Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

lifeguard.tugay

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

lifeguard.tugay Hakkında

  • Yaş 33
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 11-04-1991

Platform İstatistikleri

  • Yaş 33
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 33
  • Meslek:
    CAnkurtaran
  • Konum:
    İStanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 33
  • Favori Spor Dalın:
    Diğer

Güncel Profil Ziyaretleri

54 profil görüntüleme
  1. Steroid kullanmak nefes darlığı veya benzeri sorunları beraberinde getiriyor mu?

    KArdeşim kim istemez hayır ıstemıyorum dıyıp kendımı ve sızlerı tabıkı kandıramam ancak. FAzlasıyla acı cekıyor gıbı , konusurken sankı bırılerı nefes almasını hatırlatıyor gibi bu sebeple onu ızlerken yaşadıgım duygular böyle iken onun durumun da bunu kaldıramıyacak psikolojıye sahip oldugumu anladım . Cok tedirgin etti ve arkadaşı daha önce tanımıyordum herşeyde bır hayr vardır dıyelım.
  2. Selamun aleyküm arkadaşlar 2-3 gündür Youtube'de bir arkadaşı izliyorum . İSmini vermeyeceğim üstü körü aktarmak ıstiyorum. 2-3 Sene kısa sürede devasa bir yol almış durum da ve çok fazla büyümüş durum'da. Kendisine ait izlediğim son videoların'da fark ettiğim bir durum avr. Çok zor nefes alıyor gibi. Halınden hiç memnun değil gibi sanki Vucudu ona kan yetiştirmek için ekstra ekstra çalısıyor gibi. 2 güne kadar anabolık ürünlere var olan enerjım ısteğim kaybolma aşamasın'da . Herkes de böyle etkiler yaratıyor olmalı sanırım . Forum'da denk de gelmiştim bir abimiz paylaşmış okumuştum '' Nefes darlığı '' yaşatır diye. Bahsettiğim arkadaş ayakda dahı dururken bıryere yaslanma ısteği duruyor gıbı umarm pişman olmaz. Herkese kazasız belasız günler dilerim.
  3. Sadece testosteron + dianabol ile kür yapmam yeterli olur mu gelişimim için?

    Düşüncelerimin arasın'da teşekkürler
  4. Sadece testosteron + dianabol ile kür yapmam yeterli olur mu gelişimim için?

    Hocam şuan sanırım bu halde çok zor gibi bu halimi atmak istemedim . Çünkü 2 senedır yapmıyorum sporu. Ben şöyle düşündüm kas hafzası oldugu ıcın vucud eskı formumu hatırlayıp kür kombinasyonu ıle daha üste taşımak mümkün olurmu gibi düşüncelere girdim. Doğru kelımelerı bulamıyorum nasıl anlatsam '' Minumum hasar ile yaptıgıma değer bir görüntü '' Bunu testo ve danabol sağlarmı sizce Şimdiden Teşekkürler.
  5. Sadece testosteron + dianabol ile kür yapmam yeterli olur mu gelişimim için?

