Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

arnoldşıngırmıngır

Üye
  • İçerik sayısı

    111
  • Katılım

  • Son ziyaret

arnoldşıngırmıngır kullanıcısının paylaşımları

  1. Öğün sayısı hk.

    Ben diyet dönemi 3 öğün yapıyordum. Profesyonel bir koçla 3 ay çalıştım daha yeni süreç bitti. Bana 4 öğün yaptırdı. Bunlardan 3'ü idman öncesiydi. 3 öğüne kıyasla kesinlikle daha çok verim aldığımı söyleyebilirim.
  2. Gliserol hk. kullanıp, deneyimleyen var mı?

    Merhabalar arkadaşlar. Ülkemizde bir kaç markada pump için etkili olduğu söylenen Gliserol satılıyor. Bu ürünü deneyen arkadaşlar etkileri hakkında tecrübelerini aktarabilirse harika olur daha önce hiç denemediğim bir ürün.
  3. Gliserol hk. kullanıp, deneyimleyen var mı?

    O zaman direkt olarak kingsize beta alanine + sitrülin paketini alıp idman öncesi 1-2 ölçek kullansam daha verimli olur gibi
  4. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? Çevremde yağ ve su oranını azaltmanın yani ciddi diyetlerin bir kaç santim boy kısaltma yapabileceğini duydum. Bu doğru mu sizce? @rastlantisal @metinav
  5. Vücuttaki yağ ve su oranını azaltmanın boyu kısaltabileceğini okudum bu doğru mu?

    Eklemlerde sıvı ve yağ kaybı olabileceği için bana mümkün gibi geldi açıkçası ama daha bilgili arkadaşlar vardır tabii
  6. Büyük abdest esnasında meni gelmesinin sebebi ne olabilir?

    Aynı konu için doktora gitmiştim. Ara sıra bende de oluyor. Normal olduğunu söylemişti.
  7. Dj kontrol cihazı - aramızda bu setleri kullanan var mı?

    Piyasanın lideri şuan pioneer. Yanlış hatırlamıyorsam ikinci sırada denon. Ama dediğiniz gibi en çok datası olan marka pioneer.
  8. Dj kontrol cihazı - aramızda bu setleri kullanan var mı?

    Yazdığım siteler sadece müzik üzerine ürün satan köklü firmalar olduğu için bu konuda daha çok yardımcı olurlar ve bazı markaların resmi distribütörlüğünü yaparlar. Lite yazılımlar çok kısıtlı imkan sunar bir süre sonra yetmez. Pioneer veya Denon markalarına yönelebilirseniz bence daha iyi olur.
  9. Dj kontrol cihazı - aramızda bu setleri kullanan var mı?

    İyi kötü müzik bilgisi olan biri olarak söyleyeyim. Geniş bir müzik hafızasına ve bir miktar müzik kulağına ihtiyacınız var. Almadan önce bir yerde denemenizi tavsiye ederim. En azından 1-2 saat çünkü çok pahalı cihazlar. Ayrıca bilgisayar bağlayıp kullanmanızı sağlayacak yazılımlar da cabası. Bu tarz ürünler sescibaba, doremusic, akalin müzik gibi yerlerden alınır.
  10. Skinny fat birisi için beslenme düzenim nasıl olmalı? bana yardımcı olur musunuz?

    Aşırı memnunum. Fazlaca yarışmacı hazırlayan biri.
  11. Skinny fat birisi için beslenme düzenim nasıl olmalı? bana yardımcı olur musunuz?

    Ben doğru olduğunu düşünüyorum. Fakat yağ oranın gayet iyi. Bana kalırsa kas kütlen eksik. Bir süre kilo koruma kalorinle daha sonra arttırarak kütle koyman gerektiğini düşünüyorum. Yağ makronu çok yükseltmemeye özen göster. Proteini sabit tut karbonhidrat ile oyna
  12. Inatçı yağlardan kurtulmak için ne yapılabilir ?

    Boy 1.70 yağ oranımı bilmiyorum
  13. Inatçı yağlardan kurtulmak için ne yapılabilir ?

    Ben bu serüvene 96 kilo başladım 66 kiloya kadar düştüm. Sonra 73-75 arası gidip geldim. Şimdi bir koç ile çalışıyorum. 68.5 kiloya kadar yine düştüm. En fazla adele ve en az yağ oranımda en temiz formda olmama rağmen göğüs uçlarım halen biraz yağlı, alt karnım azaldı ama halen gitmedi. Üst ve orta karın kaslarım gözüküyor. Bazı sabah kardiyoları öncesi 10mg yohimbine kullanıyorum. Faydası yok diyemem ama inanılmaz işe yarıyor da diyemem. Ben diyet dönemlerinde verdiği libido artışını, enerjiyi seviyorum
  14. Iran'dan ne getirebilirim ?

