Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ahmetphenylprop

Üye
  • İçerik sayısı

    52
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmetphenylprop kullanıcısının paylaşımları

  1. Bulk dönemi yağ alımını nasıl yapmalıyım?

    Selamlar, Şuan clean bulktayim kilom 75, 90a kadar çıkmak istiyorum fakat yağ alımını 0,5de mi 1 de mi tutmalıyım kiloma göre sizce ayrıca insülinde kullanıyorum bunu göz önünde bulundurarak yanıtlarsanız sevinirim.
  2. Sosyal medya reklamlarında iran testosteron aldım ve dolandırıldım!

    Hocam az önce almayı düşünüyorumdum vallaha cok güzel oldu bunu görmem fiyatta aşırı düşük zaten aynı reklami bende gördüm 950ye İran GH satıyorlar birde
  3. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? İnsülin ve ghrp6 kullanacağım. Fakat insülin kullanırken depolanmanın artmaması için yağ miktarını kilo x 1grde tutsam yeterli olur mu sizce? @Emrah @rastlantisal @metinav Tüm cevaplar için teşekkürler.
  4. Benelux ghrp6 hk. kullanıp, deneyimleyen var mı?

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu markanın peptidlerini kullanan var mı? Yorumunuz nedir? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. Benelux ghrp6 hk. kullanıp, deneyimleyen var mı?

    Hocam neden içinde insülin olduğunu düşünüyorsunuz acaba?
  6. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Şuan kürdeyim fakat havaların bir anda soğumasından hasta oldum. Doktor iespor isimli bir antibiyotik yazdı desefin benzeriymiş. Kürde iken bu antibiyotiğin kullanılması ne gibi eksiler yaşatır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  7. Insülin ve igf kullanımı hk.

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? İnsülin kullanımı tek başına yağ depolanmayı artıracağı için yanında GH kullanmamız lazım. Sorularım: GH yerine igf1lr3 kullansam olur mu? Olursa ne gibi farklar olur acaba? @rastlantisal @metinav Tüm cevaplar için teşekkürler.
  8. Insülin ve igf kullanımı hk.

    Anladım hocam . Şuan büyüme dönemindeyimde igf yerine ghrp6 koysam olur mu? 100mcg ile başlayıp etkiye göre 300mcgye çıkaracağım
  9. Only sustanon kürü yapacağım fakat yardımınıza ihtiyacım var!

    Selamlar.Sustanon içinde prop esteri bulunduran bir ilaç. Bu yüzden tam verimi almak için 3-4 veya her gün enjeksiyon yapman daha mantıklı olur. 1ml kullanacaksın haftada,e o zaman pazartesi -carsamba-cuma-cumartesi günleri 0,25ml şeklinde bölerek yaparsan daha fazla verim alırsın aksi takdirde ruh dalgalanmalarını çok fazla hissedersin Koruyucu içinde ursactive kullanabilirsin.
  10. Insülin kullanırken yağ yakıp kas inşa etmek mümkün mü?

    Her sabahda 100mcg levotiron alıyorum hocam
  11. Selamlar 4iu GH ve günde 3 defa 5 ünite novorapid alarak sizce kas kazanıp yağ yakımı mümkün olur mu? İnsülin ile yüksek miktardaki karbonhidratı yağ olarak değilde kaslarda depolayip yağ yakılır mı? @Emrahhocam sizde kullaniyordunuz yorumlarınızı bekliyorum.
  12. Insülin kullanırken yağ yakıp kas inşa etmek mümkün mü?

    Anladım hocam şuanda GH ile insulini aynı anda enjekte ettim bundan sorna öğün öncesi insülin alıp gece insülin kullandığım zamana uzak bir vakitte uyku öncesi vurayim o zaman ghi
  13. Insülin kullanırken yağ yakıp kas inşa etmek mümkün mü?

    Hocam haklısınız zaten de önceden de denemiştim 5iu hafif kan şekerimi düşürüyor rahatsız etmiyor fakat 10 denediğimde cidden bayılacak gibi olmuştum tabak tabak yemek yememe rağmen birkaç saat sonra kafam yerine geldi 5iu bende güzel çalışıyor. Ama aklımdaki soru insülinle yağ yakıp kas inşa edilir mi?
  14. Exbiotech pharma igf1-lr3 hk. deneyimleyen var mı?

