Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Eugen Sandow

Üye
  • İçerik sayısı

    147
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Eugen Sandow kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Asaletim, 25.12.2020 - 20:07 yazdı:

    Merhaba hocalarım , çoğumuz ülke şartları gereği tavuk göğsü tüketiyor , nadiren hindi göğsü,balık..

    Bcaa, glutamin vs supplementlere para vermektense haftada 7 gün yenen tavuğu 4 gün kırmızı et 3 gün tavuk yapsak , çok daha iyi gelişim sağlanır mi ?

    500 Gr tavuk göğsü ile 500 Gr dana göğsü uzun vade de ciddi farklar yaratır mı ? 

    Deniyip tecrübe eden hocalarım yorumlarınız değerli..

     

     

    2014 yılında bende öyle yapıyorumdum tabi o zaman ki imkan ve şartlar farklıydı 😀 Supplementlere vereceğin parayı kesinlikle beslenmene yatırıp yapmak daha iyi haftada iki balık diyorlar ama dediğin gibi maalesef İMKANLAR.

    Haftada bir balık yapıp, antrenmanın olduğu gün haftada 2 kere kırmızı et tüketimi, haftada 3 kere beyaz et tüketimi yapabilirsin.

    • Beğen 1

  2. altan06, 17.01.2021 - 14:37 yazdı:

    Definasyon da deri inceltmek için beslenmede neler eklemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz 

    (süt ve süt ürünleri şeker kullanmıyorum )

     

    Definasyon için konuşuyorum beslenme için öğünlerini ufaltma gene 4-5 öğüne bol ara öğünlerin olsun ara öğünlerde sağlıklı yağlar tüketmeye özen göster. Sebze tüketimine özen göstermelisin. Protein içeren besinleri daha çok tüketip karbonhidrat besinlerindeki öğünlerini küçültmeklisin. Nasıl bir deri inceltmek istiyorsun onu bilemem aman ek olarak takviyeler de gerekli olacaktır.


  3. Loving, 16.01.2021 - 22:36 yazdı:

    Eray 2014 dönemi sosyal medya işlerinin takibini yapıyordu projemizin o zamanlar.. Sonra zaman, iş, güç olanaklarının kontrolünden çıkmasından sebep aramızdan ayrılmıştı 6 yıl sonra tekrar ziyaret etmene, katılım göstermene sevindim. Umarım başvurun 'da başarılı bir sonuca ulaşırsın.

    Keyifli Forumlar.

    Teşekkür ederim Burak hocam 🙏

    Asaletim, 16.01.2021 - 22:53 yazdı:

    Hoşgeldin hocam , umarım başvurun kabul edilir . Maalesef ülkemizde bekçi,asker,polis olurken çevik,kuvvetli, akıllı olmaktan ziyade içerden yardım edebilen bir dayıya bakıyorlar..İnşallah istediğin yere gelirsin :)

    Hoşbulduk hocam teşekkür ederim. İlk aşama ön sağlığı ve başvuruyu geçtim Çarşamba günü sınav var hazırlığımı yaptım. Maalesef o konuda haklısınız benim de öyle bir dayım yok ama inanıyorum olacağına inşallah ☺️🙏


  4. Sayın Forum Üyeleri Merhabalar, Nasılsınız? Umarım iyisinizdir...

    Uzun bir aradan sonra tekrardan peptidturkiye.com geri döndüm Sayın Loving gerçekten çok güzel projelere, çalışmalara imza atmış...
    Bir süredir forumdan ve maalesef spordan hayatından uzak kaldım. Okulu bitirdikten sonra Otomotiv sektöründe farklı işlere ve projeler üzerine çalışmalar yaptım.
    Şimdi ise 90 kilo yağlı bir çuval oldum. İstanbul için Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için hazırlık yapıyorum. Bu hazırlıkları yaparken eğlenceli bir şekilde ve videolar çekip sizlerle paylaşmayı düşünüyorum, çünkü Otomotiv sektörü beni fazlası ile yordu diyebilirim...

