. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Bende yaşadım bunları enanth sadece zaman kaybı böyle bir dönemde... Diyorumya uzun ester enjeksiyon sonrası ağır ağır açılıyor vücutda ve sigara alkol kullanımı psikolojik sorunlar bunun tamamını kullanamıyor vücut. Benim tavsiyem ve görüşüm kısa ester vücuduna girdiği an kendini çok hızlı bir şekilde kana salıyor. Ve reseptorlere sert şekilde koşuyor... Enjeksiyon sıklıkları daha fazla kısa esterin bu seni zorlayabilir ama zorlanmadan olmuyor. Uzun esteri koyup ağır ağır beklemek yerine (böyle bir süreç için) bu daha mantıklı.. Çünkü uzun süre testosuz kaldın morelin bozuldu yaşam enerjin gitdi tadın tuzun yok. Kayıp bir zaman var ve. Kısa ester testo ile sert giriş yap yapıcaksan. Reseptorlerin buna ihtiyacı var. Yoksa zamanla androjen Reseptorlerin bile azalıyor az testosteron dan ve hiç olmayan testosteron dan bu kez vücutda ne hakim oluyor sıklıkla östrojen bu zaten sıkıntı vücutda kas erimesi ve kasların yumuşamasına kadar etkiliyor ve bir erkeği katabolik duruma sokuyor... Benim görüşüm bu şekilde. Madem denemediğin yol yok en temizi bu. Bana kalırsa uzun ester zaman kaybı gibi görüyorum...
  10. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Burda hocalarımız var güzel fikirler veriyorlar ama bana kalırsa kendi görüşüm kısa ester tosto ile proviron alabilirsin.. En temizi bu gibi geliyor bana. Kendini iyi hissediceksindir bu süreçte ve geçmiş kürleri unutup kafanı rahat tutup pct geçmen gayet iyi..
  11. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Uzun estere gerek yok olucaktı kısa ester 100mg bile yeterli burda amaç kas dan ziyade. İyi hissetme. Kafanı toparlama ve peşine pct.
  12. Deca dickle 3 yıl kurtulamıyorum

    Öneri değil bence ama zaten vücut iyi değil. Bunları almak yerine testosteron un suspansiyon veya propionate kısa ester ile reseptörleri sağlam bir uyarı sert bir giriş. Vücuda kendini iyi hissetircek.. Vücut bir noluyo lan desin. Kısa estere gerek yok bu zamanlar psikoloji zaten iyi değil. Ben kötü psikolojinin normal insanda bile testoyu düşürdüğü yazılar okudum.. Mesela uzun ester aldın 250 500mg e kafa zaten iyi değil. Ne kadar iyi kullanıcak vücut bunu bu süreçte en mantıklısı ya zamana bırakmak ama olmuyo diyorsan kısa ester alıp yumuşak pct geçmen önerim olur.
  13. Deca dick problemi

