Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Revengew

Üye
  • İçerik sayısı

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

Revengew kullanıcısının paylaşımları

  1. Güncel olarak sp labs kullanan varmı?

    Merhabalar , son dönemde sp labs hakkında olumsuz yorumlar artmıştı eskisi gibi olmadığı falan söyleniyor güncel olarak sp labs kullananlar varsa etkilerini anlatabilirmi ürün hala eskisi gibi güzelmi çalışıyormu ?
  2. Selamın aleyküm hayırlı akşamlar, Kür yaparken bazı mide problemleri yaşıyoruz. Mide koruyucu kullanmalı mıyız? Ne kullanmalıyız? Nasıl kullanmalıyız? Teşekkür ederim şimdiden.
  3. Kür yaparken mide koruyucu kullanı hk.

    Normalde mide problemlerim yok nandrolon , danabol mide ve sindirim sistemi tahribatı yaptığını biliyoruz . Bu aralar mide yanması vs yaşıyorum ilaçlardan olduğunu düşünüyorum .
  4. Enjeksiyon sonrası ağrılar için ne yapılmalı?

    Dövme yaptırırken kullansak acıyı azaltırmı çünkü bazı bölgeler gerçekten dayanılmaz oluyor 😂
  5. Kasaptan dana paça alıyorsun evde çorba yapıp günlük 2 kase içiyosun kemik suyu ilik ne bulursan gömüyorsun hiçbişeyin kalmıyor hemen geçiyor .
  6. Anlaıyorum hocam çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım .
  7. Selamun aleyküm iyi akşamlar, Kür içeriğim: Testo enantat npp boldenon danabol Kürüne gireceğim. Npp yi kullanmak için testonun kanda aktif olmasını beklemeli miyim yoksa ilk haftadan npp ve danabol de enjekte edilir mi? Farklı görüşler var sizin görüşünüz nedir?
  8. Aslında sorum şuydu npp kandaki testoyu baskılayacağı için testoda 3 haftada kanda aktif olacağı için verimli olurmuydu . Baktığın zaman en kısa ester tablet formundaki steroidler danabol kullanılıyorsa npp de kullanılır demekki . Ama dediğim gibi farklı görüşler var sizinkide bunlardan biri aslında dediğiniz gibi de yapabilirim şuan karar aşamasındayım teşekkür ederim değerli bilginiz için .
  9. Bulk kürüme kickstart olarak '' anapolon '' eklemeli miyim?

    Çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz için
  10. Selamun aleyküm hayırlı günler, Girmeyi planladığım kür içeriğim: Testo enantat 500 mg Npp 300 mg Boldenon 400 mg Kürüne girmeyi planlıyorum yanına 50 mg anapolon eklesem mi diye kararsız kaldım. Düşünceleriniz ve fikirleriniz nedir?
  11. Bulk kürüme kickstart olarak '' anapolon '' eklemeli miyim?

    Anladım hocam peki sizce anapolon mu danabol mü
  12. Bulk kürüme kickstart olarak '' anapolon '' eklemeli miyim?

    50 mg 4 hafta yeterli olurmu anapolon
  13. Science pharmachem hk. - kullanıp verim alanlar var mı?

    Etkisi nasıl memnun kaldın mı
  14. Selamun aleyküm abiler kardeşler, Sizden marka önerisi istiyorum. Hangi marka kullanmalıyım: sp htp evogen spectrum vortex Şuan ulaşabileceğim markalar bu markalardan hangisi iyidir?
  15. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Hocam sp nin anaboliklerinin güncel durumunu sormuştum aslında 😂
  16. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Testodan ziyade anaboliklerinin durumu nasıl acaba kullandınız mı?
  17. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Haklısınız hocam sp mantıklı olacaktır teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
  18. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Anladığım kadarıyla boş değil ama eskisi kadar dolu değil idare eder denebilir
  19. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Forumdan temin edemiyorum malesef stok yokmuş
  20. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Sizin önerebileceğiniz bi marka varmı
  21. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Eskisinden ne farkı tam olarak teşekkür ederim yorumunuz için
  22. Sp ve noxy arasında kaldım güncel olarak hangisi iyi. Sp eskisi gibi değil diyorlar şuan sp kullanan var mı?
  23. Selamun aleyküm abiler kardeşler, Bir kür yaptım fakat hiç verim alamadım güç olsun kas kütlesi ekleme olsun hiçbir değişim yaşamadım . Daha sonrasında forumda markayı araştırdığımda benim gibi markadan verim alamayan insanlar olduğunu gördüm , yüksek ihtimal ilaçlar boş ve çalışmıyor. Şimdi kestim Noxy almayı düşünüyorum. Tekrar kür yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor önerilinizi bekliyorum saygılarımla.
  24. Merhaba abiler kardeşler , hazır kış yaklaşıyor bulk için npp mi deca mı daha uygun olur . Yada şöyle soriyim npp ile deca kadar verim alınırmı . Aradaki fark ester farkı biliyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .
  25. Anladım hocam teşekkür ederim bilgileriniz için

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×