    İran yohimbine için de aynı şey geçerli midir sizce
  15. Yohimbine libidoya etkisi var mı ?

    Ben bu sporu doğal yapıyorum. Düşük kalori, özellikle düşük yağ makrolu diyetlerimde libidomda kesinlikle düşüş oluyor. Bu dönemlerde yohimbine benim libidomda ciddi fark yaratıyor. Arkadaşların söylediği de doğrudur mutlaka.
  16. Burun ameliyatından sonra vücut geliştirme yapılır mı?

    Septum rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyattan 1 hafta önce ne olur ne olmaz idmanları kesmiştim. Ameliyat olduktan 10-15 gün sonra bandajlar çıktı. Hafif idmanlara başladım. Yanlış hatırlamıyorsam hafif idmanlara başladıktan 2-3 hafta sonra zorlayıcı idmanlara başlamıştım. Yani toplamda 1-2 aylık bir sürede eski rutine dönmüştüm. Benim doktorum çok çok iyiydi açıkçası öne eğilme durumlarında hiç sıkıntı olmamıştı. Kafaya basınç olacak hareketlerden bir süre kaçınmak şart.
  17. Lezzeti iyi olan protein tozu markaları nelerdir?

    SSN ürünlerini şahsen çok seviyorum. Hem kaliteli hem tadı gayet yerinde. Çikolata baya nesquik gibi, çilek gayet güzel, muz mango biraz bayıyor ama yine iyi gayet
  18. Irandaru yohimbine sizce orjinal mi?

    Merhabalar arkadaşlar. Aldığım İran Daru Yohimbine'in gerçek mi sahte mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
  19. Irandaru yohimbine sizce orjinal mi?

    Yohimbine ve ksm66 ashwagandha için teşhis ne yazdırabiliriz ki? Erkek sağlığı için kullanmasında sakınca yoktur tarzı yazdırsak onaylanır mı hocam?
  20. Düşük yağ makrolu diyetlerde başta benimde libidom ciddi düşüyor. Daha sonrasında rayına oturuyor. Sorun beslenme kaynaklı da olabilir.
  21. Öncelikle tebrik ederim dostum. Bende 30 kiloya yakın kilo verdim ve derim sarktı. Senin karnın baya iyi gözüküyor. Bana kalırsa kilo koruma kalorini bulup o şekilde biraz devam edip daha sonra uygun kalori ile body recomposition'a girmelisin. İdmanları tam efor yapmaya çalış kendini olabildiğince tüket ve haftada 5-6 gün 30 dakika düşük nabız kardiyo da iyi gelecektir.
  22. Irandaru yohimbine sizce orjinal mi?

    Fena değil. Sertleşme ve libidoya net olarak etki ediyor. Bende aman aman çarpıntı yapmıyor. Hafif terleme artışı yaşıyorum. Bende nutricost yohimbine arayışındayım hem servis sayısı yüksek hemde güzel yorumlar okuyorum.
  23. Doğal kan testi sonuçlarımı nasıl yorumlamalıyım?

    Testesteron artışı konusunda çok bilgim yok fakat kolesterol değerleriniz için fazla kilonuz varsa uygun bir diyet ve balık yağı gibi sağlıklı yağlar tüketip mümkün oldukça kardiyo yapmanızı önerebilirim. Zaten biliyor olabilirsiniz, düzenli egzersiz yapmak testesteron seviyenizi bir miktar arttırabilir. Veya doktor uygun görürse tedavi sunabilir.
  24. Askere gideceğim için spor malzemeleri ve supplementlerimi yanımda götürebilir miyim?

    Askerde ne kadar embesil olacağını aklından çıkarma. Askerden gelen arkadaşımın anlattıklarını dinlediğimde insan salak olur, ama bu kadar salak olamaz demiştim. Millet neler neler yapıyor. Doğru düzgün tuvaletini yapamayan adamlara vakit geçireceksin. Sen yanına hiçbir şey alma dümdüz git.
  25. Askere gideceğim için spor malzemeleri ve supplementlerimi yanımda götürebilir miyim?

    Askerde kendini öldürme vakaları oluyor sakın öyle şeyler götüreyim deme birde üzerine seninle alay ederler canın sıkılır. Bende Eylül'de tecili bozucam muhtemelen kış gibi giderim. Barfiks çekeriz, mekik çekeriz yapacak bir şey yok.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×