    Hocam 2022 sonları gibi sporu bırakmadan önce yakaladığım form tabi ki pandemi etkisi baya ara verdik evde bulunan aletler vucut ağırlıgı koruduk bir şekilde. Omuz ve sırt kanat yapımın iyi olması Her sezon en az 7 ay denizdeyim ve yüzerim Cankurtaranlık yapıyorum. Doğrumu yaptım bilmiyorum Siz hocalarım daha iyi bilirsiniz , pirinç ve makarna hiç ama hiç tüketmedim. Patates haşlaması ve sadece yulafı toz haline getirip diğer ürünler ile pankek yapıp yerdim üzerine Fıstık ve fındık ezmesi sürüp Diğer Fix öğünüm 1 kılo Tavuk ve hindi yüreği alıp '' 5 Öğün'' bölerek 200 gram yerdim her gün. Keza et aldığım ve balık aldıgım günler 5 öğüne yayarak misal 1 öğün et , diğer öğün balık , diğer öğün tavuk gibi. Yaptıklarım doğrumu bilmiyorum bahsettiğim gibi bu şekli ile hareket ettim ben. Gıda takviyelerim ise; Pro gainer + cream of rice + protein +creatine +arginine +bcaa '' Maalesef pandemi vs girdi hepimiz bir sure ara verdik , evde devam ettik koruduk bir şekilde 2022 sonları ulaştıgım kılo 83-84 arasıydı. Omuz ölçümüm 131 çıkmıştı. koltuk altı ölçümüm 124-125 arasıydı . kollarım 41,5- 42 arası gidip geliyordu. belim 77-78 - yağ oranım % 8 'di muhtemel. Eski form Fotoğrafım keşke olsa size paylaşmak isterdim . Haliyle XL bedenine göre XXL aldığım kıyafetlerin içinde kaybolur hale geldim bilmiyorum nasıl bu kadar düşebildim vücut yıkıma uğradı anlamıyorum. Çok tuhaf.. Belirtmemişim ancak üzülerek söylüyorum bacak hiç ama hiç çalışmadım bacağım korkunç durumda. Bacak günü extra kol yapardım.
  6. Tekrar Selamün Aleyküm arkadaşlar öğrenmek istediğim konu şöyle, Aralıksız 4-5 saattir daha da fazla olabilir forumdayım birçok yorum okudum kafam çok fazla karıştı diyebilirim. Forum'da okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla genelde steroid başlanması gereken yaşlar 24-25 yaşları ideal yaş diye algıladım. Peki kürün durulması gereken bir yaşı var mı önü açık mıdır? Diğer konu ise şöyle '' Testo dediğimiz ürünü kullanmak yeterli midir?'' Mesela Testo + Danabol başka hiçbir ürün kullanmadan,77 kiloyum 90 'a çıkmak sizce yeterli olur mu veya nasıl bir ürün ile başlamalıyım. Maddi durumum Allah'a şükür iyi . İlk kez gireceğim bu konuda acemiliğimi ve heyecanımı anlamanızı isterim. Not: Bir anımı paylaşacağım 2019 'da bir arkadaşım; 187 boyunda 75 kg bir adamdı 3 ay Sonra tekrar denk geldim ve Sanki o arkadaşı almışlar makinaya bağlamışlar basmışlar havayı. Bu kadar kısa sürede bu kadar Nasıl büyüyebilir anlayamadım. Kas kütlesi olarak değil beden olarak ,baldır basen, omuz bildiğiniz içi pamukla doldurulmuş ayı gibi olmuş. Böyle etkileri de olabiliyormuş dedim kendi kendime. Ancak hiç bir zaman ne kullandığını söylemedi. Yardımcı olacak arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  7. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Anladım teşekkurler hocam kgelsin.
  8. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Aslında stabil kalmak mesela hep 250 almak yetmez mi? Daha sonra vücut hayır 500 almalısın diyecek midir ?
  9. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Orantısızdan kastım şöyle ki hani sol kolu 37 cm sağ kolu 40 veya bir göğsü diğerinden hacimli. Sağ trapezi var sol trapezi yok gibi böyle değişik vücut tipleri Steroid Hakkı'nda konular araştırdığım da görmüştüm. Bahsettiğim tabi ki o. Yukarıda bahsettiğiniz konu ile alakalı şöyle bir anım var '' 2009'da spor salonuna ilk yazılmaya gittiğimde hocaya şöyle demiştim hocam resimdeki gibi olmak istiyorum. '' Tabi ki efendim siz içeri geçin , ben şimdi yükleyip size getiriyorum demişti '' Destek almadan tabi ki asla yol almam hem de asla Deneme yanılmayı yapan tecrübeli hocalarımız bu sebeple varlar. Benimkisi tamamıyla '' Hobi ,Nefis , tatmin olmak ''