    Herkese iyi forumlar ve sağlıklı günler diliyorum. Sevgiler...

    • Beğen 3

  5. merakla bekliyoruz abi instagram çok pasif kaldı canlandırın bi zahmet 8-)8-)

    Önerin için teşekkür ederiz american-story malum çağrı merkezinde çalışıyorum 14.00-23.30 vardiyasındayım yoğun oluyorum vakit bulamıyorum, bu aralar konu açmam biraz aksayacak gibi.


  6. Tekrar foruma hoş geldin hocam. Foruma katkı sağlamaya hep beraber devam :) :)

     

    Umarım istediğin forma kısa sürede ulaşırsın.

    Hoş buldum roidmax teşekkür ederim durmak yok yola devam, tek sıkıntım eskisi gibi beslenme yapamayacağım :)

     

    Hoş geldin yeter bu kadar tatil hadi spor salonuna marş marş :)

    Emir büyük yerden geldi ağırlıklar beni bekler :)


  7. vayyyyyyyyyy hocam özlettin yaaa nerelerdesin sen :D

    Sırt çantasını aldık hocam o yol senin, bu yol benim birazdan fazla gezdim dolaştım geldim. Yani durumu özetlersem 'veni vidi vici' :)

     

    Eugen Sandow değil EFSANE geri dönmüş özlettin hocam @roidmax hoca yokluğunu pek aratmasada :P

    şaka bir yana baya uzak kaldın dönüşün muhteşem olacak inş hadi bakalım 8-)

    Çok teşekkür ederim utandım şimdi efsane falan :P @roidmax yokluğumu aratmadığın için teşekkür ederim :)

    Evet baya bi uzak kaldım bayadır da antrenmansızım spora başlamadan önceki halime döndüm, artık başlamanın zamanı geldi :)

     

    hoş geldinnnn bu forumu seninle tanıdım snnn konularla sevdim gürcistan nasıl anlatsana biraz maceralarıda :D8-)

    Hoş buldum american-story ilgin için çok teşekkür ederim :)

     

    hoş geldinnn hocam :)

    Hoş bulduk forbit teşekkür ederim :)

     

    hoş geldinnn kış geldi 6,7 aya 65 olur 85 merrak etme hocamm :D nasıl gürcistan bende istiyorum gitmeyi çok anlatır mısın biraz

    Hoş buldum SPECTRE teşekkür ederim, kış geldi hacimlenme dönemi başlasın artık :)

     

    Gürcistan'ı soran dostlarım sizlere kısaca özet geçeyim; Pasaportsuz kimlik ile giriş yapabilirsiniz. Pul parasının ücreti 15 TL'dir.

    - Ucuz yollu gezmek istiyorsanız iyi bir tercihtir. Yaşam, ulaşım, yeme/içme, alkol ve sigara ucuz.

    - Dezavantajı yemek kültürleri yok onu baştan söyleyeyim :D biz sabahları yumurta, patates ve kaşar alarak kendimizi omlet yapıyorduk, akşamları ise fast-food kfc yada mc donald's yapıyorduk. 3,60-3,90 lariye ucuz menüler var. Yada süper marketlerden makarna alıyorduk.

    - Batum eğlence şehri kumar, club ortamını seviyorsanız Batum size göre bu arada biz Batum hiç gezemedik sadece konaklama amacı sahilini kullandık.

    - Kutaisi'de arkadaşımın, kız arkadaşı vardı onlarda kaldık 1 gece geçirdik sessiz, sakin bir yer turistlik bölge değil.

    - Tiflis muazzam 2-3 gün max. 4 gün geçirebilirsiniz gezilecek güzel yerleri var.

    - Kazbegi'ne tırmandık.

    - Şehir de ulaşım ucuz metro kartı 2 lari yani 2,50 liraya aldık. Metro 50 tetri, otobüsler ve minibüsler 40 tetri yani 60 kuruş falan.

