Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ardas

Üye
  • İçerik sayısı

    1.060
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

ardas kullanıcısının paylaşımları

  1. Mk2866 kullanırken hangi takviye ürünleri kullanmalıyız?

    Hocam bende bu kürde ayrı ayrı böbrek karaciğer koruyucu almak yerine 2 servis kingsize blackguardian almayı düşünüyorum belki yanına antioksidan takviye filanda alırım hiç deneyimlediniz mi ?
  2. siyah uç kullanmak boldenon zor geçer.
  3. Öğün sayısı hk.

    yani en azından spor öncesi sonrası diye böl.
  4. Dianabol kullanımı sonrası alt değerim 255 olmuş ne yapmalıyım?

    Bencede git kürü 1 ay daha uzun yap kullanma dianabol kaliteli kas kütlesi filanda koymuyor.
  5. Yurt dışından kargo ile steroid getirmek mümkün mü?

    Supplementleri bile yazdırmak gerekiyor doktora geçirmek için.
  6. @sporcu77 bu arkadaşta da aynı sorun vardı güzel bir pct yapıp + bitkisel kür 1 var onla birlikte yapıcaksın pct yi gene çözülmüyorsa bilmiyorum başka kullandığın ilaçlar libido arttıran ilaçlar üstüne testo alıyorsun dışardan ona rağmen az bi fark oluyorsa yapıcak bir şey yok kürde her şeyi doğru mu yaptın bilmiyorum sonuç olarak ki doğru yaptıysan bile pct yapmaman büyük olumsuzluk deca için kandan çok uzun sürüyor çünkü çıkması diğer ilaçlar gibi değil.
  7. tedavisi yok dostum bunla ilgili konularda var 3 yıl boyunca aynı sorunu yaşayanlar pct yapmayıp üstüne decayla testoyu aynı anda kesersen olucağı bu yada prolaktini filan kontrolde tutmadıysan. @Diver @metinav hocalarım biliyorsa yardımcı olurlar.
  8. 1 tane arimidex iç. (E2 kaynaklı olabilir belki kimisinde o seviyede bi sorun olmazken kimisinde oluyor.) Birde serko hocamın bitkisel kürü vardı onu da kullanabilirsin.
  9. Sadece ishal değil kabızlık vb şeylere de yarıyor. (Yani dışkının kıvamını filan normale döndürür belki eğer bağırsaktaki bakterilerle filan alakalıysa bağırsak florasıyla ilgiliyse yada)
  10. O da kalmamış herhalde ben bi kaç ecza deposuna sordurmuştum yoktu.
  11. Mk677'nın yanına rad140 mı oxandrolone mu eklemeliyim?

    rad ekle dostum napcan oxandroloneyi bulkta bulk kürünün ya başına ya sonuna eklersin oxandrolone üzerine kurulu bulk kürü mü olur.
  12. reflor al geçmezse doktora görün bence .
  13. işe yarıcak varda tabletleri uzun süre kullanamazsın diğer enjeksiyon formdaki ilaçlar gibi.
  14. 3. ye cevap veriyim ben yeterli fakat ehliyeti almanızın üstünden 2 sene geçmiş olması lazım.
  15. Onu baza al dönemsel olarak farklılık gösterir lh fsh testosteron seviyen ama hemen hemen yakın değerler olur.
  16. Quantum marka steroid kullanan var mı?

  17. sürekli pct yapılmaz 1 ay sonrs tekrar lüre başlıcaksın üretimi açıcaksın ama hormonlar eski haline gelmeden geri kapancak döngü ondan gerek yok.
  18. Bu koruyucular dışında vitamin alıyorsundur diye düşünüyorum ondan orayı es geçiyorum kürü bitirdikten 1 ay sonra tekrar küre giriceksen pct yapma boşuna 2-3 ay gibi bir süre ara verceksen yada daha uzun o zaman yapman daha mantıklı onun yerine trt sustanon git.
  19. Kür içi klomen ile cycle ne kadar mantıklı?

    16 haftalık kür için gerek yok o instagramda gördüğün 3-4 yıldır full cycleda olan yarışmacı yada içerik üreticiler için geçerli gibi düşün kür bitiminde pct yapıcaksan gerek yok yani ama trt gidicem diyorsan o zaman kullanırsın. kimisi adam kür yapıyor sonra pct yapmayıp cruise yada trt gidiyor ondan sonra tekrar küre giriyor adamın nerdeyse döngü 1-2 sene boyunca full kapalı kalıyor ondan mecbur klomenle uyarıyor arada.
  20. Hcg testi neden hatalı çıkar?

    pozitif çıkardı orjinal olsaydı biz nerden bilebiliriz hamilelik testinde mi hata var eczaneye sorarsın aldığın yere hamilelik testi bozuk mu diye kadın bakar bozuksa değiştirir.
  21. Hcg testi neden hatalı çıkar?

    en son ülkeye 2 sene önce girmiş eczaneden mi aldın çakması çok zaten internette satanlar full boş hatta.
  22. Sustanon ve primobolan eczaneden reçetesiz alınır mı?

    reçetesiz alırsında pahalıya satar bazıları (reçetesiz verdiği için kendi üstüne biraz daha kar ekler).
  23. Bi enjektörle çek 0.5 ini ucunu kapat kaldır diğeriylede kalan 0.5 i çek enjekte et.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×