    Eminim gitmediğin doktor denemediğin çözüm kalmamıştır.. Ama ben sana iki öneride bulunucam birçok ilaç kullandım pct dahi yapmadığım zamanlar oldu no19 grubunda bile.... Sıfır ereksiyon ile de gezdim çalıştım... Vücuduna hiçbir şey kullanmadan en basiti vitamin bile. Bir süre bekle test yaptır.. Sonra Kısa ester testo al reseptör leri aniden bir tokatlasın güzelce.. Sert uyarılmaları lazım bana kalırsa uzun ester de yavas yavas beklemene gerek yok hızlı etki ve hızlı çözüme odaklan. Gerekirse uzun süre kendi haline bırak vücudunu . Dhea kullanabilirsin. Ve bol bol terlemeye çalış bu işin önemli kısmı psikoloji... Ne düşünürsen o olursun dostum bu işler böyle. Gerekirse bu tedavi sürecinde kendine biraz zaman ayır meditasyon tarzında gözlerini kapat hayal et ve erekte olmaya çalış. Beyin ile penis arasınaki düşünme olayını dahada sağlamlaştır. Kür sonu bu bağlantı kopuyor genelde. Ben düşüncenin yapamayacağı sey yok diye düşünüyorum.. Zamanla kafaya taktıklarımız aslında. Bizi dahada bitiriyor olmak istemediğimiz biri oluyoruz finalde... Olmak istemediğimiz biri olmamaya çabalarken aslında bunun olması gereken alanı zemini yaratıyoruz. ZAMAN - SABIR - SONUÇ... Gerekirse hiçbir şey kullanma östrojen prolaktin ne kadar yüksek bilmiyorum bunları düşür. Ufak ufak hcg dozları al.. Ve birde Tamoxifen uzun süre kullan bıraktığında her şeyi doğru yaptığının bilincinde doğal yollar ile Tribulus ZMA gibi ürünler al test yaptır bu süreçlerin her aşamasında... Ben nasılım çok iyiym bu steroidleri benim kadar bilinçsiz kullanan az insan vardır. Ama uzun süre oldu arındım artık 5000iu bir anda bile vurdum öneri değil.. Şuanda çok iyiyim. Uzun süredir vücudum boş. Kendi haline ve herşey yolunda. 😊
  14. En iyi steroid döngüsü %100 t iyileşmesi

    Haklısınız galiba ağır dozlar ama eskiden nor19 ilaç kullanmış ve uzun vadede ereksiyon sorunu çeken kişiler için ne kadar yararlı olur merak konusu.
  15. Öncelikle herkese merhaba uzun süreli araştırmalarım sonucunda steroidler ve pct hakkında youtube ve İnternet sitesinde çok faydalı bilgilerde bulunuyor.. George Touliatos adında bir doktor ve. hormon replasman tedavisi ve ASIH (anabolik steroid kaynaklı hipogonadizm) konusunda uzmanlaşmış bir Biyopatologdur. Dr. Touliatos , 25 yaşında Atina tıp fakültesinden mezun... George, anabolik steroidlerin etkilerini tedavi etme konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri olarak biliniyor.. Çok iddialı olduğu bir PCT protokolü var kesin çözüm olduğunu söylüyor.. En İyi Döngü Sonrası Tedavi (PCT): 45 Gün İçinde %100 Testosteron İyileşmesi. Dr. Michael Scally, hormon tedavisinde önde gelen tıp uzmanlarından biridir ve ASIH (anabolik steroid kaynaklı hipogonadizm) konusunda uzmanlık bilgisine sahiptir. Yüzlerce hastayı tedavi ettikten sonra Dr. Scally, 19 sağlıklı erkeği tedavi etmek için klinik bir raporda kullanılan bir PCT protokolü geliştirdi. Bu erkeklerin tümü , 12 hafta boyunca Testosteron ve Deca Durabolin kullanmanın bir sonucu olarak aşırı derecede bastırılmış testosteron seviyelerine sahipti . Aşağıdaki protokol, erkek deneklerin %100'ünü başarılı bir şekilde tedavi ederek serum testosteronlarını normal seviyelere (45 gün içinde) getirdi. Vücut geliştiricilerin bir steroid kürünü takiben 4 aya kadar düşük testosteron yaşamasının yaygın olduğu düşünüldüğünde, bu oldukça büyük bir başarıdır . 20 gün boyunca gün aşırı uygulanan hCG – 2000IU Tamoksifen (nolvadex) – 45 gün boyunca 2 x 20 mg Klomifen (klomid) – 30 gün boyunca 2 x 50 mg Yukarıdaki döngü sonrası terapi planı agresif olarak görülmelidir. Bu nedenle, güçlü AAS kullanılıyorsa, gerekli ve çok etkilidir. Umarım işinize yarar bilgi paylaştıkça güzel ve bende ufak bir katkım olsun istedim.. 😊

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×