Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Beypazarı10

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Beypazarı10 kullanıcısının paylaşımları

  1. Arkadaşlar selamlar, KÜR İÇERİĞİM: 500 mg testo enanthate 250 mg deca Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl?
  2. 17 yaşımda 2.Kürümü yapma kararı aldım bana yardımcı olur musunuz?

    17 yaşında 2. Kürüm, olucak bulk yapicam
  3. Peki hocam bu 3 ünden en iyisi hangisi
  4. Trenbolone'dan yan etki görmemem normal mi?

    Arkadaşlar selamlar, tren acetat kaçıncı haftada gözle görülür bi etki gelir? Glin pharma kulaniyorum
  5. Kahverengi uçlu insülinle omuza enjeksiyon yapılır mı?

    Siyah ucun yarısını sok
  6. Overdose rimobolan hk.

    Rimo çok hafif bi ilaç zaten özelikle overdose gibi bi markaysa çok etki bekleme
  7. Enjeksiyon esnasında iğne ucu yamulması!

    Reis bendede oldu şimdi bu durum omuzdan yaptım bende, ilaç boşa gitmez demi böyle bi düşünce geldi aklıma
  8. Kür dönemi idrar renginde oluşan farklılık hk.

    Benimde oluyo su az içiyorsan normal 4_5 litre içiyorum ben
  9. Arkadaşlar selamlar, Testo enanthate kana karıştıktan sonra tren acetat kullanılır mı? Yoksa testoda mı kısa ester olması lazım? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  10. Arkadaşlar selamlar,testosteron enanthate kana kaç haftada karışır,nezaman vücudumda gözle görülür fark olur?
  11. Biolab vs lawless labs mı tercih etmeliyim?

    Sarms lardan streoid etkisi beklemeyin
  12. Sterox pharma ürünleri hk.

    Arkadaşlar selamlar, Bu markayı gören duyan var mı? Kullanan varsa da nasıl bir etki aldı? Cevaplarsanız sevinirim.
  13. Sterox pharma ürünleri hk.

    Janoshik testleri varmış hocam
  14. Sterox pharma ürünleri hk.

    Web sitesi yok heralde aradım bulamadım
  15. Sterox pharma ürünleri hk.

    Adamla aynı salondayım ondan boş ürün vercegni zanetmiyorum
  16. Sterox pharma ürünleri hk.

    Yerli ürun gibi geldi bana piyasaya yeni sürüldü heralde testosteron enanthate 10 ampul için 1700 tl dedi, ürünlerin dolu olduğunu soyluyo kendisi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×