  10. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Tabi bu güvenliği yaptığımız proje ile değişiyor. Genel de , 2 gün sabah çalışma + 2 gün gece çalışma +3 gün izin sistemi oluyor. Ayakta duruyoruz elbette gündüz aralıklarla ancak doğru söyleyeyim avm ,hastane hariç diğer projelerde oturuyoruz rahatız. Keza cankurtaran işi' de gözlem ve dikkat istediği için oturuyoruz Tüm gün ancak tabı her 2 saatte bir antrenman yapıyoruz kondisyon ıcın. 2 iş hacmi'de zihinsel yorgunluk veriyor bedensel değil. Yemek konusunda ben yanım da her daim yukarıda bahsetmemişim anca '' Protein + Cream of rice '' taşıyorum genel 'de ıhmal etmem her öğünümde muhakkak var .Dışarıdan almıyorum çünkü aldıkları ücrete verdikleri porsiyon tatmin edici değil bu sebeple evden Akşam'dan hazırlayıp götürüyorum . Sanırım tek korkum orantısız şişmek veya sarkma problemi kimseye olmaz bana denk gelir sendromu .. Ayrıca illa ki dozlar standart mı olmalı . Düşük dozlar almak riski azaltır mı böyle birey var mıdır. Bekarım hocam açıkçası bu konuyu hiç düşünmedim çünkü planlarım arasında evlilik hiç yok. Turizm işiyle uğraştığım için uzun zamandır kadınları tanıdıkça o kadar uzaklaştım onlardan bu sebeple vücudum şuan daha önemli benim için . Çok fazla yorum okudum aslında hem bu sitede hem faklı yerler de olmakla beraber. Bu bilgiler '' Öznel '' olduğuna inanıyorum. Bazılarında en ufak belirti dahı olmuyor yukarda bahsedilenler ile. Misal bazı kür Sonrası pct yaptıranların değerleri bile en ufak oynama olmuyor. Bazılarında oluyor. Bu Anatomi ile alakalı olmalı diye düşünüyorum. Uzak atış olacak , Adam 5.kattan düşmüş ölmemiş ancak , attan düşmüş ölmüş misali. Başlayacak olsanız küre hangi doz ve hangi ürünler ile başlardınız ? Siz ve diğer okuyucular için geçerli sorum.
  11. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Kardeşim nefis sanırım . Cevabını veremediğim sorular var kafam'da . Hep daha daha daha iyisini istemek sendromu olmalı. Yerimde olsaydınız ne yapardınız belki yardımcı olucaktır bu düşünceler.
  12. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Hedefim Bahsettiğim gibi biraz daha yapılı olmak. Maddi Gücüm var elhamdulıllah . Beslenmem hafta'da 3 gün kırmızı et , 3 gün balık eti ve hergün Fix tavuk yerim . KArbo veye mınarel açısın'dan zaten sporla alakası olmaksının hayatım'da hep vardı. Omega + multivitamin + d vıtamını 2009'dan beri kullanırım aralıklarla. Suplement ise '' Creatin+bcaa +argınıne harici '' kullanmadım toplam'da kullandıgım kutu mitarı '' 4 kutu creatın + 2 kutu likit argınıne + 4 kutu BCAa matrix '' Bunlar dışın da hiçbir destek gıda takvıyesı almadım. Yaptıklarımı yemek ögünlerini 6-7 öğün yaparak ilerledim hep. Kürsüz bir noktaya ulaştım ve kendımı gördüm. bu sebeple 1-2 beden daha buyumek adına girmeyi düşünüyorum küre . Pct , ve bahsettikleriniz hakkın da tecrübem yok . Benim yerim de olsanız ne yapardınız arkadaşlar çok aradayım.
  13. Selamün Aleyküm arkadaşlar (1991 doğumluyum) Tecrübeli , bu işe kendini adamış arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum. İlk önce fıtness sporuna engel etken midir bilmiyorum ancak '' SIGARA VE ALKOL '' hiç kullanmadım. 2008'den beri '' Akdeniz ,Ege ,Kıbrıs '' olmak üzere, Mart itibari ile Kasım'a kadar Cankurtaran işi ile uğraşıyorum. Kasım'dan yıne mart Nisan'a kadar Güvenlik Görevlisi olarak çalışıyorum. 2009'dan beri aralıklarla olmak üzere Fitness sporu yapıyorum. Hayatımda hiçbir dönem anabolık ürünler kullanmadım, ancak çok kullanmak istedim. Şuan maalesef yine ara vermek durumun da kaldım '' 2 Dönemdir '' Şuan evim de devam ediyorum spor salonuna gitmeden ancak tabi ki spor salonuna başlamam gerekiyor. En Son spor salonun dan ayrılma dan önce yaptığım ölçüm Omuz 131 Gögüs 125 Kol 42,5 Bel 77 Yağ oranım %7-8 arasıydı. Bahsettiğim gibi kilom 83'dü. Not = Şuan Kol 37 falan , kilom 77'di Kas hafızası olduğunu biliyorum , Vücut kendini eski haline kısa sürede getireceğini birçok bu işte ehil hocalarımız dan duydum. Fazlasıyla amatörüm Kendi çabalarımla ulaştığım natural Son formum bu. Siz değerli kardeşlerim, abilerim arkadaşlarım '' Anabolik ürünler kullanmalı mıyım? '' 2 Sene önce en son dışarıdan aldığım tepkiler, abi kaç senedir spor yapıyorsun , iğne vurdun mu gibi hep onure edici sözler işittim. Anabolık kullanmak istiyor olmam, güvenlik Görevlisi olduğum için Dışarıdan görünümüm daha geniş , hacimli kaba durmaktır. Sizce Nasıl bir Yol izlemeliyim. @otopsicikedi @Rdm @Emrahtkty @Askabar @hectordoyle @rastlantisal Yarımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin herkese hayatın da başarılar dilerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×