Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Draqul Org

Üye
  • İçerik sayısı

    70
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

Draqul Org Hakkında

  • Yaş 19
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 18-06-2005

Platform İstatistikleri

  • Yaş 19
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 19
  • Meslek:
    Üniversite
  • Konum:
    ingiltere
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 19
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Bulkta only rad 140 ne kadar mantıklı?

    Project X Türkiye de yok galiba ben yurtdışında yaşıyorum supplement satan yerlerde satılıyor bu marka.
  2. Bulkta only rad 140 ne kadar mantıklı?

    Tek başına bilmiyorum ama ben Mk ve rad ile çok güzel sonuçlar aldım yanına mk ile tavsiye ederim ama çoğu kişi keşke only testo girseydin daha iyi olurdu dedi ama yinede sarm daha iyi küre göre diye düşünüyorum.
  3. Aşırı kas dengesizliğim var - nasıl düzeltebilirim?

    Yapcam hocam en yakın zamanda. Komik gelebilir ama uzun zaman sonra ilk kez dün bi çocukla dışarı çıktım yeni tanıştık. Düzelcek herşey sosyalleşcez yakında:)))
  4. Alkol almak kürü baltalar mı?

    Arada bir aşırıya kaçmaktan sıkıntı olmaz. Mike mentzer videolarına bakmanı öneririm
  5. Aşırı kas dengesizliğim var - nasıl düzeltebilirim?

    Hocam inanın yurtdışındayım 1 arkadaşım yok. Tek eğlencem spor ve salonda olmadığım zaman kafayı yiyorum… uyan kahvaltı yap sonra ara oğum yemek spor gel yemek ye sonra bi daha yemek ye ve uyu ve yine tekrar.
  6. Selamlar nasılsınız? Dostlarım aşırı kas dengesizliğim var. Sol kol ve sırtın sol tarafı gördüğünüz gibi sağ taraf iyiyken sol tarafta nerdeyse hiç bir şey yok hatta yok… Bunu nasıl düzeltebilirim?
  7. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    Selamlar, nasılsınız? kürün 4. Haftası yarın bitiyor ve 5. Haftaya giriyorum. 2 gün önce çektiğim formumu sizlerle paylaşmak istedim.
  8. Kan testi gerektirmeyen ilaçar?

    Teşekkür ederim
  9. Kan testi gerektirmeyen ilaçar?

    Doğrudur hocam düşünmedim bunu
  10. Kan testi gerektirmeyen ilaçar?

    Merhabalar nasılsınız? Bildiğiniz kan testi gerektirmeyen veya istiyorsada sadece 1 kere bittikten sonra kan testi gerektiren ilaçlar var mı? Mesela sarm kullanırken kullanmadan önce test vermedim bitince 1 kere vercem testi. Bunu demek istiyorum. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻
  11. Bu sarms kürü iyi mi?

    Bu mu daha iyi yoksa yukardaki mi?
  12. Bu sarms kürü iyi mi?

    Teşekkürler🙌🏻 Bu ürün iyimi?
  13. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    Merhabalar nasılsınız? 4. haftanın sonlarına doğru sizlerde o inanılmaz farkı görün diye güncel form ve ilk halimi atıyorum… ilk fotoğraftan görebileceğiniz gibi omuzlarım kolum ince ve kemiklerim dışarı çıkmış. Karnım ne kadar ince kemiklere göre görebilirsiniz ve üstelik daha 4. Haftada vücut bu kadar doldu. 2 fotoğrafta pumpsız arkadaşlar. başlangıç kilom 62 şuanki kilom 69
  14. Bu sarms kürü iyi mi?

    Teşekkürler. Bu kürümden sonra vücudumu ne kadar dinlendiriyim? Çünkü şimdi ekmelemek istemiyorum 2. Kür olarak istiyorum.
  15. Bu sarms kürü iyi mi?

    Selamlar nasılsınız? Kür günlüğümü bilenler vardır bilmeyenler şuan rad-140 ve mk-677 küründeyim ve kür bittikten sonra vücudu dinlendirip şu küre girmeyi düşünüyorum: rad-14 mk-677 gw-50151 s23 Düşünceleriniz neler bu kür hakkında biraz daha kütle eklemek için işe yarar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×