Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

the_escobar

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

the_escobar kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, yeni bulk kürüme gireceğim bu kürümde hedefim olabildiğince güçlenmek olacak. 4 ürün arasında seçim yapmam lazım. Ligandrol + MK677 veya Rad140 + MK677 düşünüyorum. Sizce hangi ikiliyi seçmeliyim? Kullanıp tecrübe edenler yardımcı olursa çok sevinirim.
  2. Yeni bulk sarms kürümde neleri tercih etmeliyim?

    Anladım hocam. Bu ilaçların özellikle ligandrol için baya baskılayıcı diyorlar. Kür içinde testo baskılanırsa kürün verimi düşer mi?
  3. Yeni bulk sarms kürümde neleri tercih etmeliyim?

    Değerli yorumlarınız için teşekkürler, orijinal ligandrol olduğunu varsayarsak mk677 ile 30+30mg olacak şekilde dozajlama yapmayı düşünüyorum. Ayrıca heisenberg hocam, yk11 için daha çok natural sınıra gelmiş veya steroid kürü içerisinde büyümenin limitini aşmak için kullanıyorlar diye duydum. Doğruluk payı nedir?
  4. Yeni bulk sarms kürümde neleri tercih etmeliyim?

    Hocam bu kürümü de sarmslarla yapıp dinlendikten sonra önümüzdeki yaz için bi testo kürü düşünüyorum zaten.
  5. Yeni bulk sarms kürümde neleri tercih etmeliyim?

    Hocam ben kullandığımdan bu yana ciddi bir yan etki görmedim belki de kür içinde supplementlere, beslenmeye ekstra özen gösterdiğim için böyle olmuştur. Bana kazandırdığı kas kütlesinin de inanılmaz denilecek kadar fazla olduğunu düşünmüyorum lakin bıraktıktan sonraki düşüşüm de çok çok minimal oldu. Aas kullanımlarında mutlaka daha ciddi problemler yaşanacağını düşünüyorum.
  6. Yeni bulk sarms kürümde neleri tercih etmeliyim?

    Hocam daha önce rad + 677 ikilisini 8, 10 hafta kadar kullandım açıkçası güzel de verim aldım ama rad140 bana daha çok definasyonda kullanılacak bir ilaç gibi geldi. Kullandığım süre boyunca kuru bir şekilde büyüdüm fakat istediğim gücü kazanamadım. Merakımdan soruyorum mk2866'nın bunların yanında ekstra ne gibi artısı olabilir?
  7. cardarine ve ostarine ile 8-12 hafta kullanımda en az zararla çok güzel sonuçlar alabilirsin
  8. Sarms kürü yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

    lgd + mk veya rad140 + mk şeklinde yapabilirsin. Kalp sıkıntısı rad kullanırken kafein alıp idman attığımda oluyordu.
  9. Vücut ölçümlerimi yorumlar mısınız ?

    form iyi duruyor hocam maşallahın var. Spor ve kür geçmişin ne kadar oldu? bu fiziğe ulaşmak için kaç ay kür yaptın merak ettim.
  10. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? Son zamanlarda sık sık kas krampları ve boyun atardamarlarımda sıkışma yaşıyorum. Sabahları uyanırken özellikle kalflarıma fena kramp giriyor. Gün içinde güçlü esnediğimde ise boyundaki damarlarım 5, 10 saniyeliğine sıkışıyor, öleceğim sanıyorum. Magnezyum gibi takviyeleri düzenli kullanıyorum. Bu durumları neden yaşıyor olabilirim? Önerisi olan var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×