Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Martkedisi

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Martkedisi Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Anladım açık cevabın için sağol o zaman 250 mg dozajla kullanmak benim için daha mantıklı teşekkürler.
  2. Dostum ben arattığımda bulamadım daha çok decayla ilgili şeyler gördüm.
  3. Önlü arkalı video çektiğim bir formum yok maalesef sadece düz ayna fotoğrafı var klasik
  4. Dostum forumda birsürü araştırma yaptım zaten hangi koruyucuları kullanacağımı vs herşeyini biliyorum sadece 150 mg 500 mg arasında ne gibi fark olabilir yan etki açısından onu merak ediyorum bilmediğim için kullanmadığımdan dolayı forumda 150 mg diye aratınca kimsenin böyle bir konu açmadığını fark ettim ve bende açmış oldum
  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Arkadaşlar ben daha öncesinde rad 140 mk2866 kullandım hormon değerlerimi kontrol ettirmedim pct gereği de duymadım bu arada bu ikisini kür yapmadım farklı zamanlarda kullandım şimdide hormon testi yapıp eğer östrojenim yüksek çıkarsa ona göre hareket edip haftalık testosterone enanthate 150mg girmeyi planlıyorum mantıklı mı sizce? 150mg girmemin nedeni hobi olarak yaptığım için ileride yarışma planım olur mu bilmiyorum düşünme aşamasındayım ama kesin kullanacağım ona göre cevap verirseniz iyi olur sadece testosteron enanthate mı veya yanına neler ekleyeyim gene düşük doz, tavsiye verirseniz çok iyi olur birde kullanacağım koruyucuları vs biliyorum gene de yan etki yaşar mıyım? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×