    - Alkoller ve sigaralar yarı fiyattan daha da ucuz.

    Şimdilik söyleyeceklerim bunlar merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yada facebooktan ekleyebilirsiniz beni :)

    http://www.facebook.com/eraybayar.eb

     

    [attachment=1]11217529_485058661671927_5158672794910753779_n.jpg[/attachment]

     

    [attachment=0]11898526_485059908338469_3918561715407215961_n.jpg[/attachment]


  8. Merhabalar efenim ben deniz moderatör Eugen Sandow, uzun zamandır forumda ve sosyal ağlarda aktif değildim. Peki bu süre zarfı içinde neler yaptım...

     

    - Durumu özetlersek; Maalesef üzülerek söylüyorum 2014 ekim ayının 1. haftasında sporu bırakmak zorunda kaldım. Bunu bahaneye bağlamak istemiyorum okul yada iş yoğunluğundan farklı sporlara merak sardım. Kampçılığa ve otostopla şuana kadar 20 ile yakın yerleri gezdim gördüm ilk yurt dışı deneyimi de yaşadım Gürcistan 5 şehir.

     

    Şimdi efenim ben tekrardan başladığım noktaya geri döndüm 65 kilo tembel tenekeye malum sporu bırakınca ve kamp hayatı derken bi 10 kilo kaybım oldu tekrardan spora başlayacağım tek hedefim tembel tenekeden kurtulmak önerileriniz nedir, ne yapayım?

     

    Gece uzun, mevzu derin :)

     

    Edit: Neredeyse 1 yıl olacak

     

    [attachment=0]11895026_485056415005485_4426182311047371810_o.jpg[/attachment]


  9. Merhaba dostlarım, bilgi konusunda bir çok mesaj geldi malum iş ve okul hayatından dolayı vakit buldukça sizlere elimizden gelen en iyi paylaşımları yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki paylaşımlar antrenmanlarla ilgili paylaşımlar olacaktır. Görsel ve video üzerinden hareketler nasıl yapılır, hangi bölgeyi çalıştırır ve püf noktaları. Sizler için hazırlamış olduğumuz örnek antrenman ve yabancı vücut geliştirme dergilerinden çevrilmiş güzel bilgiler paylaşacağız. Görüş ve önerileriniz bizim için önemlidir.

    Peptid Türkiye takip etmeye devam ediniz. / http://www.peptidturkiye.com

     

    Eugen Sandow - Peptid Türkiye Moderatörü

    012e824fa9b3e0d984e563f959b008bb.jpg.6ba9a597cda9586893de88fe60fdecdb.jpgbeslenantrenman.png[/attachment]


  10. Aramıza hoş geldin Hüseyin günlüğünü takip edeceğim ama beslenme düzenin de birkaç şey gözüme çarptı düzeltmek isterim.

     

    1- Sabah kalktığında dimes ve 1 ölçek whey almaktansa, yulaf, yumurta, süt ve yaban mersini ile devam et. Yulaf ezmeme kuru üzüm koyarım bununla beraber fındık, ceviz, fındık vs. ezip yulaf ezmesiyle beraber tüketirim sana da tavsiyemdir.

    2- Ara öğünün de meyve ve kuru yemiş tüketmen çok iyi!

    3- Tavuk göğsünü kızartmak yerine haşlaman daha iyi ve ana öğün, antrenman öncesi öğününe haşlanmış patates ve 1 kase yoğurt eklemeni tavsiye ederim!

    4- Yapabilirsen fıstık ezmeni kendin yapmanı tavsiye ederim. Burada bizzat kendim hazırlamış olduğum tarif vardır. viewtopic.php?f=86&t=191

    5- Antrenmandan hemen sonra üzüm suyu yerine kuru üzüm, hurma veya meyve tüketmen daha iyi! (Hacim için)

    6- Yatmadan 2-3 saat önce karbonhidratı yarı ya düşür, gün içerisinde aldığın miktarı akşam yarı ya düşürmen daha iyi!