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu markanın igf1lr3ünü kullanan var mı acaba? Yorumlarınız nedir?
  15. Sahte zpch! kanmayın, kandırılmayın!

    Aslında ilk hafta eczane anapolonu almıştım fakat benim bulunduğum bolgede eczanede bulamadım getirmek istedim bı tanesi razı olduda adana deposundan 3 günde geldi.Sustanonda eczane ürünü heryerde var ama rahat bulabiliyorsun. Aynısı anapolonda geçerli değil maalesef
  16. Sahte zpch! kanmayın, kandırılmayın!

    Zphc medicinden aldığım anapolonu kullanıyorum şuan. Satıcısıda açık açık tr üretimi diyor. Şuan deli dehşet ağırlık artışı olmadı ama anapolon kullanirken 2. Bench yapısım. 5 kilo daha ekledim beslenmem kötü olmasına rağmen.Anapolonun sonlarına doğruda form atarım
  17. Haftalık 1000mg sustanon gereksiz mi?

    Hocam bunun nedeni ne acaba insanlar bu ödem problemini cok çekiyor fakat ben sustanonu vuruyorum hiçbir şey hissetmiyorum su gibi akıyor
  18. Hocam selamlar, Birazdan eczaneden anapolon alacağım kullanmaya başlayacağım fakat aklımda bazı sorular var. Sorularım: Şuanda 250 sustanon+5iu gh ile gidiyorum bu kürün yanında anapolonun etkisini hissetmek için kaç mg ile başlanmalı? Sizce adamakıllı etkisini görmek için kaç mg ile başlamalıyım? Arkasında kilo çarpı 1,5 yazıyor fakat yurtdışında pre olarak ment ile superdrol ile 25mg anadrol aldıklarını gördüm. Tüm cevaplar için teşekkürler.
  19. Anapolonu nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olur musunuz?

    Valla abi birdaha eczane anapolonu tercih etmeyi düşünmüyorum. Sustanon gibi her yerde de yok. Getirtmek için 3 gün bekliyorum üstelik pahalı ve beklediğim etkisi yok.Zphc deneyeceğim
  20. Deload nasıl yapılmalı?

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Pazartesi salı çarşamba cuma cumartesi Günleri antrenman yapıyorum. Deloadi bir hafta vermek yerine 3 hafta normal gitsem, 4. Haftada pazartesi, salı çarşamba antrenmanlarını da aynı yapıp, cuma cumartesi antrenmanlarını da ağırlıklarını %50 düşürüp aynı tekrarda kalsam, binevi ısınsam yeterli olur mu deload için?
  21. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu markanın peptidlerini ilk defa duydum,zphc ghrp6inu kullanan var mı aranızda yorumlarınız nedir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  22. Zphc - ghrp6 hk. kullanıp verim alan, deneyen var mı?

    Hocam öyle diyorsun haklısın da genelde zphc satanlar peptide sciences falan satıyor ilk defa bu satıcıda denk geldim zphc ghrpsine buda mi sahtedir?
  23. Kafayı yedim! sustanon'u içtim!

    Bu ödem olayıda genetik galiba. Eczaneden alıyorum haftada 3-4 enheksiyon veya her gün enjeksiyon yaptığımda oldu. Ama bölgeyi steril edip yavaş yavaş vurdum ilacı hep ve ödem sıkıntısı hiç yaşamadım. Ama bazı adamda herşeyi doğru yapıp delik deşik olabiliyor
  24. Anapolonu nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olur musunuz?

    hocam bir haftadır 50 ile gidiyorum fakat bir kilo artışı yok 75e çıkıyorum.50yi ikiye bölüyordum 75i ise 3e bölücem.
  25. Bitiron tiromel levotiron kullanımı hk.

    5iu gh kullanıyorum buda metabolizma hızımı düşürdüğü için 100mcg alıyorum levotirondan

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×