Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Can34

Ilk kür yaptim yardim arkdaşlar. teşekürler şimdiden

Önerilen İletiler

Can34    1

ilk Kürüm 600 Mg Testo 600 mg Boledon vurmaya karar verdim Ama ilk 2 3 hafta 300 mg vurmaya karar Verdim

Kalcadan Enjekte Etim İgnenin Hava kabarcigini Aldim vurulan yere Geri cektim boş havayi Kan geliyormu kontrol Etim Damara sinire gelmedi kan Gelmedi Vurdum

Vurdukdan Sonra Gecesi Ertesi Gün bacagimda Kalcamda Felaket Agri Var Topaliyorum Ayak ayak üzerine atamiyorum Kalcada şişme morarma Birşey yok ama Agrilari Dehşet 

Yanliş Birşeymi Yaptim Hep Boylemi Kalcak Diyemi Korkmaya  başladim Yardim Ederseniz Sevinirim Teşekür ederim. Hepinze

@metinav @hectordoyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Can34    1

ustam internete baktim Sürekli bacagın boyle kalma ihtimali Vs sinirler zarar gormesi Yaziyor korktum Acikcasi Teşekür ederim icimi Rahatladin icin

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
Can34, Şimdi yazdı:

ustam internete baktim Sürekli bacagın boyle kalma ihtimali Vs sinirler zarar gormesi Yaziyor korktum Acikcasi Teşekür ederim icimi Rahatladin icin

sinire denk gelseydi o iğne merak etme hoplatırdı seni ve anlardın en kötü ilacın bir kısmı deri altında kalmıştır o da zamanla yayılır geçer ağrıların

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126

ilk enjeksiyonlarda o ağrı normal 2-3 enjeksiyoandan sonra ağrın olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can34    1
Valhallaxd, 21 dakika önce yazdı:

sinire denk gelseydi o iğne merak etme hoplatırdı seni ve anlardın en kötü ilacın bir kısmı deri altında kalmıştır o da zamanla yayılır geçer ağrıların

igneyi Direk Saplamak Gerekiyormuş Ben yavaş Sapladim ondanda olabilrmi Ve birde sinire Gelse ne olur nasıl Anlarim Teşekür ederm

STALOB, 20 dakika önce yazdı:

ilk enjeksiyonlarda o ağrı normal 2-3 enjeksiyoandan sonra ağrın olmaz 

Teşekür Ederim Birde dostum Benim Yag oranı Cok düşük kemik cok yakin Kemike gelse bir Sorun olurmu Yanlışkla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Can34, Şimdi yazdı:

Teşekür Ederim Birde dostum Benim Yag oranı Cok düşük kemik cok yakin Kemike gelse bir Sorun olurmu Yanlışkla 

Siyah uç kullan dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
Can34, 1 dakika önce yazdı:

igneyi Direk Saplamak Gerekiyormuş Ben yavaş Sapladim ondanda olabilrmi Ve birde sinire Gelse ne olur nasıl Anlarim Teşekür ederm

tom ve jerry gibi zıplarsın tavana :) ben de yavaş yavaş saplıyorum iğneyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can34    1
otopsicikedi, 4 dakika önce yazdı:

Siyah uç kullan dostum 

vurabildim kadar sag uste vuruyim dimi ustam Orada kemik Yakin bir problem olmaz dimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126
Can34, 5 dakika önce yazdı:

siyah uç ile vur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126
Can34, 1 dakika önce yazdı:

aradaki Fark nedir ustam

yeşil daha uzun yağ siyah uç daha kısa yağ oranın az olduğu için siyah uç kullanman daha mantıklı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can34    1

teşekür ederm dostm

STALOB, 7 dakika önce yazdı:

yeşil daha uzun yağ siyah uç daha kısa yağ oranın az olduğu için siyah uç kullanman daha mantıklı 

Hastanede Normal igne yapınca Hic Boyle ayakta agrı kalcada agri yapmiyor streiod niye boyle yapti  ustam peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
Valhallaxd, 2 saat önce yazdı:

ilk kürün ilk enjeksiyonun normal dostum 2-3 haftaya alışırsın 

Hocam geçenlerde bende ilk enjeksiyonu yaptım hemşire birisine yaptırdım ama sıfır ağrı cidden hiç hissetmedim kaç gün geçti halen daha hiç hissetmedim sanki hiç iğne vurulmamış gibi normal mi hocam yoksa ilaç mı sahte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kupabeyi    85
ArdaK2, Bir saat önce yazdı:

Hocam geçenlerde bende ilk enjeksiyonu yaptım hemşire birisine yaptırdım ama sıfır ağrı cidden hiç hissetmedim kaç gün geçti halen daha hiç hissetmedim sanki hiç iğne vurulmamış gibi normal mi hocam yoksa ilaç mı sahte

Ben enjeksiyonları kendim yapıyorum ağrıdığı da oluyor ağrımadığı da bence normal bir durum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
Kupabeyi, 21 dakika önce yazdı:

Ben enjeksiyonları kendim yapıyorum ağrıdığı da oluyor ağrımadığı da bence normal bir durum

Enjeksiyonu yapan hemşire enjeksiyon dan sonra krem sürdü o bölgeye ağrısını azaltır diye onun da etkisi varmıdır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    93
ArdaK2, 19 dakika önce yazdı:

Enjeksiyonu yapan hemşire enjeksiyon dan sonra krem sürdü o bölgeye ağrısını azaltır diye onun da etkisi varmıdır 

Hemşireyi enjeksiyon yapmaya nasıl ikna ettin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
quacky, 16 dakika önce yazdı:

Hemşireyi enjeksiyon yapmaya nasıl ikna ettin?

Tanıdık hemşire bir arkadaşı vardır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
otopsicikedi, 2 saat önce yazdı:

Tanıdık hemşire bir arkadaşı vardır 

Yok hocam özel bir kurumdu emekli hemşire öyle diyiyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.