     

    Başarılar dilerim, iyi sporlar...


  11. 6 hareket fazla olmaz mı? Aslında normalde 2.900 kcal alıyorum sırt günü kaloriyi arttırıp 6 hareket girsem daha verimli olur sanırım?

    Bence cable hareketini es geç derim 5 hareket idealdir (Y)

     

    Belki bunlar işini görür;

     

    kas yapımı için

    deadlift 5 set 6,6,8,10,12,

    bent over barbelrow 5 set 8,8,10,10,12

    seated cable row 4 set 8,8,10,12,

    latpul down 3 set 8,10,12

     

    yenı baslayanlar ,

    latpul down 4set 10,10,12,12,

    machıne row 3 set 10,10,10

    one arm dumbel row 3 set 10,10,10

    standing low cable row 3 set 12,12,12

     

    alt kanat gelısımı

    terstutus bent over barbel row 4 set 10,10,12,12

    kaplı tutus latpul down 4 set 8,8,10,10

    straight arm puldown 3 set 10,12,12

    barfiks 3 set maxımum

     

    üst kanat gelişimi

    genıs tutus latpull down 4 set 6,10,12,15,

    genıs tutus bent over barbelrow 3 set 10,10,10

    genıs barla oturarak cable row 3 set 8,10,12

    genıs tutus pull up 3 set maximum

     

    aralık 2007 muscle &fıtness dergısınden alınmıstır.


  12. Ben olsam; Deadlift, Barbell reverse grip bentover row, one arm dumbell row, Seated cable row, Cable back Incline pushdown son olarak Lat pulldown (Geniş tutarak) eğer ki sırtın istediğin gibi değilse ve eksikse row hareketlere daha çok yönel hele ki bulk da isen cable hareketinden uzak dur.

     

    + Ek olarak trapez de yapabilirsin, upright row ve shrug hareketleri.


  13. 03.10.2014 - Cuma

     

    Beslenme

    Öğün 1: Öğün 1: 1 bardak dolusu yulaf ezmesi, kuru üzüm ve 1 bardak süt - 3 tam büyük boy yumurta, 1 bardak süt

    Öğün 2: 1 tane muz, 10 tane ceviz

    Öğün 3: 200 gr bulgur, 100 gr tavuk göğsü, 1 kase yoğurt

    Öğün 4: 300 gr bulgur 200 gr tavuk göğsü

    Öğün 5: 10 tane badem, fındık ve yer fıstığı

    Öğün 6: 150 gr bulgur, 100 gr tavuk göğsü

     

    Antrenman öncesi

    Rotator cuff

    3 set max. tekrar pull-up

    Esneme/Açma

     

    Antrenman

    Barbell row 12-10-8-6 ( 5 kg - 7,5 kg - 12, 5 kg , 17,5 kg )

    One arm dumbell row 12-10-8-6 ( 7,5 kg - 10 kg - 12,5 kg - 15 kg )

    Seated Machine row 12-10-8-6 ( 59 kg - 66 kg - 73 kg - 80 kg )

    Lat pulldown 12-10-8-6 ( 25 kg - 32 kg - 37,5 kg 45 kg )

     

    Dumbell shrug 3x12 her sette ağırlık aynı 7,5 kg

     

    04.10.2014 - Cumartesi bayramın ilk günü diye kendimi serbest bıraktım cheat meal yapıp biraz karbonhidrat yüklemesi yaptım! Bayramın geri kalan gününde beslenme ve antrenmana abanmaya devam!

    Fuarrkkkk..


  14. Merhabalar Peptid Türkiye Ailesi,

     

    Sosyal ağlarda bizi en çok takip eden beğenisini ve yorumlarını eksik etmeyen ŞAMPİYON’da bizimle Türkiye! Sayfamızı devamlı takip ediyor ve siz Türk sporcularını beğeniyor. Phil Heath bizlerle, Peptid Türkiye ekibini severek takip etmektedir.

