Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mamibolone

Üye
  • İçerik sayısı

    111
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

12 İyi

mamibolone Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 29-11-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Lojistik
  • Konum:
    İSTANBUL
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 21
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

96 profil görüntüleme
  1. Ovitrelle ile başladım tamamını vurdum. Günlük birer adet klomen, tamoksifen ve proviron kullanıyorum. Bunlara ekstra olarak da, çinko, c vitamini, milk thistle, tribulus, nac 600 ve diğer vitaminleri kullanıyorum. Bugün pct sürecinin 12. Günü.
  2. Çam sakurada direk aile hekimleri var MHRS üzerinden randevu alabiliyorsun ve her güne randevu bulabilirsin. Onlara derdini anlat bunları yaptırmak istiyorum de direk kan tahliline yolluyorlar
  3. Hocam selamlar serbest testesteron değerimde çıkmış. Sizce düşük mü bir sıkıntı var mı ? İlaç vücuttan çıktıktan sonra alındı tahlil
  4. Gece mast yaptıktan 5 dk sonra ağrı yaşadım. Biraz önce idrar tahlillerim çıktı ve sonuç: kum döküyormuşum ;( alakasını çözemedim
  5. Sağ testisimde hassasiyet var muhtemelen oradan kasığa vuruyor. Fakat dün de gaz var dediler ama geçmedi. Mast iyi gelirse deneyeceğim.
  6. Neredeyse 12-13 saat oldu yine de ağrısı devam ediyor. Doktor gaz sancısı dedi ama testislerimde de ağrı hissediyorum biraz. Bu durumu nasıl geçirebilirim tavsiyesi olanlar var mı ?
  7. Merhabalar dün gece yatakta yatarken sağ kasığımda sancı ile irkildim geçer sandım ama daha da arttı şiddeti. Hastaneye gittik kan tahlili ve tomografiler temiz çıktı. Fakat bağırsaklarımda gaz olduğu söylendi. Lavam kullanılarak rahatladım gece fakat ağrı halen devam ediyor. Sperm krampından da şüpheleniyorum. Pct ilaçlarının böyle bir şeye etkisi var mıdır ?
  8. Ezbere pct yapamazsın ve forum kuralları gereği tahlil bilgileri olmadan pct rehberi verilmiyor ;(
  9. Yanlış olduğunun farkına varmışsın iyi güzel fakat sonrasında direk bırakman ve devam ettirmemen daha büyük yanlış olmuş en azından 2-3 ay devam edip bitirip pct yapıp birdaha girmezdin bu işlere
  10. Kardeşim ben de çok büyük sayılmam ama çok erken yaşta girişmişsin bence. Ailene söylesen o daha büyük sıkıntı benim tavsiyem forumdaki tecrübeli hocalar sana pct önerisi yapsın en azından kan değerlerini genel bir şekilde düşünerek. Zaman geçtikçe daha da geç gelebilir döngün.
  11. Ben testesteron kullandığımı söyledim ve hormon testleri ve diğer gereken tahlilleri söyledim sistemden işledi kimliğimle tahlil bölümüne gittim kan verdim sonuçlar o gün çıkıyor zaten. Direk bu testleri yaptırmak istediğini de söyleyebilirsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×