     

    Instagram hesabımızı http://www.instagram.com/peptidturkiye Ekleyin Dm olarak en iyi fark yaratacak fotoğraflarınızı yollayın biz yayınlayalım Phil Heath’de fiziğinizi değerlendirsin!

     

    [attachment=0]instagram-1.png[/attachment]


  15. Merhaba sevgili günlük,

    2 gündür sana yazamıyorum okul, spor ve proje olunca vakit bulamadım. :(

     

    01.10.2014 - Çarşamba

     

    Beslenme

    Öğün 1: 1 bardak dolusu yulaf ezmesi, kuru üzüm ve 1 bardak süt - 3 tam büyük boy yumurta, 1 bardak süt

    Öğün 2: 1 konserve yağı süzülmüş ton balığı, 5 tane ceviz

    "Proje işleriyle uğraşıyordum gittiğim firmanın menüsünde 1500 kalorinin üstünde menüydü"

    Öğün 3: Çorba, Pirinç Pilavı, kocaman bir köfte yanında patates puresi, 1 kase yoğurt ve salata

    Öğün 4: 1 tane muz, 10 tane ceviz

    Öğün 5: 400 gr makarna, 1 konserve yağı süzülmüş ton balığı

     

    Malum projeden dolayı bugünü dinlenerek geçirdim.

     

    02.10.2014 - Perşembe

     

    Beslenme

    Öğün 1: 1 bardak dolusu yulaf ezmesi, kuru üzüm ve 1 bardak süt - 3 tam büyük boy yumurta, 1 bardak süt

    Öğün 2: 10 tane badem, fındık ve yer fıstığı

    Cheat Meal: Okula gitmeden önce arkadaş kahvaltı yapıyordu dayanamadım; 1 tane ufak açık çay (şekersiz) 2 tane zeytinli açma, 4 tane zeytinli poğaça

    Öğün 3: 250 gr. makarna, 100 gr tavuk göğsü (Okuldaki öğün)

    Öğün 4: 1 tane muz, 10 tane ceviz

    Antrenman öncesi Öğün 5: 250 gr makarna, 100 gr tavuk göğsü ve 1 kase salata

    Antrenmandan hemen sonra kuru üzüm ve son öğün

    Öğün 6: 300 gr makarna, 200 gr tavuk göğsü

    Cheat Meal: Akşam saat 9 gibi arkadaşla beraberdik gene boğazı tutamadım ve 3 çeyrek karışık tost (yağsız) 1 tane küçük boy ayran

     

    Antrenman öncesi

    Rotator cuff

    Esneme/Açma

     

    Antrenman ( Shoulder / Triceps )

    Behind neck press 12-10-8-6 ( 5 kg - 10 kg - 15 kg - 20 kg )

    Shoulder press 12-10-8-8 ( 5 kg - 7,5 kg - 10 kg - 10 kg )

    Bent over side lateral raises 3x12 her sette ağırlık aynı 5 kg

    Upright row 3x8 her sette ağırlık aynı 5 kg

     

    Triceps pushdown 12-10-8-6 ( 22,5 kg - 27,5 kg - 32,5 kg - 37 kg )

    One arm dumbell french 12-10-8-8 ( 5 kg - 7,5 kg - 10 kg - 10 kg )

    Skullcrusher 3x8 her sette ağırlık aynı 5 kg


  16. Egemen bana göre beslenmen çok iyi gitmiyor yediklerine biraz daha dikkat et tekrar bir göz geçir definasyon döneminde zorluk çekersin!

    tesekkürler uyarın için nedenini açıkladım zaten,sadece 2-3 gün bozuldu okadar da olsun yahu :D

    1 öğünün seni ne yukarı nede aşağıya çeker ondan yana sıkıntın olmasın ama 2-3 gün kendini fazla alıştırma!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×